Imagini Anzhely Dzherih.
Absolut fermecător, plin de ironie subtilă și nostalgie imagine Anzhely Dzherih muiată spectatorii în lumea amintirilor artistului a vieții în URSS. Un lucru pic naiv, dar extrem de bogat și vital al Angelei au devenit populare cu mult dincolo de țară.
Un bilet pentru roata Ferris.
Imagini Anzhely Dzherih.
De multe ori reacția publicului, care au găsit viața în URSS, la vederea imaginilor Anzhely Dzherih este o recunoaștere instantanee a imaginilor. „Și noi în tabără au fost pionier statuile!“, „Am avut, de asemenea, o imagine de Shishkin“, „Eu, de asemenea, amintiți-vă acele icoane în autobuz!“ Aceasta este ușor de recunoscut fiecare detaliu și teme comune, precum și stilul de ușor de recunoscut și este cauzată de popularitatea acestor picturi.
Stirlitz curtea noastră.
Între trecut și viitor.
Anzhela Dzherih sa născut și a crescut în Donețk, dar se angajeze pe deplin în munca de creație a început deja la Moscova, unde sa mutat la vârsta de 27 de ani. Cine este artistul de 50, ea continuă să picteze, iar munca ei pot fi văzute în diferite colecții de iubitori de artă din România, Ucraina, Japonia, SUA și Europa.
„De ce trage Uniunea Sovietică să se gândească din nou la copilărie ?! - spune Anzhela Dzherih -. Eu nu atrag Uniunea Sovietică, să nu-l glorifica și plâng, așa cum mulți ar putea crede, eu - îmi amintesc și de ce, de exemplu, vânzările de prăjituri și. găleți de mere în trenuri diferite de prezent și în imaginile prezentate diferite perioade: din anii '50 până în prezent ". Picturi, amintiri de Angela sa dovedit a fi destul de versatil și, prin urmare, rezonează cu un public destul de mare.
Jack iubește Eugene.
Angelica și regele.
Într-adevăr, unele dintre lucrurile și evenimentele din acea vreme pot fi văzute astăzi. Dar acestea sunt detalii specifice și să ne facă diferit de ceilalți, acest lucru este ceea ce fascinează și atrage fotoreporteri străini care doresc să revizuiască viața lor într-o lume necunoscută. De exemplu, în aceste recenzie 10 fotografie puteți vedea viața familiară a România și țările vecine prin ochii călătorului și turistul curios.