15 desene animate sovietice, care creează un sentiment de sărbătoare

15 desene animate sovietice, care creează un sentiment de sărbătoare

Aceste desene animate sunt impregnate cu toate farmecele unei case luminoase, luminoase și de vacanță. Și nu e nici un secret faptul că un copil a fost cel mai drag fiecare persoană. Pentru că atunci când e Anul Nou - nu este doar o oportunitate de a obține împreună într-un cerc de prieteni apropiați, este timpul pentru cadouri, Moș Crăciun, zăpadă Maiden, un pom de Crăciun frumos și speranță pentru miracol Anul Nou.

AdMe.ru oferă puține să se întoarcă în copilărie și plonja în atmosferă magică, care a reunit cele 15 desene animate sovietice de Crăciun - cel mai minunat și bun. Pentru a crea o stare de spirit unic și un sentiment că povestea este undeva în apropiere.

poveste de Crăciun

Să acest pom de Crăciun în fiecare oră festiv un ac pentru a ne multumi!

zăpadă Anul trecut a fost în scădere

Ce fel de Anul Nou fără un pom de Crăciun asa?!

„Am vrut să fac“ pod“, și mi sa spus că este necesar de a trage ceva despre pionieri, colectarea deșeurilor metalice. Scandalul a durat patru zile. Și în a cincea am venit și a spus: „Bine. Vreau să fac un desen animat despre Lenin. " Apoi au înăsprit: „Ce-i asta pentru un desen animat?“ „Ei bine, - spun eu - Lenin a fost o persoană foarte veselă. Voi face un film amuzant despre Lenin - toate obhohochutsya“. Am întrebat: „Nu se poate despre Lenin?“ - „Sunt un director de bine-cunoscut, vrei despre Lenin.“ Două săptămâni a mers și a cerut: Vreau sa despre Lenin! Și a primit ce a vrut: faci ce vrei - nu numai despre Lenin! Și am făcut-o, „podul“. " (A. Tatar, director).

Noua ediție a „Doar tu așteptați!“

Cel mai bun cadou mea - ești tu!

„Ei bine, așteptați!“ - un atribut al copilăriei Rumyniyan. Aceste amintiri dulci, este indispensabil râs saltul fulgerător, mare de bunătate și de o mulțime de bune, emoții pozitive. „Ei bine, așteptați!“, Poate fi considerată o legendă a creativității de desene animate sovietic. Mai ales pentru această versiune a fost scrisă „Cântec de Moș Crăciun“, pe care fiecare dintre noi cunoaște pe de rost - este creativitatea, in care a investit inima și sufletul și spiritul său, este imposibil de uitat.

Acest desen animat - un cadou pentru copii și adulți. Amestec uimitoare de muzică magică de Ceaikovski și celebrul basm Hoffmann. căldură reală cu care a fost creat desenul animat, dă aceeași magie care vine din copilărie, provocând încă o dată pentru a admira uimitor destin cavaler toothy și minunați-vă la frumusețea ajunul Anului Nou. Nici o modalitate de a opri.

Moș Crăciun și de vară

Moș Crăciun, în vara. Și cine a permis?!

Odată ce Moș Crăciun a vrut să știe ce este vara, și a condus pentru copii să se uite la acest miracol al naturii. De ce, ei cer, bunicul un astfel de test? Și lucru este că, oferind cadouri pentru copii de Crăciun, el auzi acum și apoi de la ei, precum și în timpul verii, cât mai curând posibil și ar fi venit. Acest lucru are ca rezultat un vesel, plin de viata însoțit de un cântec de la copii de desene animate nu e pentru copii destul de ironia.

Iarna în Buttermilk

Atunci când este aprins pomul de Crăciun

Spune Anul Nou pe care o doriti, totul se întâmplă întotdeauna, totul vine întotdeauna adevărat!

Moș Crăciun cu daruri în grabă în oraș pentru a vizita copiii - La mulți ani. Dar, de-a lungul modul în care aceasta a pierdut două cadouri: iepuras pentru fete Lucy si ursulet de plus pentru Vania. Dar poate nu la aceiași copii care s-au comportat bine tot anul și așa se pregătesc pentru vacanță, cântece razuchivaya, lăsat fără cadouri! Pentru că atunci când, în cazul în care nu în Anul Nou ar trebui să se întâmple minuni și vise împlinite devin realitate.

Cu o noapte înainte de Crăciun

Tom nu trebuie să meargă departe, care are în fundal.

Ride Diavolul și să vină la palatul Reginei în sine - nu toată lumea este atât de norocos. Dar Vakula norocos. O mulțime de magie și minuni el a văzut în noaptea de Crăciun! Și toate acestea, în scopul de a câștiga dragostea de frumusete capricios. Fairytale Ucraina Gogol, cer și iarna bogat tuș-zăpadă. Nikolai Gogol a fost capabil de a crea o adevărată poveste - nu este surprinzător faptul că desene animate, filmat pe produs, pentru a primi magia.

Poveste de iarnă

Ai spus tot de iarna, fulg de zăpadă. Sunt atât de teamă că se va topi în primăvară.

Poveste de iarnă -, dar vechea poveste atemporal despre urs, care ajută ariciul, despre iarna și asistență reciprocă. În lumea de desene animate, totul este simplu: în cazul în care iarna - frig și rău dacă ești bolnav - că prietenii vin, iar dacă cineva ajută - atunci totul va fi cu siguranță mai bine. Nu am această ușurință și încredere suntem atât de des lipsesc în viața noastră de zi cu zi?

Regina de zăpadă

Nu este nimic mai puternic decât inima devoțional!

Animație bazat pe basmul lui Andersen a iubirii la nesfârșit devotat, gata de a cuceri toate elementele și de a depăși orice distanță. El a fost atât de minunat că a câștigat o largă recunoaștere și în străinătate, precum și celebrul animator japonez Hayao Miyazaki a numit-una dintre picturile sale preferate. Lăsați totul fantastic, dar incredibil de adevărat și aproape de suflet, pentru că este o necesitate, și trebuie să existe iubire.

Snowman Mailer

Și unde este? Ei bine, ce este?

Mâine este Ajunul Anului Nou, iar copiii nu au un pom de Crăciun. Am decis să cerem băieții un pom de Crăciun Moș Crăciun. În acest scop, sculptat om de zăpadă și ia dat o scrisoare prin care cerea. O mulțime de dificultățile care trebuie depășite oameni de zăpadă, dar nu se poate face fără magie pentru copii! Filmul este realizat în calitatea tradițională de animație sovietică. acompaniament muzical a scris un compozitor remarcabil Nikita Bogoslovsky, și-a exprimat caracterele cei mai buni actori ai țării.

Cum Ariciul și Ursul a sărbătorit Anul Nou

Ca fără un pom de Crăciun? După Anul Nou!

Cartoon despre modul în care ariciul și Ursul a sărbătorit Anul Nou. Ei au încercat să găsească un pom de Crăciun în pădure, dar nu a găsit. Și ceea ce este Anul Nou fără un pom de Crăciun? Ariciul a decis să fie copacul în sine, deoarece este foarte similar cu acesta. desene animate bun pentru copii, care învață ajutor reciproc și o prietenie adevărată.

Anul Nou excursie

- Cine ești tu? Penguin? - Sam esti un pinguin. Sunt un om Kolya!

Kolya vrea să livreze un pom de Crăciun a lui explorator tata-polar pe stația polară sovietică „Mirny“ în Antarctica. Cum o faci? Desigur, trebuie să caute ajutor de la Moș Crăciun. Împreună cu Nicky, ai face o excursie mare și să învețe că prietenia este întotdeauna evaluată și va fi evaluată în viitor.

Moș Crăciun și Wolf Gray

Cine Kuzia, și noi - iepurele!

douăsprezece luni

Îmi place ghiocei, niciodată nu le-am văzut.