5 mituri despre antreprenoriat

Pentru a fi sincer nu este nimic - afacerea a devenit în timpul nostru, în ton cu conceptul de „moda“. Fraza „Eu sunt angajat în afaceri“ - este la modă și foarte cool. și chiar în funcție de o anumită dimensiune crește penisului si circumferinta la 10-90%. Și clar figura care de multe ori această frază de fapt - fie o minciună sau, cel mai adesea, o auto-înșelăciune. Și este într-adevăr rar o afacere reală.

Dar ce să facă, societatea sub influența Tinkoff cărți Dovgan, Kiiosaki și-a dezvoltat propriul model al unui om de afaceri. Și mai des având puțin de a face cu modelul real sau real, care tratează într-o lumină diferită.

Desigur, ca venind mereu cu tot ceea ce nu ar trebui să facem. Acesta nu este de a face - mult mai ușor decât a face.

Mit №1: Nu se uita la TV

De ce da, deoarece „toți angajatorii - sunt oameni ocupati si nu au timp sa ma uit la televizor.“ Și, de asemenea, pentru că „sunt spalati pe creier si intarca cred.“

De fapt: de fapt, respingerea televizorului devine mai degrabă o consecință, atunci când îți dai seama și de a înțelege modul în care această activitate este de valoare mică în raport cu ceilalți. Cuvânt cheie - conștient. Asta este, ai venit la acest singur.

P.S. Același lucru este valabil și despre cărțile inutile de lectură, articole și alte lucruri.

Mit №2: Trebuie să ne gândim ca un antreprenor.

De ce: „dacă crezi, ca un antreprenor, vei deveni cu siguranță ei.“
Rezultatul: o mulțime de oameni cred (prea dofiga „inteligente“, devine la fel de mult o bucată de tort nu este una), nici un rahat din nou, nu.

De fapt: este necesar să se acționeze ca un antreprenor. nu este adăugat în mod special un sentiment de doom. Oh, și încă un lucru: nimeni nu va putea vreodată să gândească ca un om de afaceri, nu a le-a vizitat. Înainte de aceasta, în principiu, imposibil de ghicit (este posibil cuvântul „antreprenor“ se înlocuiește cu cuvântul „milionar“).

Mit №3: Trebuie sa fie complet de sine-stătătoare.

De ce: „Dacă sunteți sigur în tine, atunci eu sunt sigur că totul se va realiza.“

Rezultat: în fiecare zi lucrăm intens în încrederea în sine. LOL)

De fapt: aceasta este din nou o consecință. Cu cât faci în pași de afaceri, mai încrezător vei deveni, doar pentru că puteți câștiga această experiență valoroasă.

Mit №4: Om de afaceri de lucru de 25 de ore pe zi.

De ce: „pentru a câștiga o mulțime, trebuie să lucreze.“

Rezultat: am început să facem de lucru inutile, luați-o pe ei înșiși în loc de delegare, să ia o rutină, un singur cuvânt - plug.

De fapt: antreprenorul funcționează puțin, și este, în principal, în scopul de a menține un sistem care a construit. Și aici, ceasul care rulează sistemul în sine.

Mit №5: Trebuie să vină cu o idee sau o idee care va rupe totul.

De ce: multe povești despre un număr mic de succes start-up-uri. Mai ales din Silicon Valley.

Rezultat: vom sta, veni cu o idee. Unii nu este primul an.

De fapt: o persoană care deschide un magazin, iar un an mai târziu, a câștigat 500 de unități pe lună. , idei simple în special dovedite funcționează bine.

A se vedea, de asemenea:

Bună ziua, prietenii mei. utilitatea financiară de astăzi nu este atât de evidentă la prima vedere, se pare, dar crede-mă - l.

Orice realizare în viața ta începe cu anumite idei. Deoarece capacitatea de a genera idei noi este infinit, atunci voința ta.

Prețul lucrurilor poate fi determinată de cât de mult timp sunteți dispus să plătească pentru achiziționarea. - Mi-ar înlocui cuvântul „lucruri“ la cuvântul „scopul și.

• Del.icio.us
  • Digg
  • Technorati
  • magnolie
  • Newsvine
  • Reddit

1 Response

53 de luni, 2 WKS acum

Așa e, dar mi-ar spune despre un televizor care nu mai pierzi timpul pe ea poate ajuta în cele din urmă să se întâlnească cu gândurile sale. Și poate fi intimidant. Poate din acest motiv, mulți se tem de panică TV mers în gol

Succes! Comentariu adăugat.

› Actualizați pagina pentru a vedea comentariul.
(În cazul în care comentariul dvs. necesită moderare acesta va fi adăugat în curând.)

Visezi de a câștiga mult mai mult?

articole similare