Vrei sa conduc masini scumpe, o vacanta la cele mai bune statiuni din lume, înota în bani și faima? Pune aceste idei pentru mai târziu ...
Ei bine, ai trei moduri. Și dacă nu lucrați la televizor, atunci există doar un singur. Acesta contestă. Asta e doar ei sunt deținute nu atât de des. Și așteptați să ia parte la ele, uneori este necesar pentru o lungă perioadă de timp.
A se vedea, de asemenea:
Dar eu avertizez: sfaturi vă vor fi mai multe, pentru că fiecare dintre ele are propria sa istorie, viziunea sa asupra profesiei. Deci, „Stai pe spate.“
- Limbă.
- Pronunția cuvintelor.
- Rata de vorbire (aici, și la aceleași evenimente ale reacției pot fi atribuite).
- Componenta emoțională.
- Intonație.
- Vocabular.
- Soldul de conformitate: cât de mult ai nevoie pentru a vorbi despre evenimentele de pe teren, și cât de mult din orice altceva.
- Limba vorbită a țării în care se execută evenimentul (pentru antrenament).
- Cunoașterea regulilor de joc, echipe, jucători ...
- Abilitatea de a trage concluzii.
3. Ce trebuie să fac astfel încât privitorul nu adormi? (Chiar și atunci când meciul sa dovedit a fi plictisitor).
Roman Tymoschuk: Imaginea trebuie să reînvie emoțiile lor. Nu funcționează întotdeauna de a face, dar este necesar întotdeauna să ne amintim că, pe de altă parte spectatorul ascultă pe ecran.
„Noi nu sunt la fel de expresiv ca, de exemplu, spanioli sau italieni. Dar acest lucru nu înseamnă că nu suntem profesioniști ". - Roman Tymoshchuk
Roman Tymoshchuk: Nu este necesar să vorbim despre probleme politice. Cel puțin, eu nu fac. Nu folosiți cuvinte-paraziți. Și, te rog, nu rasismul! Iubesc oamenii pentru ceea ce sunt. Kirill Krutorogov: Nu-mi place să aud. Nu cred că ar trebui să existe o astfel de școală. Acest lucru nu poate fi predată. Aceasta este o persoană este fie acolo sau nu. Și pentru a dezvolta, desigur, cu siguranta nevoie. Cred ca as putea dvs. care doresc viziunea profesiei spune, de a împărtăși ceva din propria mea experiență, dar fiind un profesor nu ar vrea să.Roman Tymoshchuk și Aleksandr Mihaylyuk de astfel de școli, de asemenea, nu știu nimic, și, în consecință - nu predau.
8. Cum de a ieși din stupoare lui trăiesc? Cum să te înveselească?
Roman Tymoshchuk: Stupoare a fost observată chiar și în stadiile inițiale de funcționare. Acum, se pare, aceasta nu este o problemă. Fii moderat relaxat. Principalul lucru - pentru a diminua tensiunea și să încerce să nu fie tăcut pentru o lungă perioadă de timp. Când spui - nu va fi nici stupoare. El va pleca.
„Critica constructiva te face mai puternic.“ - Aleksandr Mihaylyuk
9. Ar trebui să răspund la critici și comentarii ale spectatorilor?
Kirill Krutorogov: Eu scriu mult, încerc să răspund tuturor. Critică unei atitudini pozitive, dacă este constructivă, dar că o astfel de critică este foarte mică.Roman Tymoshchuk: În primul rând, va fi dificil de a sorta toate baraj de critici, care se încadrează. Fii pregătit pentru acest lucru. Învață să recunoască în cele din urmă constructive și nu doar insulte personale. Asigurați-vă întotdeauna propriile concluzii. Ascultați comentariile colegilor seniori.
Ne vedem în articolul următor!
Mediasat - portal de informații analitice de radiodifuziune, telecomunicații și tehnologie. Scriem despre piața de televiziune cu plată, furnizorii de servicii de Internet, un design inovator, mass-media de afaceri și conținutul TV.
MAI MULTE STIRI
Scrie CSS sau mai puțin și a lovit salva. CTRL + SPAȚIU pentru completare automată.