(1) Life talentați oameni, ca regulă, este de mare interes la locuitor. (2) Această curiozitate este, în general, nu au fost aprobate de către opinia publică, dar unele detalii ale vieții creatoare de genii, de fapt ajuta oamenii să se cunoască mai bine.
(3) Să luăm, de exemplu, este un concept complex, cum ar fi creativitatea. (4) Este cunoscut faptul că pentru a menține lucrările în două moduri: prin inspirație și prin munca neobosita. (5) Existența a două tipuri de activități de creație nu este rezultatul raționamentului speculativ: știință în ultimii ani, face o distincție clară două tipuri de oameni talentați. (6) Există doi poli de geniu: unul dintre reprezentanții ar putea fi numit un geniu prin natura, reprezentanți ai altor genii ale propriei sale.
(7) genii ale naturii - este Mozart, Raphael, Push-kin, ele fac acest lucru, ca păsările cântă: pasionat, samozab-venno natural la usurinta. (8) De exemplu, Johann-Sebastian Bach a fost odată întrebat dacă este dificil de a scrie muzica, ceea ce un mare compozitor a răspuns negativ, adăugând că principalul lucru - timp pentru a se potrivi cu un deget pentru a ajunge la cheia dorită. (9) Geniile prin natura, tind să stea abilitățile lor din copilărie, iar soarta le-a favorizat la începutul călătoriei vieții.
(10) În linia istorică a genii din el însuși vedem timid limba-legat Demostene, care a devenit plumb-printre orator mic al Greciei antice. (11) Aici și gigantul Lomonosov, a învins supradozare lui motnost Negro și izbitoare van Gogh. (12) Mulți dintre oamenii de acest tip în copilărie și adolescență a dat impresia de talent săraci: scriitor englez, om politic Swift, un matematician german, Al-tron, fizician Gauss considerat lipsit de valoare; marele filosof Hegel - incapabil de filozofie; mare Newton a dat o știință exactă, iar celebrul fizician și matematician Helmholtz recunoscut aproape moronic. (13) În geniilor se prevalează va îndărătnic, dorința insațiabilă de afirmare, o sete extraordinară de cunoaștere și activitate, o performanță fenomenală.
(14) Sunt de așteptare pentru tine la întrebarea asta și vrea să vă rupă cu limba: „Suntem aici pentru a face cu ea? (15) Noi nu genii, suntem studenți obișnuiți, elevii! „(16) Nu sari la concluzii. (17) Într-adevăr, geniul, care reprezintă cei doi poli opuși - un fel de vârf de abilități umane, care ilustrează în mod clar natura diferită a supradotați, abilități, inteligență. (18) În opinia mea, geniul naturii - un fel de „vârf“, care este poporul emoționale, în timp ce geniul de tine - să ia pe partea de sus a elementului uman rațional. (19) Fiecare dintre voi este atras de unul dintre acești poli. (20) și de la mentalitatea ta, temperamentul creativ depinde în mare măsură de capacitatea de a învăța. (21) Așa că învață din marea: razmysh-ment din viața lor, viața creatoare pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine le
a) Natura a creat o mulțime de genii. Cum ar fi Johann Sebastian Bach, Aleksandr Sergeevich Pushkin, Rafael.
Eu cred că problema principală a textului - că ka-canale de pe fiecare persoană tânără poate învăța de la talentul livyh genii. Trebuie să învățăm de la ei mai multe calități NYM utile, pe care le sunt supuse. Acest „va nesokru-Shimaya, dorință insațiabilă de afirmare, o sete de cunoaștere extraordinară. „Și încă ceva acolo.
Talent în majoritatea genii este deja evidentă în întreaga copilărie. Deși există exemple de ceea ce a fost luat un viitor geniu pentru un nebun.
e) despre oameni talentați au spus și scris mult. Citind biografia unui geniu, admiram Xia modul în care un astfel de om obișnuit a devenit un copil zvez-Doy. Care este secretul geniu? Există o rețetă pentru modul în care
deveni un geniu? Poate că sunt, de asemenea, un geniu, doar pentru a masca off-Vanny?
Citind eseul V. Pekelis, se afla răspunsurile la aceste în-mei. munca Genius oferă toate de el însuși la ultimul picurare-dacă sângele.
(1) dureri de inima, chiar plânge. (2) Seva - fiul nostru, singurul fiu într-o familie fericită. (3) Sunt exploatație o fotografie ai făcut acum câțiva ani pe cabana noastră: acolo a fost doisprezece ani, el a avut părul blond, un breton curat, deschide o vedere clară. (4) MI-LY, afectuos, acasă-băiat, ascultător, aproape un student A. (5) Am fost atât de bine împreună încât vara!
(6) Dar pentru un adolescent vine un moment în care fiecare familie începe să pară nefavorabil.
(7) Fiecare, chiar și cea mai perfectă! (8) În cadrul aglomereaza, lumea exterioară face semn cu mâna, custodia mamei și tatăl deprimant, vreau libertate și independență. (9) Formarea umană creează în mod inevitabil, această criză neexclusiv, unii, ea trece neobservată, în timp ce alții se transformă în tragedie. (10) Showa a devenit din ce în ce dispar de acasă.
(11) El a dat drumul părului ei, a refuzat pentru a obține o tunsoare, a pierdut doar un aspect acasă bine întreținute. (12) În bluză unele femei cu clopote, în sărăcăcios, cu franjuri la partea de jos de blugi, cu impletituri dezordonate rare care se încadrează peste umeri, - ciudat, cu toate acestea, pasa de aspectul lor: încercați să nu vă rugăm pe alții, să fie ca o sperietoare. (13) Fiul nostru.
(14) Este puțin probabil că se aștepta ca ne-ar fi mutat, dar nedumerirea noastră, dezamăgire, dispreț perceput dureros, a devenit iritabilitate crescută. (15) Cei pe-orice fleac l exasperează pe: o privire dezaprobatoare, un zâmbet amar pe fața mea, vă rugăm să scoate mama gunoi - toate percepute ca un atac asupra demnității sale. (16) Și întrebarea cea mai simplă pentru el să crească într-o problemă dureroasă - pentru a sărbători sau nu pentru a sărbători ziua de naștere a casei, fie pentru a merge împreună cu clasa pe un tur la Kolomenskoye, pentru a întreba dacă banii pe mama sa cumpere noul album?
(17) Conflictul sacramentală dintre tați și copii ro-dilsya ieri. (18) „Am pierdut orice speranță de relativă-TION a viitorului țării noastre în cazul în care tinerii de astăzi de mâine va prelua conducerea guvernului, pentru că acest tânăr urs, incoerență, doar teribil.“ (19) Aceste cuvinte a spus Hesiod încă în secolul VII î.Hr.. (20) Dar părinții generațiilor viitoare de o astfel de recunoaștere vechi nu se obține nici mai ușor.
(Potrivit lui V. Tendryakova)
b) citește textul scris de V. Tendryakova, aș dori să fie sigur de remarcat că problemele ridicate în ea, este foarte important. Tema relației dintre părinți și copii de îngrijorare pentru mulți. Că atunci când un copil începe pubertate, părinții încep să-i vânt pe care ei nu pot trăi fără ele. Adolescenți, deși și Psyche; dar părinții încă mai iubesc și au nevoie de ele. Eu cred că puteți găsi întotdeauna un contract între adulți și copii.
c) Scriitorul V. Tendriakov consideră că formarea unei crize umane creează o problemă. Toată lumea este diferit, astfel încât toată lumea experimentează în mod diferit această perioadă. În timpul nostru prezent, tânăr Com-ditsya depăși obstacole formidabile.
noi de multe ori nu asculta bătrânii lor, dar sa ai capul pe umeri. Puțini tineri cred că comportamentul lor, ei arată lipsă de respect pentru bătrâni, ci pentru că ne dorim toate cele bune numai.
e) Desigur, textul propus este de interes pentru cititori și toți oamenii. Aici sunt afectate de problema: problema părinților și copiilor, problema viitorului țării, problema lipsei de înțelegere a oamenilor.
probleme ale lor dificil de a rezolva persoană aleatoare. Acest lucru ar trebui să fie făcut de calm și fără nici o tragere este de ajuns.
- (7) Sasha, te-ar spăla sau ceva! (8) Ce părere aveți] de mers pe jos de-a lungul străzii soios, sperii copii - - tipa femeie și furios clătină din cap.
(9) Nu numai femeile de familie, tutore strict al moralității, - orice rezident al satului, tineri și bătrâni, sa simțit obligat să dea Sasha un sfat foarte util, sarcastic glumă a vieții sale, condescendent pentru a preda un sens bun. (10) Părinții
Documente conexe:
N. Aksenova) TEXT № 22 ianuarie) Lichnayazhizntalantlivyhlyudey. kakpravilo. vyzyvaetogromnyyinteres la locuitor. (2) Etolyubopytstvoobychnoneodobryaetsyaobschestvennymmneniem. dar unele detalii ale vieții de genii creative într-adevăr de ajutor.
surprize, cu unele exasperare obschestvennomumneniyu inspira „atac terorist nu a fost un atac terorist nu a fost!“ Și a fost. lasă-mă să te întreb. Reflectez asupra lichnoyzhizni lor. dar mai presus de toate reflecta asupra fenomenului de trădare, despre oameni. pentru mine.
Elbrus „vyzyvaetne mai mult interes academic. și pe acest sistem este plin. opinii despre calculatoare între obychnyhlyudey). Ei nu vorbesc despre sport. Ei kakpravilo. niciodată. lichnoyzhizni-l la starea contului său bancar. Cu toate acestea, Dick.
și predominante în aparență scriitor obschestvennommnenii între. este România. Și din nou: „România este bun“ „Chukovsky a scris mai multe despre kaktalantlivy și lacom de viață care trăiesc în neylyudi. Ultima poezie vyzyvaetogromny încântare. Acest „Kotauzi și Mauz.
Acest adulți kakpravilo. nu știu (nu-mi amintesc). El este atras sexual la sexul opus. Adulți etoobychno. arunca în chiuvetă obschestvennogomneniya acele boabe de nisip. Viața nu este cel mai talentat și energic. Dimpotrivă - oamenii prospera.