12 stele, care au refuzat serviciile de make-up

2. Keyt Hadson

„Eu folosesc rar serviciile de make-up - spune ea - pentru că eu consider o prostie să stau în scaun oră. când ai nevoie de ceva doar aplica mascara si ruj. Cu aceasta, mă pot descurca bine! „Nu este foarte clar. Are numele de pe dependenta afecteaza. dar Kate îi place să curețe mâinile. care reduce ochii.

3. Keyt Uinslet

Ipoteza noastră este confirmată! Kate din nou. și din nou respingerea de servicii profesionale! Kate nu a fost foarte pasionat de make-up ca un întreg. ea preferă opțiune destul de ușor. și, uneori, critici actrita reproșat a fi aspectul prea palid.

4. Lauren Conrad

săgeata de marcă comună Lauren a învățat să atragă de la o vârstă fragedă. și de atunci, fidel imaginea sa. E rece. dar. Poate fi. este timpul să încercați altceva?

5. Lyusi Lyu

„Toate machiajul meu - creion de linie și umbră. Nu accept nimic altceva“, - a spus Lucy. Păcat! Un pic de fard de obraz. ruj sau luciu poate fi foarte improspata fata ei.

6. Sheril Koul

Cheryl nu a permis să make-up artist pentru a face o face-te! Aceasta a spus ea într-un interviu raznooobraznyh. subliniind. că secretul ei make-up - o mulțime de straturi de rimel L'OréAl False Lash Mascara telescopică și fundație de încredere. Între timp, Cheryl nu a mai ieșit cu un machiaj rău. astfel încât aplauzele noastre!

7. Sofiya Bush

„Nu înțeleg. De ce aș face-up artist. dacă ceva. Am nevoie pentru covorul rosu - amestecat cu ton cremă hidratantă. gel pentru sprâncene și fard de obraz crema „- minuni ale Sofiei. Ei bine. este greu să nu fie de acord. dar, în opinia noastră. Sofia ar merge mai mult machiaj luminos.

8. Gwen Stefani

Oprește, oprește-te. nu se grăbesc să ne acuze de incompetență: pentru covor piese Gwen pregătește imaginea cu make-up artisti. Dar evenimente sociale. Zile de naștere. doar ieși steaua în sine a pictat întotdeauna. și. de drum. nu întotdeauna cu succes: Gwen overdoing în mod clar cu umbre. fard de obraz și ruj și arată. sincer. neglijent.

„Sunt mândru de mine: Am petrecut mult timp. pentru a învăța cum să atragă direcția ideală. și de atunci a vopsea întotdeauna proprii ochi „- spune Ri-ri. Ei bine făcut! Principalul lucru - nu te închis pe săgeți și de a face machiaj mai diversă.

10. Olivia Palermo

Stars. care a făcut o greșeală cu alegerea de costume de baie

• Victoria Secret Angels inainte si dupa sarcina: cum să-și schimbe forma lor?

„Am pus pe fața unui ton puțin. vopsea rimel gene. Am pus pe buze ruj nyudovuyu. de obicei, de la Dior. Stilistii mi-a oferit diverse opțiuni. în cele din urmă am renunțat la stiliști „, - spune Olivia - dar, cel mai important: Sunt un expert pe gene false! Am învățat această artă la toți prietenii ei. și acum ei, de asemenea, nu au nevoie de rimel! „Aparent. de ce criticii de multe ori acuza Olivia este. ca machiajul ei arata de obicei“ prea. "

11. Taylor Swift

„Am fost socat - spune make-up artist Jake Bailey - atunci când se confruntă cu o seară seculară a făcut o mare machiaj și a explicat în 5 secunde. că ea însăși și mai ușor. și să se ocupe de repede. " Dacă limitat la un ruj luminos și să se concentreze pe ochi - da. dar aspectul lui Taylor îi permite să experimenteze pe o scară mult mai mare! Poate. ar trebui să lucreze în continuare cu argumente pro?

12. Shakira

„Timp de mulți ani am avut încredere în make-up artisti. dar acum mă uit la fotografiile acelor vremuri și îngroziți! Nu eu. este o păpușă pictat! Acum, principiul meu - mai puțin. cu atât mai bine „- însumează cantaretul. Hmm. și ne-a plăcut înainte de ...

← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook

articole similare