Ai credință în Dumnezeu. Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia:, Ridică-te și aruncă-te în mare „, și nu se va îndoi în inima lui, dar crede că ceea ce se va întâmpla, conform lui, - el va avea tot ce el spune.
De aceea vă spun că, orice lucruri pe care nu cere în rugăciune, cred că le veți primi - și vei face. Mark 11:23, 24
Noi știm că credința este factorul-cheie și își dă seama fiecare tip de rugăciune. Dar există o rugăciune specială numită rugăciunea credinței. Este o rugăciune atunci când ne rugăm, de exemplu, pentru nevoile noastre personale sau pentru nevoile familiei sale. O astfel de rugăciune este diferită de rugăciunile altora.
În capitolul 11 al Evangheliei lui Marcu, vedem că Isus ia învățat pe ucenicii Săi că nevoile noastre pot fi îndeplinite prin credința în Dumnezeu.
Prin rugăciunea credinței, avem pentru a obține ceea ce Dumnezeu poate și vrea să ne dea.
Rugăciunea credinței este iertare și a primit de la Domnul ceea ce El promite în Cuvântul Său. Un motiv pentru aceasta este faptul că Isus a făcut pentru noi prin răstignirea și învierea.
Fiecare promisiune înregistrate în Biblie, ne aparține, și putem primi promisiunea prin rugăciunea credinței. Este foarte important să înțelegem, pentru că a trăi prin Biblie - este de a trăi prin credință.
Cel drept va trăi prin credință. Romani 1:17
Această rugăciune este - o parte integrantă a relației cu Dumnezeu, viața de biruință și de succes.
Biblia are multe de spus despre credință, și problema multor credincioși - aceasta este, de obicei, rezultatul ignoranței sau neglijenței de încredere, convingere și credință în ceea ce a promis Dumnezeu.
De aceea, lăsați această rugăciune pătrunde adânc în spiritul și mintea, și să înceapă să practice chiar acum!
Trebuie să audă cuvântul lui Dumnezeu
Aș vrea să merg cu voi pașii care include o rugăciune de credință, să aibă o înțelegere clară a ceea ce a spus Isus despre ea. Iar atunci când combinați aceste principii și credința inimii tale, vei vedea rezultatele.
Primul pas - să audă adevărul. Noi trebuie să auzim promisiunea Domnului, avem nevoie să audă Scripturile, pentru că este puterea lui Dumnezeu, pentru cei care cred.
Când Isus a fost pe pământ, oamenii de presă credința lor, pentru că au auzit mai întâi ce spunea Isus. Ei au auzit adevărul și a știut cum să creadă.
Capacitatea de a auzi este vital pentru rugăciunea credinței, pentru că așa cum se spune în Romani 10:17, „credința vine prin auzire, iar auzirea prin Cuvântul lui Dumnezeu.“ Noi nu ar trebui să asculte pe cineva, și pentru ei înșiși.
Trebuie să audă Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine și se lasă să se transforme inimile noastre adevărul.
Un bun exemplu se găsește în Evanghelia după Marcu:
O femeie a suferit o hemoragie de doisprezece ani a suferit multe lucruri de mulți medici, și-a petrecut tot ce avea, și nu era nimic ușurare, ci mai degrabă a crescut stare mai rea -
Când a auzit despre Isus, a venit în mulțime în urmă și a atins hainele; Pentru ea a spus, în cazul în care chiar și atinge hainele, voi fi întreg. Mark 5: 25-28
Femeia a fost într-o situație teribilă; toți banii cheltuiți pe tratament, dar a ajuns mai rău.
Notă primele cuvinte din versetul 27: „Când a auzit despre Isus. “. Ea a auzit despre Isus. A auzit despre vindecările și minunile. Când a auzit ce lucruri mari a făcut Isus, apoi a venit și l-au atins.
Și ea a făcut acest lucru, spunând doar: „Dacă chiar și hainele lui atingere. “. Ea a început să elibereze credința. Am auzit, a spus el, a primit. Toate acestea au fost o parte a credinței, care a început să funcționeze în ea. Ea a venit la Isus, a atins hainele și a fost complet vindecat. Care a fost primul ei pas? 0 pe auzit.
Am auzit promisiunile Domnului, medita asupra lor, cufunda în inimile noastre - și credința vine să se ocupe de problema.
Aveți dreptul de a tot ceea ce a făcut Isus pentru tine, și toate promisiunile din Biblie. Noi suntem copiii Lui! Când auzim cugeta în inima noastră este vorba de credință, și aceasta este credința care vă ajută să vă rugați pentru realizarea promisiunilor lui Dumnezeu în viața ta.
primesc promisiunea
Următorul pas - pentru a primi promisiunea. Când femeia a menționat mai sus, ea a auzit despre Isus, ea ar putea face o alegere. La urma urmei, ea ar putea spune: „Oh, că El poate fi în situația mea, nu știu, am fost atât de bolnav.“ Dar ea a făcut în mod diferit: am auzit - și a câștigat. Ce înseamnă să primească? Înseamnă să ia pentru ei înșiși. Ia, ca un os lipsă câine foame. Darul pe care le dau, luați-vă. Asta înseamnă pentru a obține.
Ca un copil, am folosit pentru a juca baschet și ne-au învățat cum să obțineți de aprovizionare. Atunci când mingea a fost de zbor, a fost necesar să nu plece, ci mai degrabă un pas spre depozit și apuca mingea. La fel cu promisiunile Domnului! De îndată ce am auzit, face un pas înainte - și să-l cu toată inima mea!
Există o mulțime de dușmani care să păstreze o persoană pe cale de a obține binecuvântarea lui Dumnezeu: concepții greșite despre Biblie, înțelegerea greșită a ceea ce este Dumnezeu, sau gânduri de genul, „Nu sunt vrednic. “. Sunteți demni pentru că ești copilul Lui! Isus te-a făcut vrednici prin sângele Lui. Dumnezeu te vrea să înțeleagă că promisiunile Sale sunt personal pentru fiecare dintre voi, și pe care le-ați primit promisiunea.
În primul capitol din Scrisoarea către Efeseni spune, de exemplu, că suntem binecuvântați cu toate binecuvântările spirituale ale lui Isus Hristos. Fă-l personal și îndrăznesc să spună în fața lui Satan, religie, circumstanțe: „Am primit binecuvântarea spirituală în Hristos“ Acest lucru se va rupe lanțurile de severitate religioase, dacă acceptați pentru tine. Îndrăzniți să primească har ca un copil primeste ceva de la părinți, gratuit și ușor. Fă-o fără teamă sau ezitare!
Ia promis tenacitatea
Blind Bartimeu - un bun exemplu de cineva care a luat promisiunile lui Dumnezeu prin forță. În Evanghelia după Marcu, în capitolul al 10-lea, vedem cum a fost așezat de cerșea pe marginea drumului, dar el aude vestea bună.
Citește ce se spune în versetul 47:
Auzind că era Isus din Nazaret, și a început să strige și să spună: „Isuse, Fiul lui David, ai milă de mine!“.
El a auzit despre Isus și imediat a acceptat că este Isus.
Ea a crescut credință, și a strigat: „Isuse, ai milă de mine!“.
El a fost persistentă și chiar agresivă, astfel încât toți oamenii religioși sunt nervos în jurul și cât de multe în acest caz vine, au început să-l instruiască: „Este mai bine să nu strige atât de tare. Mai încet!“.
Interesant este, în astfel de cazuri, oamenii folosesc cuvinte de tocit, zashtampovannoe, mascând astfel, necredința lor.
Bartimeu a strigat la Isus cu toată inima ta, și le-a provocat indignare în rândul oamenilor din jurul lui.
El a făcut-o pentru Dumnezeu. Alții, deși, de asemenea, dar de fapt ei înșiși glorifica, altfel ei nu ar fi rănit într-o astfel de manifestare a credinței lor Bartimeu.
Isus nu te condamn daca strigi din inimă. Plătiți credință și să strige!
Nu lasa religioase, departe de Hristos, pentru ca oamenii să te oprească. Bartimeu nu este permis să facă acest lucru. El a păstrat credința lui Isus și mai mult și mai strige pentru el. Și, strigând, el a spus: „Eu te accept! Te ador! Isus, Tu ești meu! Ceea ce a promis - pentru mine „!. Și a luat-o.
Vedem, atunci când suferă de o femeie sângerare a primit Cuvântul, ea a spus: „Dacă l ating!“. Pentru oamenii din jurul lui Isus, părea imposibil, dar a vorbit credință. Așa că a luat cuvântul Bartimeu. Aglomerate care l-au lovit, a început să strige la Isus.
Ce-au făcut în realitate? Ei au auzit, și apoi acceptate.
Credeti - într-adevăr este pentru tine!
Următorul pas în rugăciunea credinței - credință. Este un lucru de acceptat, dar trebuie să combine credința ta cu cei care iau. Dacă aveți ceva să ia pentru ei înșiși, cred că acest lucru este adevărat.
Dacă vorbesc despre acești pași, nu înseamnă că trebuie să-l urmeze exact așa cum totul lucrează împreună; dar trebuie să înțeleagă că unul dintre factorii esențiali este credința.
Aceasta este ceea ce spune Isus mereu. El vrea ca noi să credem. Isus a zis femeii, care suferă de sângerare, „credința ta, nu a mea, te-a vindecat.“ Blind Bartimeu a fost vindecat, și nu pentru că a fost credința lui Isus, și pentru că a fost credința lui.
Când te rogi, trebuie să crezi. O mulțime de oameni, cerând lui Dumnezeu pentru ceva, nu cred un cuvânt de rugăciune. Iată ce Evanghelia lui Marcu 11:24, „toate, orice ai cere în rugăciune, cred că le veți primi - și va fi.“
„Bine - spune cuiva - ce ar trebui să cred?“. Cred că ceea ce spui în rugăciune, este adevărat, indiferent de circumstanțe, iar solicitarea dvs. este îndeplinită.
„Oh, eu nu pot. Nu am încredere. Eu nu-l văd, nu simt. " De aceea, trebuie să vă rugați rugăciunea credinței! În cele din urmă, Hristos le-a dat-o deja. Este natural pentru tine. - Ai credință. Datorită rugăciunea credinței. Credeti: tot ceea ce cere și spune să treacă, când te rogi. Ascultați promisiunea. Ia-l. Crede-mă, este pentru tine azi, acum!
Cere lui Dumnezeu pentru ceea ce vrei
Petiția - următoarea parte a rugăciunii credinței. Să vedem ce a învățat Isus:
Ai credință în Dumnezeu. Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia:, Ridică-te și aruncă-te în mare „, și nu se va îndoi în inima lui, dar crede că ceea ce se va întâmpla, conform lui, - el va avea tot ce el spune.
De aceea vă spun că, orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că veți primi - și veți. Mark 11: 23-24
Rugăciunea credinței poate fi trimis direct la problema cuvântul. problemă financiară? Boala? Depresia? Isus a spus să elibereze credința noastră, referindu-se la problema modului de a monta.
Ce se poate spune acestui munte de necazuri, căzut pe tine? Trebuie să o îndeplinească Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că este mai puternică decât circumstanțe. Ai făgăduința Tatălui, așa că se referă doar la circumstanțele în numele lui Isus! Poate părea ciudat - să vorbească cu circumstanțele, cu lucrurile comune pământești - dar Isus, Domnul nostru a învățat să facă acest lucru! Încredere în el și să ia putere pe munte problemelor tale! Strigați la ei! Sperie diavolul!
Să aruncăm o privire la versetul 24:“. toate, orice ai cere. “. Dumnezeu te vrea să-L întrebați despre ceea ce doriți să obțineți.
Isus știa Bartimeu nevoie de viziune; era evident că el este orb. De ce l-am întrebat pe Isus ce vrea el? Deoarece cererea ne face mai specific în ceea ce ne dorim, și aceasta este calea pentru eliberarea credinței!
Isus vrea ca noi să credem că vom primi cererile formulate, ca un copil care spune că îi este foame, iar mama mea a întrebat ce ar mânca. Spune-i lui Isus pe care doriți! Când a întrebat Bartimeu, el a răspuns: „Vreau să văd lumina.“ În Iacov 4: 2 spune: „Voi nu aveți, pentru că nu cereți.“ Este atât de simplu, nu-i asa?
Această parte a rugăciunii credinței poate părea dificil pentru cei care nu cred sau a primit învățătura falsă. De asemenea, este dificil, dacă ți-e teamă că Dumnezeu nu vă va da ceea ce ceri, și sunteți mândri să întreb. Dumnezeu vrea ca noi să cerem, și au fost destul de specific în această cerere. Dacă, de exemplu, au nevoie de bani pentru a plăti pentru angajarea, spune-i cât de mult ai nevoie și nu spun: „O, Doamne, sper să-mi dai banii“ Aceasta nu este o rugăciune de credință este necredință.
Și în acest caz, în acest caz, trebuie să te rogi, „Tată, în numele lui Isus, vă mulțumesc pentru promisiunea ta de a face pentru toate nevoile mele. Tu Iehova Jireh pentru mine. Tată, Te rog pentru asistență financiară. Am nevoie de această lună pentru a plăti chiria de 500 $. Vă mulțumesc pentru asta. Vă întreb despre acest lucru, pentru că Tu, Domnul-Jireh, și ai spus că pentru a satisface toate nevoile mele. Eu cred în Isus Hristos, am tot ce am nevoie. Eu cer în credință, și cred că am înțeles acum, în numele lui Isus.
Am comanda muntele de nevoie financiare pentru a plonja în mare, în numele lui Isus. Eu pentru ieșirea din sărăcie de mine în numele lui Isus. Refuz să accept dezavantaje, sărăcia sau altceva care nu am nevoie. Eu stau pe promisiunea lui Dumnezeu, și vă mulțumesc, Isus, pentru victoria. În numele lui Isus o am deja, așa cum mă rog în credință, și vă mulțumesc pentru asta în numele lui Isus. " Biblia numește această rugăciune de credință.
Ultimul pas - perseverenta. Nu da loc pentru nimic altceva decât o victorie, dar descoperire completă. Aceasta, o parte din urmă - mulțumirea și perseverența - poate fi una dintre cele mai importante.
Când te rogi, tu crezi că ai deja ceea ce se cere. Ce să faci înainte de a obține de fapt, orice cerere făcută? Slavă Domnului și insistă asupra faptului că a solicitat. Închinare și laudă este, de asemenea, foarte important în rugăciunea credinței, așa cum ne rugăm, credem și să accepte înainte de a vedea de fapt, răspunsul. Deoarece această rugăciune se numește rugăciunea credinței.
În același timp, nu ar trebui să ceri ceva nou și din nou. Suficient timp să se roage, să elibereze credința și să știți că aveți deja ceea ce se cere. Dar continuă să persevereze în credință, mulțumesc, se bucură, și refuză să accepte nimic, dar răspunsul. Stand rapid în credință!
Credință și răbdare veți obține promisiunea (Evr. 06:12). Aceasta poate dura zile sau chiar săptămâni, dar nu înapoi! Isus a auzit de tine și funcționează credința ta. Permiteti-i sa lucreze! Nu intrați în panică. Stand pe cont propriu până când vedeți răspunsul ca un câine, care nu produce oase. Nu se apelează!
Tu trebuie să plătească prețul de credință! O poți face! Deci, Isus a spus! Circumstanțele pot fi mai puternice, dar au continuat să stea în credință. Dacă credința este eliberat din inimă, toate trebuie să se schimbe!
În cazul în care circumstanțe „plânge“, se poate spune ca răspuns:
„Vă mulțumim, Isuse, pentru victoria mea!“.
Îmi amintesc o poveste despre o femeie care are o tumoare pe brațul lui. Fervoare care doresc ca umflătura a trecut repede, ea a spus odată la Domnul:
„Soțul meu ar ruga pentru ea.“ Și înainte de a merge la culcare, soțul meu a pus mâna pe ea și a spus: „Am blestem această tumoare în numele lui Isus“ El a făcut-o fără entuziasm, pentru că el era obosit și a vrut să doarmă, dar el a eliberat credința soției sale. Ea a intrat în camera de zi și a zis: „Doamne, eu cred că atunci când soțul meu rugat, am fost vindecat și voi dansa până când cad din mâna mea.“
Ea a început să danseze, pentru că ea a crezut în rugăciune Duhul Sfânt. Ea a dansat și a dansat și mai târziu sa uitat la mâna lui și a văzut că tumoarea a dispărut!
Desigur, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna atât de repede. Uneori, este nevoie de o lungă perioadă de timp să stea în credință; dar vă spun - Dumnezeu onorează credința ta, și va deveni realitate. Circumstanțele s-au schimbat - așa cum a spus Scriptura.
Ar trebui să spunem, „Cuvântul lui Dumnezeu este adevărat. promisiunile Lui - pentru mine. Eu cred și să stea pe ea. Cred că și refuză să accepte altceva în numele lui Isus!
Mulțumesc, Doamne, pentru miracolul meu! Slavă Domnului că ați făcut până nevoia mea! Nu știu unde și cum va veni, dar este a mea. Nu contează cât timp este nevoie, voi sta pe Cuvântul lui Dumnezeu, în numele lui Isus. Te laud, Tată! Aleluia! “.
Amintiți-vă, atunci când circumstanțele sunt împotriva ta, răspunde: „Aleluia, nu este a mea!“. În cazul în care boala împotriva ta, striga ca răspuns, proclamăm vindecarea ta, și mulțumim Domnului. Atunci când nu este nimic de a plăti facturile, du-te acasă, le-a pus pe podea și dans pentru ei. Cand depresia te oprimă, atunci când el a luptat împotriva lui: „Nu, sunt bine! Sunt umplut cu slava Domnului!“. A lovit-o pe fața întregii forța canonizarea sa.
Continuă să creadă, datorită, se bucură și de presă credință. Uneori, în mijlocul luptei cel mai greu să laude pe Dumnezeu, dar asta e victoria este! Oamenii vor râde de tine, insinuare și te bântuie, gândindu-mă că ești nebună. Tocmai ai urmezi Biblia și să nu fie ordinare! Aceasta este o manifestare a credinței voastre, și este plăcut lui Dumnezeu (Evrei 11: 6). Prin urmare, vă rugăm să nu oamenilor, ci lui Dumnezeu! Dumnezeu să fie cu tine!
Ascultați promisiunea, ia-o, crede-mă, cere, un stand zatem în credință, mulțumind și lăudînd pe Domnul, până când veți obține răspunsul. Vei vedea că toate lucrurile pe care Dumnezeu le-a spus - este adevărat. Puteți avea victorie în toate domeniile vieții tale. Folosește ceea ce a dat Dumnezeu rugaciunea Bepy.
binecuvântare a Tatălui »Portal“ (www.imbf.org)