10 lucruri pe care soțul dumneavoastră vă va aminti

Cu upruzhestvo - este frumos în complexitatea sa, consumatoare de timp, de viață-umplere experiență, având forța pentru a vă aduce o astfel de bucurie, care va fi cel mai mult cu ceea ce ați întâlnit vreodată. Aceasta este una dintre cele mai atractive din creațiile lui Dumnezeu.

Realitatea este că soții noștri vor aminti mereu modul în care am făcut-o în anumite situații. Dar ceea ce trebuie să ne amintim - avem de ales, orice amintiri de el însuși să plece - pe cei care le-a dat bucurie și mângâiere, sau cei care au adus durere și suferință.

Iată zece lucruri pe care, cred că soțul / soția ta va aminti despre tine:

1. Cum te descurci cu opoziția.

Confruntarea de opinii și interese în căsătorie este inevitabilă, dar cum reacționați la ea - depinde în totalitate de tine. Este ușor de a alege doar în sus și să se întoarcă furios și lăsați totul să ia cursul. Dar, dacă nu se ocupă cu opoziția a se potrivi perfect adulți, unul dintre soți va condamna relația să eșueze. Așa cum a spus odată Taylor Swift: „Banda adeziva nu se vindeca prin gauri de gloante.“ Asta-i sigur!

Ia timp pe care doriți să rezolve această confruntare. Soțul tău / soția va aminti exact cum abordați problema disparitate de opinii cu privire la modul de a răspunde la ea, și pe măsură ce trece prin ea în fiecare sferă a vieții.

2. Cum stabilești prioritățile în ceea ce privește credința, familia și locul de muncă.

Este ușor să se simtă ei înșiși retrogradată la margine atunci când cuplul, se pare ca în cazul în care lucrarea a pus în fața credinței și a familiei lor, știi, ca și în cazul în care acestea sunt concentrate pe ceea ce - ea e-mailuri, facebook / colegii / EKO ntakte, solicită telefon mobil și de muncă corespondență. Iar atunci când par să fie situat lângă, iar dacă acestea sunt absente.

Dar, cu toate că nu toți dintre noi au o astfel de problemă, trebuie să ne protejăm de a fi capabil de a permite muncă și plăcere pentru noi să devină o prioritate mai importantă decât credința și familia noastră. Mi-ar fi primul să recunosc că am eșuat în acest caz, în diferite situații pe parcursul căsătoriei noastre. Fii pentru a trece la locul al doilea - aceasta este o situație extrem de dureros, iar soția mea merită primul loc în timpul meu posesia și emoții, mai degrabă decât rămășițele lor patetic. A evita să fie amintit ca un om care a iubit familia lui, dar nu atât de mult pentru a fi pus în prioritatea de mai sus munca lor.

3. Cum te descurci cu finanțele / deturnare de fonduri.

Finanțe este unul dintre cele mai importante motive care conduce efort cupluri la dispute și certuri. Deși nu toți dintre noi au dificultăți cu modul în care să-și petreacă mii de dolari pe cardul de credit familiei sale - dar modul în care gestionați finanțele este modul în care soții își vor aminti mereu de tine. Fii deschis și onest unul cu celălalt despre deturnare de fonduri dumneavoastră. Atunci când doi devin unul, același lucru ar trebui să se întâmple la finanțele lor. Evita să fie amintit ca cineva care a cheltuit bani pe nimicuri; dar încercați să vă amintiți ca persoana care a condus finanțele lor de a sprijini viitorul pe termen lung și pentru a îmbunătăți familia.

4. Cum te simți în legătură cu alte persoane decât tine.

Lumea este plină de oameni care nu te plac, și modul în care răspundem acestor oameni dezvaluie multe despre caracterul nostru. Cum vă simțiți despre oameni al căror stil de viață este diferită de a ta? Soțul tău / soția va aminti exact cum interacționați cu persoane care sunt diferite de tine. Ei vor aminti cum te-ai comportat și cum să răspundă.

5. Cum te porți când nimeni nu-l vede / ea.

soți trateze ca pe un rege sau regina este ușor atunci când toți ochii sunt fixate pe cei din jurul tău, dar ce se întâmplă atunci când ușa este închisă și nimeni nu vede, ce ai cu adevărat? Cum tratezi jumatatea ta la confortul și siguranța casa ta? Soțul tău / s va aminti cum le-ați tratat atunci când nimeni nu te-ai uita, nimeni nu a putut vedea adevărul, și atunci când nici unul dintre ceilalți nu ai putea îndrepta atunci când a fost spus sau făcut prin imprudență ceva.

Traieste-ti partenerul / Căsătorit cu respect și onoare pe care o merită, indiferent unde vă aflați și cine le vede. Modul în care tratează reciproc atunci când nimeni nu se uita, spune multe despre tine.

6. Cum arată dragostea și grija de ei.

Dragoste și îngrijire în familie (în acest caz, se aplică orice relație) - este cheia. Acesta este adevărul simplu. Vrem să știm că oamenii ne iubesc și pasă de noi. Și în timp ce fiecare dintre noi în moduri diferite de a avea grijă de a doua jumătate a ei, există ceva foarte important de remarcat importanța tactil și cuvinte de încurajare. Nu fi o \ soție soț, care este amintit ca cei care nu au suficientă iubire, compasiune și empatie pentru soțul sau soția ta.

Fiecare are propria sa limba de iubire. Aflați ce soțul / s reacționeze și să fie harnic pentru a demonstra dragostea pe care o merită. Studiind ceva de la care soțul \ s sunt manifestarea bucuria iubirii și pasă de ei, astfel, arată că îți pasă cu adevărat emoțiile, sentimentele și siguranța emoțională.

7. Cum să-i asculți atunci când vorbesc cu tine.

Ați putea fi ascultat soțul \ soția ei, dar dacă sunt sau nu ai auzit? Ascultați ce spune partenerul dvs. - este ușor, dar să-l înțeleagă - nu același lucru. Prezența - este cheia, și nu mă refer doar prezența fizică. Ușor să stea în fața soțiilor lor, dar să fie mental de mii de kilometri distanță. Munca de e-mail, oportunități de afaceri, etc. etc. - pus deoparte toate astea!

Acestea sunt lucrurile care ne țin de posibilitatea de a fi într-adevăr implicat în viața a doua jumătate a ei, atunci când vorbesc cu noi. Învățați-vă pentru a opri toate acestea, și în loc să se concentreze pe soția lui când au fost verbal încercând să aibă ceva pentru a aduce. Dă-le timp pe care o merită. Dedicați timp pentru a asculta într-adevăr să le.

8. Cum te descurci cu situații care par imposibile.

Când nu se poate bate la usa ta, cum te descurci cu ei? Când contul dvs. de curățat escrocii, care sunt următorii pași? Atunci când un membru al familiei sa îmbolnăvit, pune în pericol viața, ceea ce este răspunsul dumneavoastră imediat la acest lucru? Toți dintre noi va fi amintit pentru modul in care face cu situații care par imposibile.

Deși nici unul dintre noi nu este perfect în modul de a răspunde la un astfel de lucru - pentru a alege să aibă încredere în Dumnezeu, să fie răbdător și lent de cuvinte - este întotdeauna decizia corectă. Este posibil să nu fie întotdeauna ușor, dar ajută întotdeauna pentru a calma nervii tuturor celor implicați în situația. Fii o persoană, care va căuta în vremuri de probleme și de la care se vor afla în timpul unei furtuni, izbitoare viață.

9. Ai respecta promisiunile.

Sunt foarte rău să-și țină promisiunile. Acest lucru nu înseamnă că ignor în mod intenționat promisiunea pe care am făcut. Cred că voi spune doar „da“ atât de des încât uita de multe ori 75% din ceea ce au promis. Când a atins căsătoria mea, am dat seama de importanța de a adera la promisiunile lor, indiferent cât de nesemnificativ, în opinia mea, ele pot fi. Dacă ni se promite soția petrece timp împreună, apoi asigurați-vă că acest timp petrecut împreună!

În cazul în care a promis soțul / soția zi, fără ceva care distrage atenția de la relația, apoi asigurați-vă că toate componentele electronice de pe și sunt pe deplin concentrate pe a doua jumătate a acestuia. Dacă ați promis să-și petreacă week-end în intimitate și a vieții private, atunci spune nu la toate celelalte posibilități, chiar dacă vă simțiți că aceste oportunități de o viață. Nu vă puteți permite să dezamăgi partenerul tau, mai ales atunci când faci ceva ce a promis. Vrei cuvintele tale au o semnificație. In momentul in care centurile de siguranță nu sunt fiabile - acesta este momentul în care suntem, să-l puneți blând, într-o mulțime de probleme.

10. Calea ta spirituală.

Nu te rogi? Pune biserica în mod prioritar? Ai citit Biblia? Te înconjoară-te cu oameni dedicați lui Dumnezeu? Dacă nu, atunci aveți o șansă excelentă pe care soțul dumneavoastră vă va aminti ca o persoană care a umblat pe calea spirituală „atâta timp cât cum ar fi.“ Calea ta spirituală este important în viață și, cred eu, este modul în care tratăm alte dvs. semnificative - este o mapare directă a ceea ce combustibil completam rezervor spiritual.

Dumnezeu să vă călăuzească pașii să te învețe umilința și te inspira pentru a deveni în mod constant un soț mai bun. Când înveți să pună mai întâi pe Dumnezeu, căsnicia ta supraviețui tot ceea ce nu s-ar fi angajat pe calea. Asigurați-vă prioritatea ta plimbare spirituală.

articole similare