Il'ia Mihailovici, în vârstă de 30 de ani
Conduc Chevrolet Aveo Sedan
Murom, Rusia
În cele din urmă am decis să scrie ceva în BZ. Ca shumovibroizolyatsiey angajat în prezent de mașina lui, atunci am scrie despre el. Astăzi este rândul de dimensionare podea aveshki și trunchi. Acest eveniment a avut o zi de la ora 10 la 9 pm (într-o singură mână). Trei straturi pe podea, arcade, aripi. Acoperiș, uși, capota motorului si capota portbagajului a fost făcută anterior, din păcate, fotografia nu a făcut-o. Materialul folosit STP. Practic, nu, nu, nu în comparație cu alte materiale, am cumpărat-a plăcut.
Primul pas este demontarea cabinei.
Nimic complicat, dar trebuie să se joace, într-un ritm calm, timp de o oră, pentru a complet dezasamblare:
1. Scaunul din spate (canapea) se sprijină pe două ochiuri de care otschelkivayutsya lumina în sus, la fiecare capăt. spătarele dețin bolț 18 și piulița 14 împreună. Apoi, el trage off cu pinii de la ușă. Scaunele din față sunt montate pe cele 4 șuruburi scoase cu ușurință.
2. consola centrală suplimentară deșurubat (șurub 3), deșuruba de ancorare a centurii de siguranță cap 17, praguri laterale și îndepărtați rack de plastic (toate acestea se bazează pe zăvoare (Lego drepte)), pervazul ușii din spate a avut loc pe convexă și un șurub. După îndepărtarea toate resturile plasmassok elimina partiția de plastic între cabină și trunchiul, acestea se bazează pe trei convexe și tunete teribil, din trunchiul ei în mod clar vizibil (eliminați):
Apropo, trunchiul înțelege chiar mai ușor, eliminăm jacke cu pielea, scoateți covor și dokatku și a vedea metalul goale din partea de jos și arcade.
Last minute înainte de a scoate covor - ia de pe raft, acesta este atașat două suporturi pentru scaunele pentru copii, deșurubați și vytigyavaem raft din interior, scoateți curelele din ea.
După ce ați eliminat puteți elimina toate covor sub el (spre surprinderea mea) am găsit covoare groase de cauciuc și hârtie în scaunele din spate:
scoateți-le și a vedea tubul de conductă pentru picioarele pasagerilor din spate, ia-le și aceasta: