Dzhon Rokfeller - antreprenor american și multi-milionar, un om al cărui nume a devenit un simbol al bogăției. În 1917, averea sa a fost estimată la 1 miliard de $. Recalcularea echivalentului modern al Rockefeller deținea 192 de miliarde de dolari. Am adunat pentru tine 17 dintre sale citate celebre, care va ajuta să atinge succesul.
- Dacă singurul tău scop este de a deveni bogat, vei ajunge niciodată.
- M-am simțit ca și cum am fost de succes și toate a făcut un profit, pentru că Domnul știa că am fost de gând să se întoarcă și să-l la maxim.
- Abilitatea de a face cu oameni - o marfă, care pot fi cumpărate în același mod ca și vom cumpăra zahăr sau cafea ... și voi plăti pentru această abilitate mai mult decât orice altceva în lume.
- Glumă și brusc nevoie să împrumute bani.
- Nu vreau ca oamenii gândesc am nevoie de oameni care lucrează.
- Nu cunosc nimic mai vrednic de dispreț și patetic decât un om care dedică timpul său pentru a face bani de dragul banilor.
- N-am știut cine să mă găsesc în această viață, dar întotdeauna am știut că m-am născut pentru ceva mai mult ...
- O prietenie bazata pe afaceri este mai bună decât afacere bazata pe prietenie.
- Eu cred că este de datoria mea - de a face bani, chiar mai mulți bani și de a folosi banii obținuți în beneficiul vecinilor lor, le dictează conștiința mea pentru mine.
- Nu-ți fie teamă de costurile ridicate. Ne temem de un venit mic.
- Buna guvernare este de a arăta oamenilor medii cum să facă munca oamenilor superioare.