de recuperare de sânge
Se taie dovleac (decojite) în pătrate mici, se umple cu sânge proaspăt de bovine, astfel încât dovleac nu a fost vizibil. Numărul de dovleci depinde de cât de mult va fi capabil să mănânce o persoană, pe masă. Nisa pentru a adăuga un pic de dovleac în porumb galben și bucătar. În cazul în care dovleac devine suficient de moale, puteți mânca.
Acest lucru ar trebui să se facă cel puțin o dată pe săptămână.
2 linguri semințe de sfeclă de zahăr pentru a prepara o cana de apa, insista oră și să bea inghitituri mici.
Bea în fiecare a treia zi.
Doar bea nouă pahare.
Foarte întinerește sânge în acest fel: tinerii ouăle de iepure sunt fierte în lapte și mănâncă fără sare.
Terenul privind puritatea și puterea de sânge
Sfintilor Parinti, Metaliferi ai văzut?
Prin venele de aruncare ei?
Așa cum ea a mers? Așa cum ea a fugit?
Sufletul omului nu suferă?
Tu, vena mama-minereu, corporală, subcutanat,
Gri, încălzire, îmbătrânire nu se aprinde.
ai fi, cuvintele mele sunt puternice,
Înainte de mama minereu tenace.
pleoapele Indo, și vârsta de vârstă, de pământ umed,
La mormânt, la minereu-mama a jucat,
Imbatranirea slujitor (numele) nu a dat.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Pentru recuperarea sistemului de reproducere
Pentru a ridica potența, este necesar, în primul rând, să refuze complet din alcool. În primăvară să bea cât mai mult posibil de suc de mesteacan amestecat cu suc de morcovi si un ou gălbenuș de ou crud.
Proporții. un pahar de suc de mesteacăn, o jumatate de cana de suc de morcov și un gălbenuș de ou.
O alta reteta
Dried lintiță marsh (mici) la fierbere, se adaugă rădăcina elecampane și miere.
Se răcește și se bea 20-40 de minute înainte de a mânca o jumătate de ceașcă.
Patru cești de apă ia o jumătate de ceașcă de lintiță și două linguri de elecampane, două lingurițe de miere.
Conspirație pentru virilitate
Coada mistrețului (porc) îngropat între doi copaci. picioarele ajunge în locul în care au îngropat coada, și spune:
În timp ce ești aici te minți,
h mea ... va sta.
Acest lucru înseamnă suficient să-l puternic până când coada nu putrezeste. Apoi, trebuie să ne falsifica din nou.
Un alt complot
Fern frunze în pădure se leagă unul de altul, astfel încât acestea nu sunt slăbite sau rupte. În același timp, spune:
Te-am lega nod
Am percepe o capră moartă, coarne, iad,
Mătușa lui, bunica lui, copiii lui.
Să-mi x ... o miză ieșită,
standuri în poziție verticală pe toți cei pe care vreau.
Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
... și un alt
Când taurul prima oară vaca ogulyaet, da-i o bucată de pâine și sare. Înainte de a turna sare pe o bucată de pâine calomnie:
Cum a făcut standuri acest corn de taur sus bastoane,
Așa că și un sclav (nume)
Și a stat blocat în mod energic: pe moloduh, vekovuh,
Pe karyuyu, pe un roșu, alb, orice,
Acest lucru, vreau unii. Amin.
... și în cele din urmă, ultimul
Dacă un om este slăbit în caz de sex masculin, cumpărare fără negociere, fără o placă de model și jante, care era curat și noi, și nimeni nu-l folosească.
Pune-o placă de pe pământ, de cotitură marginile în jos. Cere un om pentru a lovi Stomp placa de picior pe care-l cracare, și apoi spune imediat:
Ești falit, și h mea ... nu se va rupe! Amin.
Cum de a stabili slăbiciunea unui om în apă clocotită
Așezați găleata pe foc și când apa fierbe si zaburlit, se presara un pumn de sare acolo și spun acest lucru:
Cum vă simțiți, vaporii de apă urcare în sus
Și pe măsură ce apa se întoarce înapoi,
Ar trebui să aibă un servitor (nume), o tărie fanatică spate,
corp alb, carnea sa nu mai rupt,
Ar fi în ea puterea de neînvins,
Sau de la a cărui daune de neînvins.
Kipi, sânge în carne ca această apă clocotită,
Un slujitor al lui Dumnezeu (nume) Ward:
De la fete-pokrivki de la femeie rea vechi,
De la roșu, negru, gri,
Dintre femei, tineri și bătrâni.
Trei din Biblie, trei mănăstiri,
Trei Sfinți Tropar.
lock, limba. Amin. Amin. Amin.
Din teama de sex masculin de sex feminin
Dintr-o scrisoare: „Nu știu, ești tânăr sau bătrân, dar îmi imaginez că sunt vechi, poate de aceea este mai ușor să scrie despre problema. Am 41 de ani, dar nu am fost căsătorit. Am trei grade, am o poziție solidă. În prezentarea mea de la un număr foarte mare de oameni. Se poate spune cu siguranță că eu sunt foarte bine aprovizionate, am conturi în străinătate, dar nu am, fericirea personală pentru bărbați.
Eu cred în Dumnezeu. Viața mea a fost atât de ciudat că am crezut totul. De exemplu, când aveam nouă ani, am văzut în apartamentul nostru a luat o femeie neobișnuit de frumoasă, ea a fost îmbrăcată în negru, ca și în cazul în care a plutit pe lângă mine. Pentru o clipă, ea a oprit chiar în fața mea, și am realizat cu groază că ea poate fi văzută prin cameră, chiar dacă ea a putut vedea toate caracteristicile faciale și ochi mari, complet negru.
Ne-am uitat unul la altul. Fața ei, în ciuda frumuseții de nedescris, a fost sever și chiar așa cum, din păcate, ca și în cazul în care ea încerca să se ascundă și stăvilească lacrimile. Am smuls involuntar mâna lui, dar ea a înotat imediat trecut pe lângă mine și a dispărut ca și în cazul în care a trecut prin perete. Și mirosul pământului, putrezire frunze, mirosul de toamnă. O oră în casa noastră a venit cu vestea că dreptul de a lucra de la o mama atac de cord a murit. La cimitir, așa cum am stat lângă mama sicriu, nu am vrut să se uite la ea, nu ar crede că a murit, și toți se uită departe la partea, în speranța că, dacă nu te uita la ea, atunci totul se va schimba. Dintr-o dată am văzut un monument din apropiere pentru femeia în negru. Ea sa uitat cu atenție și încă de la mine, din păcate. Mătușa Val, sora mamei mele, probabil simtit ca mâna mea tremura. Ea sa aplecat spre mine și a întrebat: