Flux de plângeri și a plângerilor și reclamații „nefondate“ whining ... Comunicarea cu cei din jurul vede numai rău, incredibil de epuizant. Jurnalist și blogger Ai Frost despre modul de a stabili o comunicare constructivă cu persoane pesimiste.
Până de curând, am știut că, teoretic, doar două moduri de a face cu oameni magazin negativ, dar nici unul dintre ei nu și acest lucru nu a funcționat în practică.
De exemplu, am urmat sfatul, pentru a evita „petenți cronice.“ Nu m-am dus în jos la grosolănie, dar dacă cineva din fața mea a început să „erupă“, am evitat comunicarea în continuare. Curând acest lucru a condus la faptul că am stricat relațiile cu importante, deși nu întotdeauna oameni plăcute.
Apoi am încercat să simpatizez cu oamenii pesimiste aviz conform pentru ei, când au început să „navă“ au problemele lor. Aș adăuga la propria lor imagine cicălitoare deja sumbră a lumii. Dar o astfel de abordare cufundată în beznă și provocând oameni la plângeri constante în prezența mea.
În cele din urmă am găsit o a treia cale: de a răspunde la afirmația trist, astfel încât pesimism nesănătos dispare din conversație, lăsând doar dialogul constructiv de viață. Eu folosesc aceste șapte fraze într-o conversație cu cei care găsesc întotdeauna un negativ, ei grăbesc să împartă.
1. „Îmi pare foarte rău. Dar ceva bun venit de ea? "
Această teză arată că simpatizează, și în același timp comută gândurile unui om pe un val pozitiv „o binecuvântare în deghizare.“ În cazul în care celelalte părți: răspunde „Nu, nimic bun nu este adus,“ - vă va da din cap înțelegător și trece la un alt subiect.
Rețineți că, în orice caz, nu trebuie să specifice ce fel de „bun“ sa întâmplat din cauza „o binecuvântare.“ Dacă faceți acest lucru, apelantul merge în defensivă, argumentând că situația este mai rău decât oricând, în ciuda aspectelor pozitive constatate.
2. „Ce mizerie! Dar se pare CU TOT CE a explodat FINE“.
Știi cum manageri cu experiență re-educarea angajaților leneș? În mod constant le lauda pentru sârguința lor. Ea îi motivează pe oameni să lucreze cu sârguință și să încerce să câștige într-adevăr titlul de „dependent de muncă.“
Când lauda interlocutorul de rezistență psihologică „izbitoare“, le stabilește pe un mod mai pozitiv.
3. „WOW! Spune-ne cum ai ajuns cu un mâner care? "
Când vă întreb despre strategii de adaptare, se va traduce automat interlocutorul în modul de căutare pentru a rezolva problemele. Din moment ce aproape nimeni nu vrea să recunoască în mod public: „Da, nu am nici o idee cum să trăiască cu ea“ - esti aproape garantat pentru a obține un răspuns pozitiv.
4. „Dacă ar fi avut o astfel de experiență (înțelepciune, aptitudini), cum sunt tu!“
Eu folosesc această expresie atunci când colegii se plâng de ceilalți angajați. Această teză reasigura interlocutorul său, subliniind avantajele sale, ne face să ne gândim la motivele pentru comportamentul altora. Această combinație de încurajare și de reflecție este atât de puternică încât se oprește permanent bârfe negativ.
5. „Înțeleg că ești supărat DUE. "
Unii oameni pur si simplu nu te va lăsa în pace până când nu le auzi. Pentru acest tip de oameni, pur și simplu repet cu voce tare plângerea pe care au auzit. Astfel, ei primesc confirmarea că au fost auzite. Din moment ce eu pur și simplu repet cuvintele lor și nu adaugă nimic nou, ele tind să alerga afară de abur rapid.
6. „Oh, COȘMARUL! Sunt sigur că vrei să vorbim despre ceva mai plăcut. Ce altceva mai NOU? "
Deci, răspunsul pe care îl forțează interlocutorul să schimbe subiectul de conversație într-o mai puțin sumbru. așa cum se întâmplă de obicei, pentru că nimeni nu va spune, „Nu, de fapt, nu vreau să vorbesc despre ceva vesel.“
7. „Pot să fac ceva pentru a ajuta?“
Desigur, ar trebui să ofere ajutor doar atunci când vă poate ajuta cu adevărat. Dar cea mai mare parte plângându cronic de oameni de viață nu avea grijă. In schimb, el sau ea va spune, „Oh, nu, nu au nevoie de nimic“ sau „Nu cred că pot face ceva pentru a ajuta.“ Apoi, puteți spune: „Asigurați-vă că lasă-mă să știu, voi fi bucuros să vă ajute,“ - și apoi mutați conversația la un alt subiect.
Comunicarea cu oamenii negativ este greu de plăcut. Dar acum nu aveți nevoie pentru a rula de fiecare dată la abordarea unei cronice reclamant. Simțiți-vă liber pentru a începe o conversație, pentru că sunteți înarmați cu moduri de a combate pesimismul.