20 motiv sincer Brutal de ce nu am mai avut un prieten, Creu

20 motiv sincer Brutal de ce nu am mai avut un prieten, Creu

1. Sunt o persoană foarte pacient.
Aștept cu nerăbdare să cele mai frumoase, care se va întâmpla în viața mea. Nu sunt unul dintre cei în grabă, pentru că eu cred că totul va fi în timp util. Și eu mă pregătesc pentru acest moment. Învăț să te iubească necondiționat, pentru ca apoi pe deplin în măsură să dea aceeași dragoste cu o altă persoană.

2. Nu am nici o societate de presiune.
Cei mai mulți dintre prietenii mei cel puțin o dată în viața lor a avut un prieten. Unele dintre acestea sunt în mod constant în căutarea unui cineva. Unul chiar mi-a spus, „Ai 20 - trebuie să ai pe cineva să te găsească»!. Dar eu cred că încă mai am o multime de timp, indiferent de ce spun oamenii. În plus, eu nu cred că iubirea - aceasta este ceea ce puteți găsi. Ea ne găsește.

3. Am nevoie de o iubire sinceră și necondiționată.
Nu am nevoie de dragoste și relația feykovye simulat. Am nevoie de sinceritate. Nu vreau să fiu într-o relație, doar pentru a fi într-o relație. Vreau să fiu fericit și o singură persoană.

4. Cred că prea mult.
De obicei, atunci când cineva își exprimă sentimentele lui pentru mine, mă tem că acest lucru este doar un hobby, pasiune, iubire. Ceva temporar. Chiar dacă un tip continuă din nou și din nou să-mi spună că am fost special pentru el, eu nu simt sinceritatea lui. Cred că nu am încredere în oameni. Și în final acești tipi obosesc și nu mă pentru a realiza.

5. Am așteptări prea mari de ceea ce ar trebui să fie dragoste.
Eu recunosc că am putea avea o idee nerealistă a ceea ce ar trebui să fie dragoste. Și fiecare sentiment am compara cu acest ideal în capul lui.

6. Barbatii se tem de mine.
Ei se tem de mintea mea. Nu ma laud - spun ca prietenii mei. Mă refer la IQ, dar se pare că stilul meu de comunicare este un pic tipi descurajate care doresc ceva mai simplu.

7. Îmi place familia mea.
Părinții mei au crezut că nu ar trebui să fie distras de băieți, până când am termin universitate. Și, deși ei nu au fost prea stricte cu privire la acest lucru, am prea mult respect pentru ei să urmeze această regulă nescrisă.

8. Mă tot vorbesc despre ceea ce o viață burlac rece.
Cel mai adesea, părinții spun despre ea. Ei mereu mi amintesc că m-am bucurat prima viața lui, pentru că în relația nu mă pot gândi doar de el însuși.

9. Nu vreau să pierd timpul altor oameni.
În cazul în care un tip împărtășește cu mine sentimentele sale, dar eu nu văd perspective, am spune-i doar că este mai bine să rămână prieteni. Unii ar spune că este nepoliticos, dar cred că e corect. Vreau să fiu sincer și să nu forțați o persoană să aștepte pentru mine și pierd timpul.

10. Nu vă faceți griji cu privire la viitor, dar cred că întotdeauna de el.
Nu mă pot ajuta, dar când mă întâlnesc cu omul, ne gândim imediat la modul în care putem deveni un cuplu și ce se va copiii noștri. Nu pot trăi în momentul prezent. Și pentru că de multe ori pur și simplu refuză orice relație, la toate.

11. Vreau să fiu cu cei cu care mă simt confortabil.
Eu cred că cel mai important lucru. La urma urmei, acest om voi petrece tot restul vieții tale, iar dacă nu sunt confortabil cu ea acum, cum se întâmplă aceste relații ceva?

12. Am propriile obiective.
Am propriile planuri și motivație. Și dacă o persoană este în mod clar împiedică-mă de la realizarea ei, nici eu nu-l considera ca o opțiune pentru o relație.

13. Sunt un om foarte ocupat.
În legătură cu punctul anterior, am un program foarte ocupat. În plus față de obiectivele lor o prioritate în familia mea, prietenii mei, astfel că există puține stânga pentru relația. Și așa că am face timp pentru altcineva, aceasta trebuie să fie cu adevărat o persoană foarte importantă.

14. Eu iau relații prea în serios.
Nu vreau să fiu într-o relație de plictiseala. Vreau acest lucru pentru că sunt gata și vreau să fiu cu o anumită persoană.

15. Am prea multă iubire de sine.
Mi-a luat mulți ani să scadă în dragoste cu tine. Și dacă un tip încearcă să distrugă meu stima de sine, nu voi permite acest lucru. Nu am nevoie de cineva care a rupt inima mea. Am nevoie de cineva care să mă facă să mă iubesc mai mult.

16. Am folosit pentru a păstra totul în sine.
Nu-mi împărtășesc sentimentele mele cu cei care nu au încredere, și este dificil să ai încredere în cineva.

17. Mi se pare că am fost dificil să iubesc.
Eu cred atât în ​​el, că atunci când tipul mi-a recunoscut în dragoste, mă îndoiesc că sinceritatea lui și să-l împingă.

18. Când întreb pe cineva despre povestea lor de dragoste, eu vorbesc despre inimi rupte.
Și mă sperie. Se pare că fiecare mare poveste de dragoste se termină cu o inimă zdrobită. Și eu nu-l vreau.

19. eu cred în opinia altora.
Dacă prietenii mei sau rude care nu-mi place potențial prietenul meu, atunci el nu are nici o șansă, pentru că eu le cred. Sunt, de asemenea, încep să-l văd modul în care o văd.

20. Am așteptat prea mult.
Am așteptat persoană specială prea mult timp, astfel încât atunci când vine cineva, voi continua să se îndoiască că este - la fel. Voi continua să aștepte. Principalul lucru - să aștepte.

Nu uita să le spui prietenilor tăi

articole similare