Întrebările care anterior nu au avut răspunsul corect - o parte preferată a dialogului dintre bărbat și femeie. Sau, mai degrabă decât femeile, pentru că ea a fost cea care îi definește, punând un om în poziția cea mai ciudată în care el ar putea fi. Ce fel de întrebări ar trebui să fie evitată, cu excepția cazului în care doriți să sperii? Și dacă există motive bune de ce oamenii nu au încredere întotdeauna noi?
„Desigur! „- răspunsul cel mai evident. Acesta este motivul pentru care doar tu a lua până acum, după trei săptămâni, este atât de interesant? Oamenii nu înțeleg.
Atunci când șeful le cere această întrebare, ei sunt mult mai siguri de răspuns, mai degrabă decât la vederea feței pupa. Ei cred că un răspuns greșit și ei vor merge direct în iad!
Ele nu pot minți, nu se poate nega, dar nu se poate scufunda în pământ. Deci, ce fac ei în cele din urmă?
Prietenii tăi - acestea sunt prietenii tăi. Singurul motiv pentru care petrece timp cu ei, - ești tu. Să răspunsul să fie recunoscut, astfel încât să nu jignească și să nu fie ofensat.
„Uh, bine. Dar ai face doar un apel, nu? De ce te uiți la contactele mele? De ce posturi? De ce atunci ar trebui să am încredere chiar și femei? “. - ăsteia în cap.
Răspunsul corect la această întrebare este nu. Prea puțin - un prostănac, prea mult - Casanova.
Barbatii simt că trebuie să aibă un răspuns de pre-scris și repetat, așa că pregătiți-vă pentru că într-o zi va vorbi în versetul.
Vezi tu, el nu l-au întrebat ce să joace - Call of Duty sau FIFA, prin urmare, nu se așteaptă ca o să ajungi cu el vorbind despre moda.
„Thunder să mă lovească.“ - Cred că în timp ce el.