7 motive nu pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților

Ei bine, pregătește deja greu Valentines si devastator magazine sex și magazine de jucării în căutare de cadouri pentru a doua jumătate a ei? Un cerc flit Amurchik drăguț și ardere lumânări inimile? În mod similar, pentru că Ziua Îndrăgostiților mâine! Este timpul pentru a opri acest cosmar! Am compilat o listă de motive pentru boicotarea festivalului. De asemenea, bolnav de mi-mi-mi? Apoi, bun venit!

Deci, Ziua Îndrăgostiților nu este necesar pentru a marca, deoarece:

1. Această grădiniță

Într-un cuvânt - muci roz. Poate tu și atinge otkrytochku de casă și note mici, care dau reciproc cinci ani de copii și trimite „Valentinov e-mail“ semiklassnitsy. Noi - nr.

2. Aproximativ o dezamăgire

Ce-ar surprinde este posibil să fi conceput pentru a doua jumătate a lui, el (ea) va trebui să aștepte mai mult. Și pe fundalul acestui vis cadou umil par să fi pierdut. Mai ales dacă sunteți într-o formă de pasiune devastată de cel mai apropiat magazin de sex (și pentru anumite motive, suntem aproape siguri că ați făcut acest lucru). cap roz de un costum de iepuras sau asistentă medicală - poate fata ta si secret visat la ea, nu, dar cu siguranță pe Ziua Îndrăgostiților. Și vei fi de vină. Acest punct este deosebit de important pentru bărbați. Nu-mi felicit? Deci, el nu-i place. El a felicitat? „Ei bine, după cum se poate da această groază?!“

3. Este îndoielnic un motiv de sărbătoare

Valentine înconjoare multe mituri pe care oricine poate găsi repovestirea lui de această poveste. Și pentru a sărbători această dată - este încă ceva pentru a sărbători sfârșitul potopului sau punerea în funcțiune a Parthenon. Cazurile de zile apuse.

4. Este pur comerț

În cazul în care toate vândute în ajunul sărbătorii Valentine apoi colectate în saci, ar fi acumulat tone de deșeuri de hârtie. Să fim sinceri, de același tip și în cele mai lipsite de gust. magazine de cadouri și agențiile publice câștigă anual pe milioane de Valentine. Și vânzătorii de baloane inimi literalmente face bani din aer subțire. Indiferent dacă sunt sau nu pentru a participa la acest pluș bomboane-maraton?

5. Toate cenușa

Acest element - pentru fataliști. Nu contează cât de multe date vă notele împreună, soarta nu a mers departe. În cazul în care perechea este destinat să aibă loc, atunci așa să fie. Dacă nu - indiferent cât de mult în zilele de sărbătoare și dragoste „124 de zile de relații“, rezultatul este o concluzie dinainte. Și așa - punctul?

6. Există întotdeauna o altă scuză pentru o sărbătoare

7. Iubitorii nu au nevoie de un motiv pentru a sărbători

Concluzionăm, desigur, pe o notă pozitivă. Cei care și-au găsit dragostea adevărată, pentru calendare, nu-mi pasă. Pentru ei, în fiecare zi - o vacanță. Deci, Ziua Îndrăgostiților - doar unul din 365. Asta e ceea ce cuplurile se pot invidiez sincer!

Zece lucruri pe care trebuie să aveți timp până când sunt vechi de 20 de ani, astfel încât să nu regret amar

De ce ai schimba? 10 candid confesiunile amanta soțului tău. Se va schimba ideile tale despre dragoste și relații!

„Astăzi vom mama!“ 10 semne că femeia ta - papuc tiran. Nu vă lăsați să umilească și a alerga în timp ce încă un bărbat!

Nu mai regina! Femeile, ar trebui să vă avertizăm 10 semne pe care le-ați pierdut atractivitatea

Nu mai model de 10 profesii populare, care sunt cel mai des alese fetele de virtute ușoară

Totuși crezi că acest lucru este un original și elegant? 12 bucăți de interior modern, care toate. Sigur că ai o casa, au, de asemenea!

articole similare