Un nou proiect în domeniul e-commerce este obligându-mă să trăiesc în cele două orașe. În Petru Sunt de zbor de afaceri aproape în fiecare săptămână, și îmi place să-l mai mult cu fiecare călătorie nouă. De-a lungul ultimei luni am identificat 10 avantaje importante care mă fac să mă gândesc la mișcare.
Cele mai bune parcuri din lume
Da, așa e - cel mai bun din lume. Acestea sunt mari, cu frumoase peluze îngrijite, iazuri și monumente. Se răcește, că o mulțime de locuri. Puteți merge la Taurid Gardens, Alexandrino, South Seaside Park, sau selectați o altă opțiune. Și este într-adevăr loc frumos în cazul în care este puțin probabil să vină peste o companie cu un GOP-pivasikom.
Și vă puteți hrăni rațele din iaz:
Sau întâlni veveriță :-)
nenorocite apusuri de soare
Când văd pe cer o revoltă de culori, este imediat atras de aparatul de fotografiat. Nu mă pot abține. Aparent, eu sunt - apus de soare fonomanyak. În Chelyabinsk, aveți aproximativ 10 minute pentru a face fotografii dure. Puțin cu drona se foi sau fotikom toate. Soarele se ascunde în spatele orizontului, culorile se estompeze.
În Sankt Petersburg este diferit. Orasul este de nord și apusuri aici „raskochegarivayutsya“. Te uiți la cer și cred că: „! Ohrenet, ce frumusețe“. Făcând o serie de fotografii, și o jumătate de oră, din nou, ia aparatul de fotografiat. Deoarece imaginea este atât de frumos, care se poate transforma în oameni caloase cele mai romantice.
arhitectura frumoasă
Centrul istoric al malul mării, palate și conace vechi izbitor combinate cu clădiri sovietice colorate. Peter - un oraș logic și bine planificate. Este clar că în această epocă de gadget-uri și hărți online dificil să se piardă. Dar, în capitala de nord nu au nevoie de ele. Chiar dacă nu ești acolo laminate, atunci veți găsi întotdeauna drumul.
Cel mai bun aeroport din România
Pulkovo nu este inferior la infrastructura Sheremetyevo, Vnukovo și Domodedovo. Dar are un avantaj important in aeroporturile din Moscova. Acesta nu este un hub de pasageri, astfel încât nu există nici un astfel de fluxuri de oameni nebuni.
Iată câteva argumente pro notabile de aer port St Petersburg: Navigare umană din studio Lebedev (deși, în unele locuri nu este perfect), „Starbucks“, și șoferii de taxi sunt politicos. Politicos în ce sens? Spre deosebire de colegii de capital care nu năpusti pe tine ca copoi pe prada lor. Pe parcursul ultimelor șase călătorii doar un singur șofer a sărit la mine peste calea unei propoziții: „Taxiurile doresc?“.
mare poveste
Nu știu despre tine, dar eu simt pielea, care la București face lucruri mari. Orașul a cunoscut diferite emoții și evenimente: mingi de împărați duel și nobilii, Bloody Sunday și revoluția, blocadă, bombardamentele și renaștere. Energia Peter puternic. Nu este surprinzător faptul că o parte din hrana ei și de a crea lucruri la punctul de geniu. Și alții nu se ridice în picioare și să bea prea mult. La fel ca și cablul de bequeathed :-)
Servicii Uber negru și Wheely
Puteți împrăștia pietre în mine, dar îmi place foarte mult să călătorească pe masini bune. O chestiune de obișnuință și confort interior. La Uber negru și Wheely de facturare clare și ușor de înțeles. Și cel mai important lucru pe mașinile lor nu există nici un „shashechek“. Aproape ca un șofer personal. Numai pentru chirie.
Cultură și minunat de oameni
St. Petersburg intelectualitate - nu este un mit. Sunt convins că, atunci când mă așez într-un taxi. drivere Chelyabinsk spune despre plângându drumuri și putere. Moscova - pe plută. Sankt-Petersburg nu sa plâns deloc. Dar ele pot trece de Teatrul Mariinsky și spune despre o setare în stare proaspătă, care a mers altă zi cu familia.
Orașul, în general, este foarte creativ și Europa. În centrul este plin de străini, chelneri printr-o cunosc limba engleză, tineri - luminoase. Nu se tem sa poarte dreadlocks si arata ridicol. Peter totul face un pic mai cultivate. Un fapt dovedit!
BigWineFreaks
Nu atât de mult „chlenovozok“ la Moscova
Petersburg norocos că nici o putere este concentrată în Smolnîi și Kremlin. Desigur, atunci când orașul Dmitry Medvedev sosește sau un ministru de important - a străzilor se suprapun. Dar „tupluri cu lumini intermitente“ - fenomenul de Petru nu este lumesc. Prin urmare, spre deosebire de Moscova, aceasta nu provoca o astfel de puternic drivere negative.
zbor direct spre Chelyabinsk
Convenabil, nu trebuie să se schimbe de la Moscova. Cu toate acestea, de multe ori este necesar pentru a acoperi avioane vechi din România - fiica lui „Aeroflot“. Frumusețe le murdar și ponosit ...