05 octombrie - Ziua Profesorului

Ceea ce profesorii predau. STUDENȚI

Probabil că fiecare profesor, școală dedicat o duzină de ani sau chiar mai mult, își dă seama că iubește cu adevărat elevii săi și activitatea sa, și se dă la el cu toată inima, altfel nu ar funcționa în școală. În ajunul Zilei Profesorului, ne-am întâlnit cu profesori de liceu Darovskoy și le-a pus o întrebare: „Ce învață elevii?“ Am fost surprins de faptul că răspunsurile oamenilor de aceeași profesie au fost complet diferite.

Tatyana Fedorovna Laskin, un profesor de istorie și științe sociale.
- Experiența mea de lucru - 39 ani. Prea mulți tați, mame, chiar și bunicile actualii studenți „a trecut prin mine.“ Am fost făcut mult timp la concluzia că primul lucru pe care le predau studenților - este înțelepciunea. Înțelepciune pentru mine - este comunicare, abilități de comunicare, capacitatea de a aborda fiecare elev, să se uite în sufletul său, pentru a ridica moralul atunci când trebuie să-i arăt că într-adevăr, înțeleg cu adevărat. Pentru mine, cea mai mare laudă, în acest sens, atunci când ucenicii spun: „Noi nu se tem să meargă la lecțiile.“ Elevii mei m-au învățat o mulțime de răbdare, filantropie, comunicarea cu ei, am obține o taxa de vivacitate, energie, optimism, și nu am avut niciodată gândit chiar și despre faptul că activitatea în școală - acest lucru este ceva dificil. Sunt întotdeauna fericit să merg și du-te la școală.

Tatyana Fedorovna Ponomareva, profesor de limba și literatura română.
- Învățat să abordeze orice situație, cu un simț al umorului. Și ajută-mă să învețe calculator. Dacă, de exemplu, nu știu cum să facă un film, iar copilul știe de ce el nu-mi predau. Baieti sunt întotdeauna receptivi și dispuși să ajute, este ca în ceva să se simtă superior profesorului.

Galina Alekseevna Babintseva, profesor de engleză.
- Voioșie, prietenie și spiritul colectivismului.

Tatyana Vitalevna Renzhin, un profesor de limba germană.
- Atitudine modernă la viață, nu o astfel de grave, cum ar fi noi, oamenii din generația mai în vârstă. Ele sunt foarte ușor de a percepe totul și acces ușor la o viață modernă, presărată cu diverse tehnologii, tehnologie feature-bogat. În general, învață o abordare mai deschisă la viață. Ca să nu mai spun că toți elevii mei este ușor, dar cel mai probabil. Și poate modul în care aceasta ar trebui să se refere la viață? Și nu așa cum facem când suntem în mod constant pe ceva probleme toate fixa peste pentru a închide?

Olga Nikolaevna Beresneva, profesor de limba și literatura română.
- Elevii mei m-au învățat voioșie. Uneori este o lipsă de energie, și ați venit la clasă, și le-am luat niște hohmu în mod necesar să fie date, inveseli. Elevii pot fi multe de învățat. De exemplu, relația umană între ele. Uneori, am pus pe cineva „doi“ și a vedea cum se simt rău unul pentru celălalt. Unii dintre elevi capacitatea de a surprinde toată lumea oriunde în timp, viguros. In ciuda enorma cantitate de material care cade asupra lor, ei au timp să se ocupe în Casa creativității copiilor și a artelor în școală, și toate lecțiile din timp pentru a face.

Svetlana Aleksandrovna Pozdeeva, profesor de biologie.
- Comuniunea, în primul rând. Diferența de vârstă am cu elevii este foarte mare, astfel încât să învețe de la ei ca trebuie sa comunice unul cu celălalt. Mă uit cum se tratează unii pe alții, cum să comunice unul cu celălalt. Și apoi am văzut cum am nevoie să vorbesc cu ei ...

Tatyana Borisovna Perminova, profesor de matematică.
- Uită-te la lumea mai ușor. Și totuși ... să fie mai tineri.

Am întrebat Natalia Vokhmyanin.

articole similare