Astăzi, vă voi, cititorii mei să introducă, cu un caracter mai mult interesant. Numele ei este Marina. Și ea trăiește într-o rulotă deja (!) Timp de trei ani. Acesta funcționează cu imobiliare, el iubește activități în aer liber și călătorii. Ea are, de asemenea, o rasa de caine Dzhek Rassel.
Aici este o mica introducere, iar acum dau cuvântul ei. Las-o să-ți spun despre viața ei într-un trailer despre planurile sale de viitor.
Așa cum am decis să trăiesc într-o remorcă.
Pentru început, îmi place să călătorească. Și am o mulțime de prieteni care iubesc să călătorească și derivă. Și acest subiect, eu chiar vreau să promoveze.
Pentru mine, viața în remorcă, nu este măsuri obligatorii, și este doar rece, la prețuri accesibile, și nu este nimic dificil, scoate și să cumpere o remorcă, și de a optimiza pentru ei înșiși.
După ce am avut o problemă cu carcasă. Ea nu era critică. A fost posibil să închiriez un apartament. Dar am vrut cu adevărat să trăiască în afara orașului. Dar, la acel moment nu am avut bani pentru a se construi o casă de țară.
Și apoi am decis că am vrut să cumpăr o remorcă.
L-am dus la ideea că o zi, îmi voi construi o casă mare. Dar apoi am aflat despre Tiny Casa (Casa Tiny), și a dat seama că casa mare nu mi-am construit în curând.
Am aranjat cu un prieten pe care am pus-o remorcă pe site-ul său. El a fost mulțumit de acest cartier.
Cumpărare remorcă a fost o decizie spontană, astfel încât bugetul meu a fost limitat.
Vă recomandăm prieteni pentru a cumpăra remorcă Hobby. Și am găsit-o în Belarus, acesta este un set complet de ceea ce ea a vrut. Cu un număr mare de ferestre. Și, de asemenea, urmarit persoana care am depasi acest trailer.
Este puțin probabil, dar la acel moment era încă o diferență de preț. Ma costat 100 de mii de mai ieftin. Am avut noroc, un om care a depășit rulota mea, sa dovedit a fi adecvate. Am fost luat, desigur, aventura. Dar, în cele din urmă am ajuns acolo. Și au pus pe site-ul prietenului meu.
Trailer Am 88 de presă. Și am fost un pic deranjat că el era mai în vârstă decât mine. Am fost literalmente în prima săptămână toate demontate, dulapuri, covoare. Tot în jos pentru placaj.
Condiții de viață într-o remorcă.
Locuiesc într-o rulotă timp de trei ani, și încă unii dintre prietenii mei într-un șoc de lumină. În timp ce multe, desigur, să se obișnuiască cu ea.
Când trăiești într-un apartament, nu crezi despre lucruri cum ar fi în cazul în care pentru a obține apă să se spele, te duci în baie și spălare, în cazul în care aveți nevoie pentru a găti mâncarea, te duci la bucătărie și gătesc. În trailer - nu este așa, nu există nici o stabilitate.
Primul an am trăit în cealaltă zonă, și apoi mi-am cumpărat un teren în suburbii.
Am un container din plastic de 20 litri + pompă. Umple-mi pentru a ajuta la vecini. Acesta este stocat apă potabilă. De asemenea, pe site-ul meu există un bine.
Am o toaletă de compostare, care, dacă locuiesc singur, este necesar ca la fiecare două săptămâni pentru a merge și eliminate în zone special amenajate. Eu chiar impregnată cu ideea de toalete compostare. Asta e chestia. Ne-am dus pe o plajă sălbatică, și l-am luat cu el. Nu doar stau în tufișuri și confortabil, cu o carte!- DUS.
Wash - aceasta este, probabil, singurul lucru pe mine enervant. Uneori doriți un pic mai mult să stea sub duș. Dar, din păcate, în cazul meu acest lucru nu este posibil. În cel mai bun, am doar 20 de litri să se spele. dușul meu este acum temporar în reparații. Există aceeași pompă ca la robinet. Numai apa este mai întâi încălzit la o temperatură confortabilă.
Acesta poate fi încălzit cu ajutorul gazului. Dar scump. Plec de iarnă undeva la 800 de ruble pe săptămână. Cu toate acestea, energia electrică este prea scump. Pe acoperiș, m-am stabilit un panou solar. Tema foarte cool.
Odată ce am ajuns la sud, angajat într-Dolzhanskaya scuipat. A fost pe 9 mai. Am decis să surprindă toată lumea, și a inclus o paradă la televizor. Îmi amintesc că o mulțime de oameni au adunat pentru a viziona parada. Și a fost grozav! Aici este marea, civilizația și nu miros, iar noi - în accesări remorcă uite!
Am de gând du-te complet auto-alimentat în viitor.
Nu am nici o mașină, la care poate zgudui o remorcă. De fiecare dată când a trebuit să-l transporta, l-am întrebat pe celălalt. E o mașină mare. Acum am stabilit pentru a schimba o masina pentru a putea tracta remorca, și să obțină drepturile corespunzătoare.
Care sunt dificultățile întâmpinate atunci când am transportul remorcii.Pentru mine undeva să-l traducă, chiar și pe un site, trebuie să-și petreacă o jumătate de zi pentru a tot ceea ce poate cădea curat. Am o mulțime de feluri de mâncare, pahare au nici un fel de alcool, nu pe persoana. Toate acestea costă bani, și am trata pe toți foarte atent. Prin urmare, este tot ce trebuie să instalați.
Atunci când se planifică proiectarea casei Tiny (Casa Tiny), vreau să optimizați tot, astfel încât să puteți alege doar în sus și du-te, și nu pentru a merge cu cutii de ore.
De fiecare dată când m-am mutat undeva cu o remorcă, am ceva a căzut. Când vom rula într-un cucui, m-am apucat de inima lui cu groază, și ce sa întâmplat acolo. Ne-am dus și sa uitat. Și sa întâmplat ceva. Ușa frigiderului a zburat departe, apoi a căzut ceva. Dacă stați staționar, care este un lucru, dar vreau să se miște. De exemplu, există o idee de a trece la Soci și să lucreze acolo pentru ceva timp. Voi merge, desigur, la casa. Totul nativ. Am un câine. Ea face dragoste.
- Pe optimizarea spațiului.
În ciuda faptului că locuiesc într-o rulotă, îmi place foarte mult spațiu deschis. Așa că nu am forțat de toate, la fel ca în remorcile convenționale. În meu puteți merge pe jos. În bucătărie, nimic mai mult. Nu-mi place să fiu forțat de toate, și, prin urmare, toate în sus ordonat.
Îmi imaginez o permutare în remorcă a făcut doar 20. Toți au fost tremuratul curent. Acest lucru nu este așa. Ea nu se potrivește. Acest lucru chiar Tetris. Am învățat arta de a-l pentru a economisi spațiu. Condiții de viață într-un spațiu mic, începe să aprecieze spațiul pe care îl aveți. O dată pe săptămână am arunca ceva în mod constant, în ciuda faptului că eu locuiesc la 12 pătrate.
În casa mea există un pat. Sub patul meu are un spațiu de depozitare (caseta). Există și echipamente de surf, și echipamente pentru motociclete, skateboarding, tobe, chitara, toate hainele de iarnă, pantofi, snowboard. Acest lucru este tot ceea ce este ascuns de ochi, optimizare, la care am fost mai mult de un an. Coșul de gunoi a fost ireal mulți nici măcar nu știu unde să-l pună, a trebuit să fie proiectate. O mare parte este ascuns în dulap pe raft. Optimizarea spatiului - este o artă.
Sunt într-o remorcă pentru 15 persoane merg. Înainte de ultimul an nou am sarbatorit cu mine. Și în timp ce mulți copii au fost cabane și o mulțime de spațiu, toate au exprimat dorința de a sărbători cu mine. Cele mai multe dintre oamenii plasați cursorul pe stradă, cineva vin și pleacă, unele bețe în consolă. Hostel era ireal. Băieții au bar. A fost o vacanță uimitoare!
Planurile de a construi o casa mica (Tiny House).
Când m-am mutat în remorcă, principala glumă de prietenii mei au început să-mi trimită imagini la diferite cabane confortabile. Nu știam atunci că ei au numit Casa Tiny. Acest lucru mai târziu, am învățat de la Sasha Zurbaganskogo.
Trailer, nu spune, nu este potrivit pentru viață continuă și se potrivesc pentru călătorie. Așa că mă gândesc să construiască micul său casa de mici. Cred că, în vara voi începe să o faci singur. Am studiat mult timp această problemă, dar mai ales nu dau o valoare. Și am fost într-o remorcă pentru a trăi bine. Dar odată ce m-am dus la Lacul Pleshcheyevo. I - surfer. Și noi suntem acolo pe lac și prinde vântul. Am văzut toate acestea în viața reală. M-am întâlnit cu o casă mică Sasha Zurbaganskogo. Am dat seama că nu este nimic complex aici. Și datorită faptului că locuiesc într-un spațiu mic pe tot parcursul anului. Am dat seama că am fost într-o casă Tiny să trăiască mai mult și mai bine punct de vedere economic. Remorca este încă un mare staniu poate. Și o mulțime de bani cheltuite pentru încălzirea acestuia. Este foarte scump de a trăi într-o remorcă în timpul iernii.
Și într-o casă mică are deja pereți de izolare, iar în cele din urmă, este posibil să se construiască burzhujku și arde lemne de foc.
Pe Tiny rulotă c și simt că va fi pus pe mii de 700. Aceasta este presupunând că voi construi eu. Eu însumi cunosc elementele de bază de construcție, și am un prieten cu această abilitate. Sunt în capul meu deja văd o casă mică, și se poate realiza.
Înainte, nu am vrut să faceți publicitate stilul lor de viață, iar acum a revizuit avizul. Dintr-o dată mi se pare ca-minded oameni.