16 lecții de italiană de la „Cultura“ canal de televiziune cu Dmitriem Petrovym (video de descărcare)

16 lecții de italiană de la „Cultura“ canal de televiziune cu Dmitriem Petrovym (video de descărcare)

14 mai la „cultură“ a lansat o invatare a limbii italiene on-line în programul „Poliglot“. De lider Dmitry Petrov are treizeci de limbi. La acea vreme, el a dezvoltat o metodă de cursuri de limbi străine intensive, care este acum pe ecran în ochi „albastră“. Dacă nu aveți timp pentru a viziona un program la televizor, aveți șansa de a descărca toate lecțiile.

În cadrul programului au participat opt ​​elevi să ia: scriitorul Mikhail Elizarov, director Valeria Gai Germanicus, actrita Anna Starshenbaum Anna Churin, actorii Alexander Tyutin, Artem Mikhalkov, actrita si cantareata Nastya Zadorozhnaya, student la Ekaterina Solovyova.

Până când m-am uitat doar prima lecție (acest text a fost scris în luna mai și, treptat, actualizat cu noi lecție). Profesorul a început imediat să instruiască grupul cu privire la bază numele verbului conjugare: Il presente (prezent) și Il passato remoto (Past Perfect finalizat), utilizarea pronumelor, cuvinte de întrebare și abilitatea de a fi fraze fără pretenții, cum ar fi „Unde ai mâncat pizza?“.

Se pare că transferul va fi foarte util pentru incepatori. Dmitry Petrov a promis că, timp de 16 lecții mai mult sau mai puțin pentru a comunica în limba italiană. Pentru tine, am scris un scurt program cu episodul iPhone.

Și acum lecțiile propriu-zise bucată cu bucată. Acestea pot fi vizualizate on-line și descărca pe computer.
Lecția 1 (descărcare)

În general, mi-a placut proiectul. Prezentat momente interesante atunci când învățarea unei limbi. Desigur, acest curs este potrivit pentru cei care au apărut o atracție trecătoare a unei limbi străine sau pentru cei care călătoresc mâine în străinătate și doresc cel puțin ceva să fie în măsură să vorbească pe ea. Da, Dmitry Petrov face greșeli. Dar, având în vedere că el cunoaște o mulțime de limbi străine, chiar și la nivel de mijloc, cred că este scuzabilă.

Sunt o persoană care nu știe nimic în italiană și predstavlyal.chto nu suficient timp și spun iitalyanskom două sau trei fraze samostoyatelno.A a declarat astăzi ceva pe stradă și străini au primit otvet.Vot tu și D.Petrov.Ne vazhno.chto orice punct special la erori Petrova, dar cred că munca în continuare asupra oamenilor limbaj de afaceri care a dobândit italian rapid și ușor cu ajutorul unui genial litsa.Spasibo D.Petrov.Gluboko TU Înclină! Vă rugăm să donați pentru noi germană (chiar și cu erori) Dacă am vorbit italian, Koto st nu a cunoscut, germanul va vorbi prea tochno.esli ține cont de faptul că am studiat o dată.

Cum ar fi Petrov, Dragunkin și colab., Și altele asemenea nu sunt cunoscute pentru a-mi da profesorilor posibilitatea de a vorbi cu cei care nu vor învăța această limbă din manuale doar pentru tine. În Egipt, Turcia și țările etc vânzătorii pot vorbi limba rusă, nu-i rău, nu știe regulile, chiar si despre viata de vorbire. Start fraze mici, adecvate, și să extindă treptat furnizarea de așa-numitele Lexicon. În general, pentru noi aceste lecții ca o rampă de lansare, și cum merg lucrurile - toată lumea decide pentru sine.

proiect foarte plină de satisfacții, nu obosește și nu skuchno.Spasibo

Bine ai venit! Lecția 8 nu este descărcat, corect, conectați-vă.

articole similare