01 septembrie

1. Nu am voie să interfereze cu temele mele educația mea. (Mark Tven)

2. Copiii din școlile națiune nemiloasă: îngerii lui Dumnezeu individual și împreună, în special în școli, de foarte multe ori nemilos. (Fyodor Dostoevsky)

3. De la intrarea în școală persoana devine nefericit: el are un sentiment de bucla în jurul gâtului. Și pâinea, și viața lipsită de gust. Mănâncă pâine ocupație devine mai importantă decât este. Toate numărate, și întregul preț din jur. (Henry Miller)

4. Oh, Doamne! În clasele de elevi nu stau, dar maimuța foarte real. Darwin a fost un visător naiv, te asigur. Ce fel de evoluție, de dragul mila lui! Pe de o SANE am mai puțin de nouă urangutanii. (Karlos Safon)

5. Tatăl meu lăudat mereu la noi ceea ce a făcut când era la școală, eu sunt în mod constant adus acasă cinci, dar mai târziu am găsit jurnalul lui și în el au fost una din cele două. (Jaroslav Gashek)

6. Fiind cel mai tânăr din clasa - aceasta înseamnă: pentru a șterge bord, aduce creta, pentru a elimina rogojini în sala de gimnastică, a pus basketballs într-un rând pe un raft prea mare și, în cel mai rău, în fotografiile reci stau singur în primul rând în limba turcă. Nu există nici o limită la umilire atunci când înveți la școală. (Marc Levy)

7. Școala nu are nimic de a învăța. Profesorii sunt prost. Este imposibil de profesori femeile care lucrează. În școala mea, numai un profesor de educație fizică nu a fost prost - el a fost un bun jucător de șah. (Bobby Fischer)

8. Când am părăsit clădirea, am fost cuprins de un sentiment ca la școală, atunci când clase sa încheiat, - libertatea bruscă, bucuria din faptul că nu este necesar să se întoarcă la acest balamuc până mâine. (Dzheyson Starr)

9. Pentru a educa oamenii este nevoie de trei lucruri: școli, școală și școală. (Lev Tolstoi)

10. Cel care se deschide o școală, închide o închisoare. (Viktor Gyugo)

articole similare