17 Citat de Sigmund Freud, care va vorbi despre noi înșine

Una dintre cele mai controversate oameni de știință ai secolului XX, cel pe care elevii de psihologie din întreaga lume, cu afecțiune cunoscută sub numele de „bunicul lui Freud.“ În timpul vieții sale, unii l-au considerat un sarlatan, alții - un geniu. Koko Shanel l-au numit primul bărbat feministă: Freud a fost ideologul revoluției sexuale și a împins femeilor la egalitate.
Doi deschidere l-imortalizată, el a rezolvat misterul somnului uman și primul a luat o cheie universală pentru om inconștient.
1.Masshtab personalitatea ta este determinată de amploarea problemei, care se poate deduce din ea însăși.
2.Prezhde decât diagnosticarea la depresie și stima de sine scazuta, asigurați-vă că nu sunt înconjurat de idioți.
3.Zadacha face pe oameni fericiți nu este inclusă în planul creației.
4. Tot ceea ce faci în pat, frumos și absolut corect. Atâta timp cât sa bucurat atât.
Abaterea 5.Seksualnym poate fi considerată doar o lipsă totală de sex - orice altceva este o chestiune de gust.
6. În momentul în care o persoană începe să se gândească la sensul și valoarea vieții, puteți începe să ia în considerare l bolnav.
Omul 7.Pervy care a aruncat un blestem în loc de o piatră a fost creatorul civilizației.
8.Idealnaya, etern, liber de dragoste ură există numai între dependente și de droguri.
9.My trăiesc într-un timp foarte ciudat și a fost surprins să constate că progresul ține pasul cu barbarie.
10.Chem impecabil omul din afară, cu atât mai multe demonii din interiorul lui.
11. Când sunt criticat, eu pot să mă apăr, dar eu sunt neputincios împotriva lauda.
12.My niciodată atât de vulnerabil ca atunci când ne place, niciodată atât de nefericit cu disperare ca atunci când pierdem iubirea.
13.Pervym semn al prostiei este lipsa totală de rușine.
14.Lyudi mai moral decât cred și cu mult mai imoral decât pot imagina.
15.More parte din ceea ce este într-adevăr în interiorul nostru nu realizează, și că este recunoscut - este nerealistă.
16.Kazhdy persoană normală într-adevăr este normal doar parțial.
17.Inogda trabuc - este doar un trabuc.

Ați putea fi interesat

• 17 Citat de Sigmund Freud, care va vorbi despre noi înșine

Personalul de sex feminin. strategia de comportament

Judeca pe alții - pericol pentru viata

Toate problemele femeilor sunt luate departe! Apocalipsa psiholog genial.

TIPURI PSIHOLOGICE DE Vampiri

Despre propria sa valoare. Pentru femei.

Afurisenie mai puternic decât ranit pare că

articole similare