18 modalități de a îmbunătăți plasarea mesajele dumneavoastră în știri banda facebook

Audiența pe Facebook

Pe de acoperire este de obicei afectată de mai mulți factori:

Creați o strategie de conținut

Este foarte posibil să auzi acest lucru nu este prima dată, dar nu contează, numai conținut important. Fanii tăi nu vor trebui să împartă postul numai pentru că el a fost în feed-urile lor de știri. Ei le vor împărtăși, în cazul în care consideră că este util sau interesant. În lumea non-profit, doar mai puțin de 25% dintre pagini au o strategie de conținut, și eu sunt dispus să parieze această situație și cele mai multe întreprinderi mici.

Determinați când fanii vor fi on-line

Atunci când este cel mai bine să se stabilească în postările de pe Facebook? În cazul în care majoritatea fanilor în rețea. Facebook a posta conținut nou pe partea de sus a feed-uri de știri. Dacă trimiteți o actualizare la 2am și fanii merg de obicei la Facebook la ora 8 dimineața, puteți fi sigur că actualizarea ei nu mai pot vedea. Puteți afla de unde fanii vin și online, accesând statisticile și faceți clic pe post.

Pozițiile au nevoie să se stabilească la intervale

După ce a studiat statisticile pe care le-ați observat, probabil, că este întotdeauna în orice moment, rețeaua are oricare dintre fani. Acest lucru înseamnă că aveți nevoie pentru a trimite mesaje de cel puțin o dată pe zi. Dar Socialbakers recomandăm să faci acest lucru nu mai mult de două ori pe zi.

Permite utilizatorilor să posta conținut la pagina dvs. de pe Facebook

Atunci când utilizatorii Facebook trimite actualizări la pagina dvs. sau a afișa altă activitate, prietenii lor vedea în feed-uri de știri lor. Este important pentru o acoperire a virusului. Și nu vă faceți griji cu privire la spam sau conținut inadecvat, care poate ajunge pe pagina ta. Puteți personaliza cu ușurință pagina dvs. astfel încât să blocheze conținutul care conține anumite cuvinte cheie sau obscenități.

Sărbătoriți și se referă la alte pagini

Oamenii predispuse la reciprocitate. Dacă vă poate ajuta în promovarea altor companii din pagină, acesta va fi notificat și va ști că ați făcut pentru ea. Și există o mare probabilitate că va răspunde la tine în schimb.

Asigurați-Repostare actualizările lor cele mai populare

Pentru a determina care dintre mesajele dumneavoastră într-adevăr plăcut fanii, examinează performanța tuturor stațiilor, cel puțin în ultimele 6 luni. Pentru a face o repost a conținutului cel mai de succes și angajarea, puteți:

• Apăsați Ponderea în postul original, și partajați-l direct pe pagina ta.
  • Copiați și inserați original post într-o nouă actualizare de stare.
  • Schimbați postul original, și trimite-l ca o nouă actualizare de stare.

Notă importantă: nu repost conținutul recent. Nu aveți nevoie pentru a avea fani prea des simțit că materialele pe care le-am văzut deja.

Se pun posturile în caseta de Like

Cei mai mulți oameni nu știu că Facebook Like Box plugin-ul de pe site-urile panourile laterale pot fi configurate astfel încât acesta afișează cele mai recente actualizări pagina de Facebook. Când oamenii văd actualizările Facebook, în bara laterală a site-ul dvs., ele nu pot pune doar Huskies, dar, de asemenea, pentru a trece pe pagina dvs. și să participe la discuție. Pentru a face acest lucru, mergeți la pagina de Facebook de plug-in-uri, și apoi faceți clic pe setări cum ar fi caseta Afișare mesaje.

Utilizați cele mai eficiente actualizări pe blog-ul său

problemă constantă pentru majoritatea bloggeri este de a căuta aceste posturi. Găsiți cele mai populare pagina Facebook actualizările și să scrie posturi pentru un blog pe aceste teme. Includerea în corpul de post, una sau mai multe dintre cele mai bune pagini de Facebook pentru actualizări. Această abordare nu numai că oferă o mai mare acoperire de actualizări cele mai de succes Facebook, acesta vă oferă conținut pentru blog-ul dvs., verificat deja fanii!

Implicarea fani prietenii

Am ajuns la un impas cu creșterea acoperirii? Adresați-vă fanii să recomande pagina dvs. prietenilor. Desigur, nu poți forța oamenii să facă acest lucru, dar oricine poate fi încă găsite. Cel mai bun pentru o astfel de cerere de timp - atunci când majoritatea fanii vor fi on-line. În acest caz, există adesea un efect de trending - atunci când o persoană vede câțiva dintre prietenii săi discută despre un subiect, atunci el însuși a devenit interesat de acest subiect și la o pagină pentru a citi mai mult.

Plasarea de posturi de oaspeți pe site-urile de pe care le primiți trafic

Strategia de oaspeți blogging-ul poate fi foarte eficient pentru dezvoltarea afacerii. Știați că puteți găsi potențialul de blog-uri pentru a găzdui dvs. de posturi clienți direct pe Facebook Statistici? Raportul deschis privind vizitele și defilați la domeniile grafice link extern. Aici puteți vedea ce site-uri dau cel mai mult trafic la pagina dvs. de Facebook. Vă rugăm să contactați site-urile care se referă la voi, oameni, și vezi dacă poți scrie un post de oaspete pentru ei. Nu te doar la un blogging de oaspeți limita. Simțiți-vă liber să exploreze alte oportunități de marketing comun.

Așezați cele mai eficiente imagini de pe Pinterest

Monitorizați volumul de trafic primite de la Pinterest dvs., graficul domeniile link extern în pagina Statistici. Astfel, puteți determina cât de eficient această abordare este de a crește gradul de acoperire a actualizărilor dvs. pe pagina de Facebook.

Publica update-uri cele mai eficiente la Twitter

Utilizați e-mail marketing pentru a promova cele mai eficiente poziții

Aceasta este una dintre strategiile mele preferate pe care le folosesc pentru pagina mea de Facebook. Este atât de simplu și eficient, și sunt surprins de faptul că această metodă nu este foarte popular printre marketeri. De fiecare dată când scriu un articol pentru blog-ul meu pe săptămână, am adăuga un link către o pagină de Facebook actualizare.

Determina strategia cea mai potrivită pentru tine folosind Facebook Statistici

De-a lungul timpului, veți găsi o tactică, care este cel mai potrivit pentru pagina dvs. de Facebook. Analizeaza statistici ale paginii în ultimele șase luni și veți înțelege ce funcționează pentru pagina ta și ceea ce nu este. Vă rugăm să rețineți că ați adăugat fani, care posturi unele acoperire și implicarea primite (de exemplu, „cota“ este mai important decât altele asemenea).

Utilizați aceste sfaturi pentru a genera mai multă interacțiune și pentru a atinge o mai mare acoperire a publicului dvs. Facebook de marketing.

Potrivit materialelor: www.socialmediaexaminer.com