7 Cele mai frecvente iluzii viata

Illusion - o percepție distorsionată a realității. Ele sunt făcute să creadă oamenii în lucruri care nu există. Oamenii care sunt înconjurate de propriile lor iluzii, în cele din urmă încetează să crească, face mai multe greșeli și începe să se degradeze. Aici sunt cele 7 iluzii cele mai frecvente în viața umană:

1. O voi face mai târziu, la fel atâta timp cât eu nu am timp ...
Acesta este cel mai popular iluzia. Nu există nici un astfel de lucru ca „nici un moment“. Timpul este întotdeauna, și numai tu poți decide cum să dispună de ea. Dacă ceva este cu adevarat important pentru tine, vei găsi în acest moment în mod automat.

2. Eu pot ajunge la scopul meu mai repede ...
Mulți aspiră pentru a ajunge la destinație înainte de timp. Dar acest lucru este imposibil. Trecerea către obiectivul său, trebuie să treacă prin toate etapele. Dacă ți-e dor chiar și unul dintre ei a atins obiectivul nu se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

3. controlez ...
Nu controla absolut nimic, dar propria ta minte. Viața în orice moment vă poate da surprize neașteptate.

4. Voi fi fericit dacă ...
Mulți oameni greșesc crezând că mâine va veni și acolo va fi ceva bun, problema va fi plecat și ei vor fi fericiți. Poate fi fericit numai în acest moment, și dacă nu puteți găsi un motiv pentru asta chiar acum, nu-l va găsi în viitor. Încercați să schimbe percepția asupra lumii și poate vei găsi că, pentru a se bucura de viață, nu așteptați neapărat ceva.

5. Pot schimba celălalt ...
Unul nu ar trebui să aibă iluzia că ai fi în stare să schimbe cealaltă persoană. Puteți schimba doar atitudinea față de el sau să-l inspire faptul că el a încercat să se schimbe.

6. O voi face atunci când ...
Nu te înșela, gândindu-te motive pentru a amâna cazul dumneavoastră mai târziu. Puteți aștepta un an întreg până la venirea unchiului tău, așa că a ajutat să pokleit tapet, dar fiți siguri că atunci când vine acolo o mie de probleme care vă împiedică să o facă. Dacă aveți un loc de muncă foarte important, du-te la ei acum, altfel nu se va termina.

7. Eu lucrez când voi avea mai multă putere să-l ...
Dacă doriți să-și exercite, începe acum, și dacă nu doriți să o facă, nu este justificată de promisiuni false.

articole similare