Aceste celebritati pot merge fără meykapa pâine și să fie sigur că va trece neobservat.
Sofia Vergara
Ajunul Anului Nou paparazzi prins Sofia Vergara în timpul o plimbare în jurul New York, iar primul a trecut - găsit „chestii fierbinte“ și adevărul nu este ușor.
Keyt Apton
Fii sincer: cineva la prima vedere a recunoscut în acest foarte sexy model de dimensiune adolescent, plus-size?
Tyra Banks
Am știut întotdeauna că Tyra - o femeie foarte curajoasă și puternică. Dar nu în aceeași măsură!
Heidi Klum
Supermodelul Heidi Klum, prin natura - o femeie de lux. Nu este surprinzător faptul că, cu machiaj, și fără să-l arată bine, dar nu a găsit o femeie germană în vârstă de 41 de ani, în fotografia din stânga poate fi dificil.
MADONNA
Trebuie să recunoaștem, cu unele excepții Madonna încă arată bine pe covorul rosu, dar ... se spală cu icoane pop toate fac - și de a determina cu exactitate vârsta acestuia. Vreau să cred că în această fotografie cantaretul a fost eliminat dintr-o perspectivă a eșuat.
Goldi Houn
Deci stea din „Private Benjamin,“ Kurta Rassela soția și mama Keyt Hadson arată fără strălucirea obișnuită. Deși imaginea în sine nu poate fi numit de succes, forma fizică în vârstă de 66 de ani Hawn, care se întoarce la fugă, admirabil.
Ochii nu cred! Ei bine, că fotografii au învățat mult timp pentru a calcula corect cântărețul din spate.
Eva Longoria
Aflați în această femeie fermecătoare casnică disperată este mult mai ușor decât, sex simbol Eva Longoria.
Chloe Kardashian
Nu, nu e vecinul tău. Această imagine a „un alt fel de odă pentru Kardashian,“ fără ajutorul unui experimentat make-up artist.
Taylor Swift
„Fata, în cazul în care sunt părinții tăi?“ Uite cât de tineri arată Taylor Swift fără machiaj!
Pamela Anderson
Dacă credeți că semnătura sub fotografie, astfel încât în viața reală arată „răscumpărătoarea Malibu“ pentru o plimbare pe Malibu.
Dzhennifer Lourens
O altă dovadă că premiul Academiei laureat nimic străin.
Adel
05 mai - a fost distins cu „Grammy“ și „Oscar“ ispolnitlos 27 de ani. La ultima petrecere de ziua în stele Instagrame aici a apărut acest cadru #nomakeup în care executantul, într-adevăr, dificil de identificat. Mă întreb ce surprinde imaginea Adele în acest an?
LADY GAGA
Acest Lady Gaga blând și naturale vor aminti, probabil, colegii de clasă. Cazul în care imaginea totală nyudovy în cadrul imaginii stelei, a surprins mult mai mult decât o rochie făcută din carne crudă.
Bleyk Layvli
Fata de aur de la Hollywood și principalul „bârfă“ este, de asemenea, uneori, se execută din casa pentru lapte, cu toate acestea, în linie la supermarket, veți găsi că este puțin probabil să imediat. Uită-te la ambele. semn special - un semn din naștere de proprietate.
Keti Perri
Oamenii de știință au descoperit că, în mai multe straturi de machiaj pe fata de cantareata pop ascunde ... obișnuită fată California, în vechiul Perry dă, probabil, un zambet radiant.
Syuki Uoterhaus
Da, acest lucru este modelul-Heartbreakers, care împărtășeau până de curând și o masă, și o casă cu un burlac Bredli Kuperom.
BARBIE
Iar pentru desert - celebrul standard de păpuși de frumusețe, așa cum este, fără înfrumusețarea.
Da. Eu sunt acum în vârstă de 53 de ani, și obosit de vopsea. Fără machiaj, mă uit mult mai tânăr, dar pentru produse cosmetice folosite pentru a.
Da. fără machiaj și Photoshop doar groaznic ...
Despre noastră mai interesant!
noastre, cu rare excepții, sunt mai naturale
mdyayayayayaya ... Se acoperă cu un ciot de copac este băiatul ... și ische aceste lustru plin de farmec pozeze zvod pe copertă și gryat cu ei să ia un exemplu ... ei spun o mulțime de muncă, dar o pistă mereu ... uita la imaginile fără ipsos-I la aceeași matusa spun acest lucru în dimineața chiar mai bine uita în oglinda ... Dacă aș fi fost pe copertile aici sunt imagini reale, dar fără restul de forme Photoshop --- ar termina prostii plin de farmec din lume.
Încă o dată, bravo stilisti calificați și artiști machiaj care pot vedea frumusețea interioară și lustruiți prin mijloace artificiale! „Artificialitate“ a cuvântului „arta“. Și împreună cu carisma ea geroin- „muguri“!