Acest post este disponibil și în: Italiană
Te sfătuiesc să nu să arunce blugi uzate. Cu puțină imaginație, și ei te vor ajuta din nou la momentul potrivit!
Ați sortate în cele din urmă din garderoba ta?
Teribil plictisitor, dar sunt de acord - util, pentru că, așa cum am spus într-un alt post, puteți face bani prin vânzarea online de îmbrăcăminte și accesorii. pe care nu le mai folosiți sau cumpăra fără gândire. Și, și, desigur, trecând peste lucruri, asigurați-vă că pentru a folosi sfaturile mele cu privire la modul de a organiza în mod corespunzător spațiul în dulap.
Astăzi hai sa vorbim despre cum să transforme blugi vechi într-o modă, elegant și originale lucruri!
Dacă vă place să coase sau esti la îndemână, cu un prieten, gherghef, de blugi de diferite culori, puteți face o rochie originala, care va fi relevante pentru mai mult de un an!
fotografie de moda bule
Spațioasă sac Shopper confortabil este întotdeauna util, iar dacă aceasta este făcută din denim, este de asemenea potrivit, cel puțin până la jumătate din tinutele tale. Fiți atenți la acest model - toate nuanțele mării.
Și dacă doriți, apoi același principiu poate fi legat și un ambreiaj!
accesoriu convenabil pentru fiecare zi sau pentru călătorie! L-am pus într-o valiză și a plecat. Puteți cumpăra un model similar în «Etsy», dar mult mai plăcut să-l creeze cu propriile mâini.
Curele si accesorii interesante se pot face folosind betelie, coase pe pietre sau dantelă-l. Minunată idee, de exemplu, pentru a adăuga starea de spirit simplu caftan alb.
Dar cel mai simplu și cel mai original mod de a utiliza blugi vechi - este de a le transforma într-un șervețel cu un capac pentru tacâmurile!
De ce nu folosiți blugi vechi în interior de acasă. Puteți face din ele perne și chiar covoare mozaic!
Fotografii pur și simplu de economisire
Foto Top 10 de nimic # 038; tot
Și puteți crea și caz elegant pentru fotoliul preferat. Rezultat mare!
Coase partea de jos a piciorului blugi si infasurati partea de sus. Voila! Ai undeva pentru a pune fiecare lucru mic și mărunțișuri de sex feminin.
Vrei pentru a te animalul de companie? Întoarceți-vă blugi vechi în jucării pentru animale de companie, ei vor aprecia cu siguranță darul tău.