148 comentarii despre numărul unu la Podolsk g, zona sovietică, 33

Familia mea utilizează serviciile de cifre pe an 2. Rata avem 65 MB. Satisfăcut și calitatea și viteza internetului. Și, desigur, prețul. A fost cumva tăiat de pe internet timp de o oră. Am sunat să aflu ce se întâmplă. În cele din urmă, sa dovedit că la acel moment au fost reparate. Dar a fost timp de noapte, la urma urmei, plus ca toate situațiile de reparații pentru noaptea ta comoditate. Și i-am sunat repede, gândindu-mă că nimeni tubul nu va lua, și să nu ia doar tubul direct și a explicat calm totul. Te sfătuiesc!

Conectat la cifra pentru o lungă perioadă de timp. După ce sa mutat cu familia la o alternativă specială pentru alegerea unui furnizor nu a fost. În ultimul an al cifrelor de lucru sunt îmbunătățite considerabil. ce viteza creste si preturile scad. Serviciul de vânzări, în principiu, este de asemenea îmbunătățită. Pe scurt, competiția se poartă fructe.

Acum lucrez acasă. Pe de o parte, este foarte convenabil: înșiși sate cu o ceașcă de ceai și o pătură caldă și să se joace cu cealaltă - au nevoie de o conexiune permanentă la internet, de preferință rapid. N-am deranjat înainte de furnizorii de Internet, chiar și pe internet în apartament nu a fost conectat, iar apoi a apărut întrebarea de margine. El a mers în jurul casei a vorbit cu vecinii - standuri toate figura. Așa că am decis să nu se lupta înapoi de la echipa, cu atât mai mult spun ei, bine. Am sunat - a doua zi am fost deja gata. O lună aproximativ. mai departe ›

Familia mea utilizează serviciile de cifre pe an 2. Rata avem 65 MB. Satisfăcut și calitatea și viteza internetului. Și, desigur, prețul. A fost cumva tăiat de pe internet timp de o oră. Am sunat să aflu ce se întâmplă. În cele din urmă, sa dovedit că la acel moment au fost reparate. Dar a fost timp de noapte, la urma urmei, plus ca toate situațiile de reparații pentru noaptea ta comoditate. Și i-am sunat repede, gândindu-mă că nimeni tubul nu va lua, și să nu ia doar tubul direct și a explicat calm totul. Te sfătuiesc!

Conectat la cifra pentru o lungă perioadă de timp. După ce sa mutat cu familia la o alternativă specială pentru alegerea unui furnizor nu a fost. În ultimul an al cifrelor de lucru sunt îmbunătățite considerabil. ce viteza creste si preturile scad. Serviciul de vânzări, în principiu, este de asemenea îmbunătățită. Pe scurt, competiția se poartă fructe.

Acum lucrez acasă. Pe de o parte, este foarte convenabil: înșiși sate cu o ceașcă de ceai și o pătură caldă și să se joace cu cealaltă - au nevoie de o conexiune permanentă la internet, de preferință rapid. N-am deranjat înainte de furnizorii de Internet, chiar și pe internet în apartament nu a fost conectat, iar apoi a apărut întrebarea de margine. El a mers în jurul casei a vorbit cu vecinii - standuri toate figura. Așa că am decis să nu se lupta înapoi de la echipa, cu atât mai mult spun ei, bine. Am sunat - a doua zi am fost deja gata. O lună aproximativ. mai departe ›

on-line pentru totdeauna buggy! În mod constant o problemă de comunicare! Se așteaptă timp de 7 minute, iar operatorul la fel de mult, deoarece acestea vor trece pentru a sprijini! Când a fost raportat despre problemele, spun ei, ești tu cu o problemă legată de computer! Abia după a cincea din declarația mea, că pentru mine cu un calculator totul este în regulă, atunci ei spun că încă mai au unele probleme! Și săptămână după săptămână! Este mai bine de a alege un alt furnizor!

Foarte mulțumit de programul de bonus „numere“. Pe internet atât de puțin cry: 100 megabiți pentru doar 390 ruble / luna .. și, plus 110 canale. Și se pare mai ieftin pe bonusuri.

Personal, eu sunt mulțumit de numărul, folosiți serviciul lor mai mult de doi ani, iar acum am 100 Mbps + mai mult de o sută de canale pentru doar 600 de ruble. Sunt astfel de propuneri din partea altor operatori nu sunt îndeplinite. În cazul în care orice probleme -tehpodderzhka răspunde imediat. Nu a fost nepoliticos, ei explica totul și ajutor.

Rata declarat de 100 megabiți - de fapt, un maxim de 50 într-o singură direcție. Furnizorul de un coș de gunoi viteză maximă susținut de 100 de megabiti reale ca nu este de până la viteza de 50 de ani de testare timp de 23.

Cele mai multe furnizor normal de noi, în mod realist. Șase luni au folosit Internetul pe ele, la rata de 65 de megabiți pe secundă, de fapt, uneori mai mult, mereu pe timp de noapte, o sută de muște. Continuitatea nu a fost de trei luni, suport tehnic nu știu cum să se ocupe de ocazii, de asemenea, nu a fost.

Cel mai rău nu se întâmplă. Nu pierdeți bani, timp și nervi. Grosolănie, neprofesionalism, calitate teribil, în cazul în care, la tot ce poate fi numit de calitate. În cazul în care pentru a viziona forțele de securitate - compania colectează bani pentru serviciul, care nu este.

Dezgustator de lucru cu canale digitale, de două sau de trei ori pe săptămână, în dimineața nu există nici o legătură. Și este imposibil să se ajungă la serviciul clienți. În cel mai bun caz, acesta se va conecta zece minute, în cazul în care nu trăiesc pentru a vedea conexiunea și a spus: „Da, există probleme.“ Iar problema - patru zile nu a funcționat TV. Contul meu personal - 17101233.

Am conectat la cifra de după *** (zapikali din motive de cenzură). Pay a devenit ori mai mică și jumătate, dar popribavilos de viteză, în special! Nu știu unde ceilalți, am timp de aproape șase luni, nici o problema pentru vara a inclus 20 de canale TV gratuite! În general, am sfătui să dau prov standarde.

Utilizarea internetului este relativ mic - doar 3-4 ore pe zi. În munca mea există un Internet, chiar și socială. rețeaua nu este interzisă, astfel încât lipsa de on-line nu se simt)) Casa doar furnizor de cifre unul, nici măcar nu se plâng de ceea ce a fost în ultimii doi ani. Seara, întorcându-se de la locul de muncă în timpul orelor de vârf - Internet funcționează bine, viteza de surpare și lag individuale nu se observă. De asemenea, recomanda tuturor - în cazul în care echipamentul este mai vechi de 5 ani, este mai bine de fier de reîmprospătare, nu vei regreta!

Cel mai rau ISP, nimic nu funcționează, totul încetinește la operatori, maistri, departamentul tehnic. Alex Gapanovich responsabil pentru lptvportal, nu se întâmplă la locul de muncă în timpul zilei, de mai multe ori și zile numit, nu la locul de muncă. Internet fura.

Pentru a „cifra“ ședinței de peste un an, și am fost de fapt un pic surprins atât de multe negative cu privire la acest furnizor de pe Internet. Pe parcursul acestui an, nu am probleme la toate. Cum să se conecteze și să-l uit o dată pe lună, amintiți-vă atunci când vine vorba despre smska plata. Viteza este bun, costume tarifare. Ca!

Figura în casa noastră pentru o lungă perioadă de timp. Am conectat la acest ISP doar un an în urmă. În acest timp, într-adevăr nu a avut nici un aventuri cu cedări și alte probleme cu rețeaua. A avut o experiență cu departamentul de contabilitate - pentru o plată care nu răspunde prin Kiwi, bine, toate acestea în mod clar și rapid. Vorbit, am fost mulțumit de faptul că nevoia de a cunoaște răspunsurile la toate întrebările primite. Internet funcționează și este întotdeauna o mare sau chiar un plus imens)

În general, am foarte rar a scrie comentarii, dar afluxul de curent negativ nu observați că a fost dificil. Pentru a fi obiectiv, ca să spunem așa, a decis să părăsească opinia dumneavoastră aici despre activitatea furnizorului 1. cifra conectat de mai mult de doi ani, rata este întotdeauna rata consistentă. probleme enorme nu a fost, și din moment ce a pus un router nou majore ASUS Inet zboară chiar vayfay.

Da an a fost un client al „miracol“ -provaydera. daune permanente, dezactivați servaki Internet înfundate cu viruși, este imposibil de a obține prin intermediul, și dacă veți obține prin ea comunica cu un om care înțelege nimic. În general, răbdarea a ajuns la capăt și am spus la revedere de la digiți 1 și foarte mulțumit.

Un furnizor de mare - acesta este principalul lucru de spus. Stabilitate, fiabilitate - criteriile pe care le-am selectat număr. Eu pot doar invidie, Internetul nu sa încheiat la momentul nepotrivit, tot ceea ce am comandat - a lua sub contract, mi-a trecut pinioanele și alte amendă de imprimare, nici pietre subacvatice. Bucurați-vă de plăcută viteza, bine.

Ca și faptul că echilibrul poate fi completat într-o grămadă de moduri diferite, eu personal plăti direct la site-ul principal - cărți, așa că amintiți-vă că nu este necesar să se meargă nicăieri nu este necesar și parola din contul dvs. personal. baieti prietenos, în sprijinul tehnic, competent, orice întrebare poate fi răspuns, și sugerează o soluție.

lucru dezgustator! În mod constant, pauze ceva, tot timpul, ceva tăiat. Orice avertismente și recalculări nu au. În doar câteva luni de utilizare a Internetului au epuizat lor „kooky“. Că nu am transferat la o rată diferită, este încă ceva. Asta este acum două săptămîni, banii se află pe contul societății, și nu pe internet. 15 zile și nu există nici o tăcere!

articole similare