13 cele mai bune cărți ale Stephen King ~ blog-ul oribil

Stephen King are 35 de romane, colecții de povestiri scurte 9, 8 bucăți din seria „The Dark Tower“, precum și benzi desenate și lucrări publicate sub pseudonimul Richard Bachman. Doar un total de mai mult de 60 de cărți și mai mult de 170 de bucăți mici. Multe dintre romanele sale și povestiri scurte au fost filmate. Și să nu se piardă într-o varietate de artă de Stephen King. Am invitat să consulte 13 cele mai impresionante din lucrările sale, care au fost testate de timp.

13. bandă de insensibilitate (1979)

O dată într-un accident de mașină, Dzhonni Smit este în comă, care este într-o perioadă de 5 ani. Când se trezește, el găsește el poate vedea trecutul și viitorul oamenilor prin atingerea lor. Mulți un cadou ia în considerare, dar Johnny a simțit blestemată.

The Green Mile - aceasta este ultima milă, care se încheie înainte de moartea sa. De ce verde? Deoarece jumătate din sectorul E este colorat în verde. În închisoare, există un nou bombardier Dzhon Koffi, care nu este ceea ce pare la prima vedere.

Promisiunea făcută acum 28 de ani, a făcut 7 adulți reveni la Derry, Maine, în cazul în care un copil, ei au luptat cu creatura rea ​​preys pe copiii din oraș. Este sigur că perdanți lor de club bate creatura in cazul in care a fost de acord să se întoarcă în cazul în care se repetă. Și se întâmplă din nou: copiii sunt uciși din nou, și amintiri reprimate vin înapoi la personaje.

Writer Bobby Andresen devine obsedat de găsirea ei, ea a săpat în pădure. Cu ajutorul prietenului său Jim îl conduce săpături și găsește o navă extraterestră.

Include 7 cărți: Shooter, extract trei din Badlands, Vrajitoarea si cristal Lupilor Calla, Song a Suzanei Turnul Întunecat.

Turnul Întunecat este adesea descrisă în romanele ca fiind ceva real și este uneori folosit ca o metaforă. Unul dintre obiective este de a deschide Roland adevărata natură a turnului. Seria include lucrări de diferite genuri: fantezie, science-fiction, groază, chiar și elemente ale Westerns.

Louis și soția sa, Rachel sa mutat cu copiii lor și pisica iubita într-o casă nouă. Lângă casa lor, copiii din localitate au creat un cimitir pentru câini și pisici. Și mai departe de casele lor, este un cimitir indian. Asta în cazul în care familia tatălui său decide să îngroape pisica moarta.

Un triunghi amoros care implică un copil de 17 ani Arnie, noua lui prietenă și Plymouth în 1958. mașină nouă Arnie este gelos pe stăpânul său, și chiar încearcă să omoare prietenii săi, astfel că nimeni nu a interferat cu fericirea lor.

După moartea soției sale Ralf Roberts are probleme cu somnul. În fiecare noapte, se trezește și merge la o plimbare. Acolo, el începe să observe lucruri ciudate care se petrec noaptea în Derry, Maine. El vede colorate panglici de zbor din capetele oamenilor. El vede doi oameni tineri rătăcind în noapte. Și ea începe să suspecteze că acest lucru este mai mult decât o halucinație.

Măreț Saint Bernard se transformă într-un criminal, in timp ce Donna Trenton se ceartă cu soțul ei și a mers la fiul ei. Casa are un maestru auto masina ei se rupe în jos, iar ei așteptau un câine turbat pe stradă.

Elevă Kerri Uayt proscris la școală. Colegii de clasă decid să joace un truc pe ea, invitând la bal. Dar ei nu suspectează că colegii înjunghiați și mama fanatism religios, Carrie are abilități telekinetice.

The Green Mile este cea mai puternică carte și regele și, în general, din care am citit

probabil, va fi cel mai original. Cele mai multe dintre tot ce-mi amintesc și impresionat „aproape ca un Buick.“ corect să spunem că nu am citit atât de mult de munca sa, și nu cel mai faimos. lectură în prezent o serie de romane Turnul Întunecat, astfel încât acestea să nu iau în considerare

În primul rând, aș pune cartea The Dead Zone - este incredibil de lucru interesant și incitant, și regele spune că nu există nici ce-ar fi dacă, limbaj liric special „bun“. Fără cinism și întrebări importante sunt ridicate. Cel mai important lucru - este, de asemenea, o carte mare pentru a citi pe o dyhanii.Zelenaya milya- atât cartea și filmul chic, același lucru se poate spune și despre The Shawshank Redemption. Cujo -strashno, din păcate, este interesant. Dar a spune că toate cărțile sale sunt excelente, nu pot.

Și mi-a plăcut cu adevărat colecția regelui intitulat „fosnet“. Am fost dat să citesc. Interesant, vânzarea acestei cărți am văzut vreodată. Da, și povestea „fosnet“ destul de straniu. Ea dezvăluie starea de spirit a unui criminal în serie, iar povestea este de fapt scris pe fața lui.

Eu nu mă înșel, acest lucru nu este Kuntz, și anume regele. Cu toate că era încă ceva vremyachko lopeți, iar cartea poate samizdat.No foarte înfricoșător și interesant. Nu a fost, de asemenea, povestea muzeul de ceară de monstri, care în cele din urmă sa dovedit a fi adevărat.

articole similare