22 Date despre lupta calcula șansele de a câștiga prin KO

Da, din titlul articolului este de așteptat cu siguranță mai mult, nu statisticile mixte de situații diferite. Lupta la volan și soția lui / Podrugoy.Da Dick pe un astfel de om, care ridică mâna soției sale.
Despre regretă în momentul acesta a pierdut lupta, da. Ca a fost mult timp în urmă, am fost în clasa 7 - 8 byl.Ne lasa fiind de serviciu pentru un fum om. A doua zi, el a ieșit din clasă, a venit la mine și a aruncat câteva fraze avut timp de reacție dreapta bokovym.Ne să spun că a fost bolno.Prosto atunci eram un băiat harnic și banal nu a știut cum să acționeze în această a doua parte situatsii.Potom, și eu eu stau și tuplyu. El Che este încă striga și a plecat, și m-am ridicat și a mers la clasă.
Și acum, când îmi amintesc, vreau să mă întorc și să lupte, indiferent cine a fost lăsat să mintă. După acest incident, ca regulă, am doar două opțiuni, fie pentru a preveni conflictul, înainte sau lupta până la capăt.
Deși, probabil, aproape toți oamenii sunt dispuși să stea până la sfârșitul anului.

nici că nu este exactă decât statisticile. totul este relativ. și în acest caz, chiar și cu atât mai mult!

Într-adevăr, statisticile sunt un lucru foarte interesant, care se poate transforma la voință. Există un exemplu interesant de statistici militare. La începutul primului lume soldați britanici purtau un capac de pânză maro. căști de protecție din metal nu au fost soldați. După ceva timp, comanda a fost foarte preocupat de numărul mare de răni la cap. Sa decis să înlocuiască casca capac metalic. Dar în curând comanda a fost surprins să afle că numărul de răni la cap a crescut. Intensitatea luptelor nu sa schimbat înainte și după introducerea de căști de protecție. Ca o chestiune de tratament statistic al rănilor. Anterior, în cazul în care o așchie de șrapnel a primit un soldat în cap, a lovit șapca, iar persoana este probabil să moară. A fost înregistrată ca moartea, nu ca o rană. După ce a fost obligată să poarte o casca, a lovit schijele nu a ucis pe soldat, dar numai rănit.