18 filme bune de groază

18 filme bune de groază

Atenție! Cele mai proaspete și cele mai bune filme de groază topuri, puteți verifica întotdeauna site-ul nostru pentru tag-ul cel mai bun film HORROR!

Desigur, există și alte topuri, probabil, nu mai puțin importante decât cele pe care le-am luat ca bază. Poate că în viitor voi veni, de asemenea, înapoi la o astfel de listă, în scopul de a realiza chiar eșantion mai semnificative. Dar acum vreau să spun că acest tip de lucru înainte de cineva înainte de mine (și Zona Horror) nu a petrecut. Destul de sigur că „SUPERTOP“ nostru poate fi foarte util, de exemplu, pentru studenții în cazul în care sunt scris curs sau locul de muncă de cercetare în domeniul artei dedicate genului filmelor horror. Și noi toți este, cred eu, va fi foarte interesant.

Din cauza 5 analizate anterior de noi topuri intr-unul au existat 50 de filme în două - 25 și în două - 20, pentru prepararea probelor, am decis să ia un număr minim. Asta este, vom lua primele 20 de locații din fiecare timbru. Asta e ceea ce avem:

18 filme bune de groază

20 ka din IMDB

18 filme bune de groază

20 ka din kinopoisk

18 filme bune de groază

20 ka din IGN

18 filme bune de groază

20 ka de la Time

18 filme bune de groază

20 ka de ororile Zonei

18 filme bune de groază

Deci, ne-am dat din nou, toate cele cinci considerate anterior de către noi topuri. Acum, să le compare, am numărat numărul de referințe pentru fiecare dintre filmele din aceste topuri și a lăudat pozițiile pe care filmele din aceste topuri ocupate. Noi „tăiat“ toate topuri 20 de filme tocmai pentru a face mai ușor de a face comparații. Am renuntat filmele, care sunt prezente în doar una dintre cele cinci topuri - pentru ei următorul text este o alta, lista suplimentară. Dintre filmele care sunt incluse în două sau mai multe vârfuri (de astfel acumulate 18 bucăți), a fost compilat sub „SUPERTOP“.

Acest supertope filme postate pe următoarele principii:

a) cu cât filmul este menționat în topuri, cu atat mai mare este în supertope; Acest principiu este de o importanță capitală;

b) menționat în mod specific locurile pe care filmele au luat în topuri; vom rezuma toate aceste locuri, și în filme supertope aranjate cu atât mai mare, mai mică cantitatea derivată au ocupat locurile lor în topuri;

c) în cazul în care două sau mai multe filme de performanță egală în elemente a și b *, supertope acestea sunt enumerate în ordine alfabetică (conform alfabetului românesc).

În opinia mea, „Alien“, a câștigat pe bună dreptate, primul loc în supertope, cel puțin pe motiv că acesta este singurul film care a fost considerat toate cele cinci topuri. Și în fiecare dintre ele a avut un loc foarte mare (acest lucru este valabil în oricare din top „Alien“ nu ia în primul rând - este paradoxal, dar adevărat).

Doar două din film a apărut în patru din cele cinci topuri. „Psycho“ ne-am înființat pe baza locurilor ocupate în topuri. În filmul lui Hitchcock este prima, a doua și una din două - XVI. Cantitatea de locuri - 21. despartitor de 4, vom obține 5,25 - media. Ce este mai mult - deci, prin urmare, sub scaunul din Clasamentele au fost, în medie, în film.

Al șaptelea, al șaptesprezecelea, prima și a douăsprezecea cea mai mare din cele patru topuri. În sumă - 37, în medie, ne dă 9.25, care este considerabil mai mare decât cea a „Psycho“. Deci, în medie, „Exorcistul“ este blaturi în domeniu este mult mai mic decât „Psycho“. Acesta este motivul pentru care în supertope nostru aceste două filme sunt aranjate în faptul că, în loc de o ordine diferită.

Doar cinci filme au fost în trei din cele cinci am considerat timbru în top 20. Adaptarea romanului lui Stephen King, în acest caz, are cea mai mare „medie“ loc - 3.33.

film clasic Dzhona Karpentera ia convențională „medie“ loc topam cu 6,66.

groază Animal Steven Spielberg ia „mediu“, locul 7,66.

Un alt film Carpenter (acord, rezultate remarcabile) primește o poziție condiționată 9.66.

„Mediu“, locul strămoș al genului zombie moderne - 13. Este pentru acest indicator, George Romero film este inferioară altora, de asemenea, capturate în trei din cele cinci timbrului luate în considerare de către noi.

Imediat zece filme au fost incluse în două dintre cele cinci timbrului luate în considerare de către noi. În consecință, între pozițiile din supertope noastre alocate „medii“ locurile lor. Ne ia loc, rezuma, se împarte la doi - și mai mic numărul rezultat, locul mai mare în supertope de film. În thriller-ul lui Jonathan Demme, cifra este de 5.

groază Mistic al lui Roman Polanski are „medie“, locul 8.

Zombie comedie Wright și Pegg a pierdut ușor „copil Rosemary“, ei „medie“ loc - 9.

9.5 - asta e „medie“, locul de film alb-negru clasic „Universal Studios“, cu Boris Karloff. Densitatea în această parte a supertopa noastre, după cum vom vedea, este foarte mare.

groază Excelent canadian David Cronenberg are o medie de 10 loc.

Locul Identic ( „Zece“) și capodopera expresionistă a lui Fritz Lang.

Precum celebrul film Toba Hooper. Aceste trei poziții sunt aranjate în supertope ordine alfabetică. De fapt, același loc la 13 la 15, împărțit în trei filme picior de egalitate.

Având în vedere că partea de sus în sus este deja „Noaptea morților vii“, dar există încă o comedie zombie „Shaun of the Dead“ - ar trebui să fie recunoscut faptul că genul zombie este foarte important pentru groază, în general, și este foarte rezistent la popular cu spectatori precum și criticii. Ei bine, Dzhordzh Romero, împreună cu John Carpenter este de două ori inclus în SUPERTOP. "Media" este locul, "Dawn of the Dead" - 15.

18.5 - care este o poziție care producția medie pentru adaptarea cinematografica a romanului lui Jack Finney.

film clasic Tod Browning ia o condiționată „înseamnă“ în locul al 19-lea.

Ei au fost, de asemenea, pe lista

Toate aceste filme au intrat în top 20 de una sau alta dintre noi considerate topuri, dar - doar o singură dată. Prin urmare, partea de sus consolidată am decis să nu le includă, și a făcut din ele o listă suplimentară. Aceste filme sunt aranjate în lista, în ordine, de la cea mai mare dintre locurile lor la cel mai mic. În cazul în care două sau mai multe filme au luat în listele lor de același rang, atunci lista suplimentară, acestea sunt situate în raport unul cu altul, în ordine alfabetică (conform alfabetului românesc).

Evaluare medie: 6 din 10.
Total voturi: 79.

articole similare