Înțelepciunea va cuceri lumea. Aceste reguli de secol păzit tăcere „Omerta“. Ei au fost vânate de poliție, FBI, CIA. A fost necesar să se înțeleagă logica și sensul. Omul, introdus în sistem, a organizat o „scurgere“. Pericolul, munca de risc și greu a cristalizat într-un rând, pe care le va citi mai jos.
1. Chiar și liderul nu ar trebui să fie teamă să murdărească pe mâini. Nu forțați niciodată subordonații să facă, ceea ce nu înțeleg sau că nu vrei să faci. Din când în capo timp (nașul), personal am încredințat sarcina pentru mine, pe care am apoi a trebuit să treacă echipa mea. Acest lucru sugerează că, dacă ești un lider, să-mi arăți cum să acționeze prin exemplu. Cine va fi capabil să te acuze?
2. O mână de noroc este mai bun decât un munte de înțelepciune. Această regulă nu este pentru mine, nici pentru a trata prietenul meu, dar că mai puțin este o regulă importantă. Cum să fii înțelept ești, există întotdeauna lucruri în viață pe care trebuie să fie gata. Chiar și persoana cea mai inteligentă poate aluneca pe gheață. Cu alte cuvinte, nu se abate de la valoarea de „a fi în locul potrivit la momentul potrivit.“
3. Pentru fiecare cuvânt ai spus, lasa inamicii întâlni o duzină de cuvinte. Vreau să subliniez faptul că mai mult te deschide la dușmanul tău, mai multe arme, el va trebui să te consume. Lăsați inamicul spune informația este putere, și-l poate ucide.
4. numerar de numerar oriunde în orice parte a planetei. Când în foșnet buzunar „verde“ nu au nici o, sau poate în cazul în care, cecuri de credit, nu nimic. Cecul nu este stabil, carduri de credit pentru clovni, numerar este întotdeauna de numerar.
7. Un om este nimic fără cuvânt. Chiar și un om sărac este cuvântul lui. Cuvântul tău trebuie să fie ca o stâncă. întotdeauna își îndeplinește promisiunile sale (nu promit, știu că clovn interior împinge să promită). Minut de necredință în voi cealaltă persoană, este un minut scoate din tine.
8. Ține-ți gura. Dar dacă a trebuit să minți, să încerce să vorbească mai puțin. Dacă nu știi ce inteligent de spus, doar taci. Cu cât vorbești mai mult, cu atât mai mult în sine dezarmează. Dacă ați închis gura, greșeli fac alții. minciună scurt și dulce plăcut la ureche (și stocate mai ușor) decât se credea la cel mai mic detaliu povestea cum a apărut ruj cu un travestit buza pe guler.
9. Dacă nu doriți să fie ucis de gloanțele inamice pur și simplu nu stau într-o zonă deschisă. Evitați situațiile în care puteți obține în necazuri. Pentru a evita ca ai stors într-un colț. Sunt niciodată în aceeași cameră cu inamicul, care are o armă și nu poți împușca în cap.
10. Dacă nu poți câștiga un război de joc de regulile, le podstroy pentru tine, sau chiar mai bine să le încalci. Câștigătoare nu se joacă întotdeauna după reguli. Rezultatul este important - victoria. Dacă doriți să avanseze în viață trebuie să știi cum să joace în afara regulilor. Cei care conduc țara, au învățat mult timp regulile.
11. Nu ierta trădarea. Niciodată!
12. Dacă trebuie să aleagă între cei ce trebuie să respecte inamicul sau să fie teamă de a alege întotdeauna frică. Respectă frica buna mai bine. filozof Renumit Machiavelli a popularizat această expresie. Frica este cel mai bun factor de descurajare este mai bun decât ceea ce privește; Frica se va opri inamicul mai repede decât dorința de a te respect.
13. femeie Furia poate fi întotdeauna inversat pentru a favoriza, dând inelul cu diamante (și sexul furios de sex masculin). Este aceasta o regulă despre sex? Nu-mi pasă? Dacă o femeie va primi un inel cu diamante, ea taci și să fie fericit (acest principiu a lucrat în zilele noastre și de ce bunicii ar trebui să nu funcționeze acum). În ceea ce privește soția mea, această regulă a lucrat întotdeauna. În ceea ce privește oamenii, am spus întotdeauna „echipa mea“: după o noapte de gânduri de frumusete devin mai clare.
14. În spatele fiecărui om mare este o femeie mare. Ceea ce se spune în regula №13 nu înseamnă că ar trebui să trateze pe soția sa cu lipsă de respect. Ai nevoie de stabilitate, care vă poate da o femeie înțeleaptă, va ajuta să devină mare. Un om fără o familie nu poate fi niciodată un om la 100%. Run-sotia te va opri de fiecare dată și niciodată nu se va realiza întregul potențial al tău interior.
15. Nimic nu este pentru totdeauna. Nu contează că acest lucru este dragoste, noroc, succes în afaceri, aspectul sau parul, nimic nu durează pentru totdeauna. Este la fel de evident ca zi și noapte.
16. Niciodată nu dau un sfat cuiva care nu vrea să le primească. Nu contează cine le-a cerut o chelnerita destul sau cineva pe munca ta. Niciodată nu da un sfat mare, în cazul în care: A) Chelnerița nici măcar nu se uită la tine sau nu-mi pasă cine înclinat B) idiotul care ți-a dat bani sau de a face ajutat nu are economii (cont), sau nu știu ce Nasdaq.
17, atacul este întotdeauna primul, dacă te-ai implicat în război. atac puternic, astfel că a fost prima și ultima lovitura. Atunci când este imposibil să se evite un conflict sau o luptă, întotdeauna primul hit. Tu ai adus dușmanul său de echilibru, și, dacă aveți o lovitură destul de puternică te nokautiruesh.
18. Dacă vrei pace, pregătește pentru război. Niciodată nu este saturată. Chiar dacă acum totul este bine în viața ta, aceasta nu înseamnă că întotdeauna va fi. Întotdeauna să fie pregătiți pentru cel mai rău, chiar dacă nu presupune că cel mai rău care se poate întâmpla.
19. Ia un preot, dacă vă decideți să fie un temerar. Dacă nu sunteți atenți sau chiar suspect de acțiuni sau cuvintele sale, sunteți obligat să facă soția sa văduvă și rupe cariera.
20. Atunci când există îndoieli, încredere în instinctele tale. Instincte ne-a dat, astfel încât să putem decide când nu este deloc clar în procesul de negociere. Asculta-ti instinctele, ele sunt susceptibile de a vă ajuta decât rănit.
21.Chelovek propune, Dumnezeu dispune. Nu am înțeles niciodată sensul acestui cuvânt. Unul dintre prietenii mei întotdeauna a spus, și am dat din cap mereu capul pretinde că este ceva ce am înțeles. Voi spune mai multe îndoială că, chiar și prietenul meu a înțeles semnificația acestor cuvinte. 22. Ține-ți prietenii aproape, dușmanii tăi mai aproape. Oamenii nu interpretează întotdeauna acest lucru spunând adevărat. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să facă cel mai bun prieten inamicului, doar că ar trebui să fie bine informați cu privire la toate intențiile inamicului. După ce a asigurat informatorul în organizația sa. Cunoaște miscarile sale, își asumă gândurile sale, să profite de slăbiciunile sale.
23.Zakladyvay mai mult timp pentru orice tip de activitate și dacă este gata să primească mai puțin decât sperați. Uneori, cele mai bune planuri ideale nu se termina cu succes (mare cuvânt, știu). Cele mai multe din viața sa facem eforturi pentru a obține că, fie, iar acest lucru înseamnă - trebuie să fie pacient. Supraestimeaza locuri de muncă, să fie pregătit pentru a obține mai puțin pentru munca lor, și nu vei fi dezamăgit.
24. Pentru a câștiga bani de care au nevoie pentru a investi. Nu-mi place să „ungă palma“ toți acești politicieni corupți, dar în cele din urmă, investiția se amortizează de 10 ori. Nu-ți fie teamă să cheltuiască bani în cazul în care vor aduce profit. Ia un împrumut bancar, în cazul în care aveți o idee de câștig-câștig în cazul în care să investească bani. Plătiți salariu decent subordonat calificat. Plătiți pentru consultanță de specialitate. Dacă sunteți un om de afaceri inteligent, veți fi întotdeauna pe partea de sus.
25. Lucky este cel care suferă umilința în fața altora, dar răzbunarea va fi dulce. Dacă cineva rade de tine, nu-l opriți; asigurați-vă că oamenii l văd râde de tine, va fi amânată în mintea ta până în ziua socotelilor. Prea des, oamenii uita de modul în care acestea au fost umiliți. Ridicați pariul și vă va mai fi nici o alegere, doar răzbunare.