Există mai multe teorii controversate despre Adolf Hitler. Mulți dintre noi știu că a fost „ciudat“ om. Noi am pregătit câteva fapte uimitoare ale marelui personaj negativ, din care nu ai auzit niciodată. Mulți dintre ei va părea ciudat pentru tine, iar unii nu te rassmeshat.
1. Când Hitler a fost un băiețel, el visa să devină preot.
De-a lungul timpului, visul de a deveni preot a devenit un vis de a deveni Dumnezeu.
La o vârstă fragedă, Hitler a fost îndrăgostit de o fată pe nume Stephanie evreu Isak. Zvonurile spun că ea a refuzat el. Deoarece Hitler îi ura pe evrei complet.
Hitler a 3.Plemyannik pe nume William Patrick Hitler a luptat împotriva Germaniei pe partea Marinei SUA.
Nimeni nu a putut imagina că tipul ăsta decide să lupte împotriva unchiului său.
4. În cele mai indraznete vise ale lui Hitler au intrat în planul de inundații Moscova.
Putem doar să aplaude!
5.Vnuk femeie care a proiectat buncărul lui Hitler, un buncăr proiectat Saddam Hussein.
Familia a fost implicat în partea întunecată a istoriei umane.
6.U Hitler avea un singur testicul. În al doilea rând, el a pierdut în prima lume.
Un mod unic de răzbunare - înainte și în timpul al doilea război mondial.
7.Gitler a fost un vegetarian.
Omul care a distrus milioane de vieți, a fost împotriva uciderii animalelor!
viața 8.The lui Hitler este încercat de 42 de ori.
După toate acestea, el era încă în viață. Și sa sinucis. Brilliant!
9.Gitrel a fost expulzat din institut.
El a visat de a deveni un artist.
10.Gitler! Ia-o mai mare!
Indiferent de consumul de alcool, Hitler a luat 80 de medicamente diferite pe zi.
11.Gitler a fost nebun despre nepoata lui Geli Rubal.
Bine! N-am nimic de spus.
12.Gitler mancat 1 kg de ciocolată pe zi.
Probabil, a fost necesar momente de dulce și de licitație.
13.Gitler nu sa născut în Germania.
El a fost din Austria.
14.On o mulțime de bese!
Fuhrerul a avut probleme cu tractul gastro-intestinal.
15.Gitler a introdus o injecție de material seminal bovin.
Un om ciudat! Foarte ciudat!