O viață și de moarte, m-am luptat cu femeia care trăiesc în interiorul corpului meu. În viața sa de scurt, am avut două chirurgie plastica, „a învins“ pe nenumărate diete testate toate tipurile existente de tulburări de alimentație. Sarcina mea principală a fost să mă schimb, mă uit ca în aparență și se simt ca în interior.
Toți au scăpat de sub control - emoțiile, dorințele, mi se părea nepotrivit și rușinos. Corpul lui a fost non-nativ caută în oglindă, m-am simțit dezgustat. Dar într-o zi, de profunzimile abis a venit să înțeleagă că pentru a iubi cu adevărat corpul poate fi oprit decât în mod constant pentru a controla greutatea lor.
Din acel moment, am început să învețe să vă trateze într-un mod diferit. Odată ce emoțiile au devenit colegi de călători pe drumul spre fericire, și imediat ce m-am oprit să caute lacune, care ar putea scăpa de propriile sale sentimente, lumea sa schimbat.
Deci, în urma sunt 10 semne ale iubirii corpului tau.
1. Ascultati ce spune
Când corpul meu îmi spune că mi-e foame, mănânc. Senzație de sațietate și satisfacție, mă opresc. Am folosit pentru a cheltui pe tine experimente, lipsirea de hrană pentru o lungă perioadă de timp și de a vedea cum am putea rezista. Desigur, rezultatul a fost doar un singur - mancatul in exces. Am overate într-o asemenea măsură încât nu se putea mișca. I a început să acorde o atenție la semnalele transmise de către organism, și să le urmeze mai mult, mai multe alimente sănătoase a devenit predominant în dieta mea, și m-am simțit în largul său și confortabil.
2. schimba poziția corpului său
Atrăgând atenția asupra ei înșiși, puteți găsi trupul ei înghețat în aceeași poziție timp de câteva ore. Cand te iubesti pe tine insuti, activitatea fizică devine o prioritate, este necesar să se periodic și se încălzească, schimba poziția corpului, iar în timpul zilei asigurați-vă că pentru a găsi timp pentru exerciții de stretching.
3. Vă exercita în mod activ, dar nu se aduce la epuizare
Atitudinea mea față de propriul corp nu a fost diferită blândețe. Vi l-am provocat în mod constant - alergarea la distanță, chiar dacă vă simțiți rău, a mers să se angajeze într-o sală de gimnastică înfundat, gândindu-mă că este pur și simplu obligat să facă acest lucru. Numai adevărul se află în altă parte. Dacă mutați modul în care organismul confortabil, vei fi mereu in forma. Am folosit să cred că trupul meu nu vrea mișcări. Dar, după aceea, când am deschis în sfârșit mine confortabil pentru activități fizice, totul sa schimbat.
4. Ai purta haine confortabile
Nu mă înțelegeți greșit, eu vorbesc despre punerea în aplicare a libertății de a purta (sau nu purta) haine așa cum doresc. Uneori am nevoie pentru a pune pe o pereche de bikini si arata sexy. În astfel de momente, încerc să respecte dorințele corpului și rochia lui, care îi permite să se simtă confortabil. Acest lucru întărește încrederea între noi și face puțin probabil ca căutarea pentru alte moduri de a simți în siguranță. De exemplu, mananca prea mult.
5. Sunteți în controlul de sexualitatea lor
Timp de mulți ani am teribil de frică de propria lor sexualitate. O parte integrantă a iubirii corpului tau este recunoașterea acestui domeniu important al vieții și plăcerea de ea, în ciuda modul în care organismul arată extern. Studiul sexualității într-o formă sigură a unui joc cu alte persoane, sau prin propriul lor mod de a fi, ea te face să te simți binevenit toate părțile corpului.
6. Nu așteptați până când ajunge la „greutatea ideală“
Nu contează ce am făcut înainte, m-am dus acolo la petreceri și data, fotografierea, etc. - Am permis greutatea mea pentru a determina cât de bine trăiește viața. Treptat, am realizat că corpul meu simtit cu adevarat bine, dar când am trăit la maxim în fiecare moment al vieții a urmat impulsurile inimii sale. Acest lucru vă permite să nu se uite la produsele alimentare ca unică sursă de plăcere.
7. În garderoba ta este haine prezent de diferite dimensiuni
Datorită volumului ciclului natural al femeilor a corpului feminin este în continuă schimbare. În acest caz, în garderoba mea găsi întotdeauna haine de diferite dimensiuni. Prin urmare, în acele momente, când forma mea dobândi o rotunjime plăcută, corpul meu încă se simte acceptat și iubit. Se știe că am încredere în el și să aștepte mereu momentul când acesta ajunge la o greutate mai confortabil.
8. Tu treci prin greutățile nepăsător
frumusețea mea și mi stima de sine nu depinde de numerele de relief de pe etichetă. Știu că îmi place corpul meu, dacă nu petrec timp pe o ponderare constantă.
9. Nu te compara cu alții
Este ușor să fii prins în comparație constantă de ea la alte femei, în special în ceea ce privește parametrii corpului. O astfel de procedură nu a fost niciodată și nimeni nu aduce ușurare. În opinia mea, unul dintre semnele de dragoste cu corpul tau este dorinta de a deveni mai bine familiarizat cu lumea interioară a omului, și nu sunt interesați de ceea ce mănâncă și cum să se uite în exterior.
10. Te uiți la tine în oglindă și zâmbet
Vom găsi întotdeauna o mulțime de motive pentru a explica de ce nu este binevenită o femeie se reflectă într-o oglindă. Încercați de fiecare dată când întâlnirea privirea ei, zâmbet sincer. În loc de concentrându-se pe șolduri de îndoire neatractive, uita-te pentru culoarea încântătoare a ochilor și caracteristici regulate. Privind în oglindă, încercați să ia în considerare creatura misterioasa care trăiește într-un aspect frumos al corpului tau. Uită-te la corpul ca un vas frumos, care oferă adăpost și de susținere a vieții. Fără a cere nimic în schimb, acesta va fi infinit recunoscator pentru grija și afecțiunea din partea gazdei.
La fel ca textele noastre? Vino alaturi de noi în rețelele sociale pentru a ține la curent cu toate proaspete și interesante!
Ați putea dori, de asemenea
Selecția în Ghidul OW: 5 moduri de a se angajeze într-un tur gastronomic, fără a părăsi orașul
Ghiduri de selecție în OW: home sweet home: 5 moduri de a face casa un loc de putere
Selecția în Ghidul OW: Ce pentru a da mama insarcinate: 5 idei originale de la Anastasia Galanina
10 principii de bază care ajută să piardă în greutate
„Produs curat“: magazin online pentru stil de viață sănătos
Cuptor cu microunde - dăunătoare sau nu?
Anna Chuprakova: director al „fapte bune Bureau“ cu privire la dieta alimente crude și cum să-și petreacă energia care pare să ajute pe alții
Cel mai puternic antioxidant natural: măslinul util?
La fel ca textele noastre? Vino alaturi de noi în rețelele sociale pentru a ține la curent cu toate proaspete și interesante!