Deci, du-te direct la cauza. Apropo, uneori mi se pare că toți cei care sunt interesați de istorie, o fac pentru distracție. Bani, faima, sau altceva bună cunoaștere a trecutului, desigur, poate aduce uneori. Poate? Acest lucru mă întreb, și nu spun, din cauza celor bogați, sau cel puțin istoricii non-saraci la, eu nu știu.
Dacă studiem istoria, ai ști că cel mai bun prieten al lui Hitler a fost elefant. El a făcut, de asemenea, prieteni cu câinii, și cu bun-simț nu a fost niciodată prieteni.
1. Cunoașterea istoriei crește nivelul de inteligență. Știi cuvintele „te rog“ și „mulțumesc“ - nivelul 1. Nu urinează pe beat în stradă - nivelul 5. Știi cât de multe mareșali de teren au fost în zilele Germaniei naziste - nivelul de 100.
2. Când urmăriți spectacolul ca „Cine vrea să fie un milionar“ și „cel mai deștept“, puteți striga răspunsuri la două ori mai mare decât altele. Și dacă strigi nu numai acele răspunsuri pe care le cunosc bine, iar cele pentru care crezi că știi, chiar de trei ori.
3. Puteți speria întotdeauna pe orice fel de fată. Nu contează cât de frumos și bogat ești. Nu contează ce mașină ar putea conduce. Indiferent de modul în care te îmbraci sau de uzură. Doar începe conversația cu privire la ceea ce metodele KGB folosite în timpul interogării. Sau cum într-adevăr „înțelept“ a fost Yaroslav Mudry. Orice fată stă ca flagelare maxim 10 minute. În mod repetat, de altfel, am verificat :).
4. Trebuie să te duci în tren și în loc de companie tânără veselă vă aflați într-o companie comsomolist și sportivelor. Foarte mult fostul Comsomol și sportivelor. Nu contează! Cu ei veți fi în cele din urmă posibilitatea de a discuta deficiențele conducerii sovietice în domeniul agriculturii. Și dacă ai noroc, conversația se va ajunge la „lege uscat“ perioada perestroika. De ce să se bucure de tineret, în cazul în care cu cunoștințe de istorie se pot bucura de bătrânețe!
Și v-ar fi știut că Hitler a fost primul care a incercat sa popularizeze truselya roșu.
6. În CV-ul în secțiunea „hobby-uri“, puteți adăuga o „istorie“. Secțiunea „hobby“ și așa mai departe, aproape nimeni nu ia în serios, și cuvântul pe „și“ începe și „I“ se termină, pur și simplu nu afectează capacitatea de a obține un loc de muncă. Dar, pe de altă parte, se pare ca! „Istoria“ - este de o sută de ori mai mult prestigiu decât, de exemplu, „scuipatul la tavan,“ sau „bere cu prietenii.“
7. Când te îmbeți cu prietenii mei la un țipăt de ceva foarte mult stridente de animale, și prietenii vor dori să umple fața cuiva sau aplicate huliganism, nu te duci cu ei și să nu fi smulsă pentru probleme. Tom, care a adormit (nu contează - cu ochii deschiși sau închiși), vă va dovedi că Uniunea Sovietică a fost primul dorit să atace Germania și mreană într-o cămașă de culoare brună a început un război împotriva noastră doar ca o măsură preventivă. Nimic din acest punct nu va fi în măsură să vă distragă atenția.
8. Oamenii merg la muzee, deoarece „este un indicator al culturii“, „noi toți am fost la locul de muncă“, „suntem, oameni inteligenți educați“, „încă nu sunt bani pentru băutură.“ Și vei merge acolo, pentru că pentru tine va fi un fior!
9. Niciodată nu vei fi gelos de tipi cu manșetă de aur și ceasuri de mână pentru un cuplu de mii de dolari. De ce ai nevoie de aceste mărunțișuri? Vei avea o grenadă ruginit și casca neetanșe. Și nimic nu mai este necesar pentru fericire!
10. Veți fi capabil de a deveni un universal „uspokaivatelem“. Dacă cineva încearcă să verși preocupările lor cu privire la faptul că „salariul este mic“ și „ieri a constatat că lyseyu,“ să-i spui, cum a trăit strămoșii noștri. Și despre contele și rack nu va uita despre. Omul își dă seama că problemele sale sunt nimic în comparație cu necazurile oamenilor a caror casa a fost ars în timpul războiului, și va deveni mai ușor. Sau te vei simti mai bine, deoarece persoana care crede că sunt insuficiente și nu vor mai bate la cap cu plângeri stupide.
Nu am nici o idee, dar vreau să le cunosc deja. Vino pentru o vizită. O să sun prietenul ei 😉
Ei bine, o fată poate speria nu numai o bună cunoaștere a istoriei.
Ele sunt, în general creaturi foarte timid 😈 cu un nivel ridicat de anxietate.
Istoria iubirii, eu cred că este necesar să se cunoască fiecare om tânăr și fata, și apoi un anumit procent din tinerii de astăzi, chiar și despre patria lor nu știu nimic. Rușine!
Un alt lucru este faptul că în fiecare domnie a încerca să încline balanța în favoarea lor istorice. Astfel de ticăloasă puteri mercantile ale naturii umane, sau mai precis unul care are autoritate, având în formele sale cele mai pervertite.
Așa a fost.
„Ei sunt, în general creaturi foarte timid 😈 cu un nivel ridicat de anxietate“ - ghepard a spus, înainte de cerb cu picioare Chase ...
Aș de către Doe a spus: „Acesta nu este un sentiment sporit de anxietate, ca o măsură de securitate, să nu fie mâncat de tine“
Nu este nimic în neregulă cu a fi prudent. Dar, desigur, nu este necesar și de perete pentru gard în sine off de la toată lumea.
Tatiana, cu siguranță, nu este nimic greșit - important să nu meargă prea departe încercând să păstreze previziunea 😉
Este mai bine să se ocupe de oameni decente, nu toate într-un rând, atunci dilema nu este ❓
Vladimir și design înainte de a face celălalt a fost, îmi amintesc)))
Oricine nu poate fi la fel ca gustul și culoarea, cum se spune ...
Același lucru este valabil și în ceea ce privește proiectarea blogului.
Da, există. Design-ul a fost la fel de mult. Sunt doar un pic sa schimbat. Acesta a fost mult timp doriți să-l schimbe complet. Dar știind mine, mi-e teamă. Se face un fel de ușor. Dar un mare fan al temei tonul pentru ei înșiși. În acest (și al doilea site) a făcut zeci de modificări. Schimbă tema - 3 minute. Oferiți un nou subiect cu un design usor diferit - 3 ore. Pune o temă pe care mi-a placut si ar fi îndeplinit toate cerințele mele - de la 3 zile până la 3 săptămâni)
Și eu, uneori, „este“ dorința de a revizui „pochikat“ tema, problema este că designul creat de mine - este nevoie de o lungă perioadă de timp, și ea și deci nu.
Și eu fac la fel. Îmi place foarte mult să fac, dar timpul durează prea mult. Subiect - acest lucru nu este doar de design, acest aspect HTML (aveți nevoie pentru a trebui să se mute la html5) și codul de care este responsabil pentru securitatea și performanța. Am scris ca mâinile de mult mâncărime pentru a începe saytik lopata.
Aici am toate expirat. Această temă nu este actualizat. Când m-am pus-o, nu a fost cel mai recent.
Ho-ho, eu sunt o fată și eu sunt un istoric și am 🙂, uneori, foarte interesant să izbucnesc ceva și apoi uita-te la fețele din jurul osolovevshie pentru care chiar și informații primitive cum ar fi matematica superioare. Dar soțul meu, oh cât de mândru ...
Salutări, Herringbone!
Sunteți un istoric prin vocație sau profesie?