După ani de muncă în industria modei a slăbit strânsoarea ei, nu îndesat, nu mai moale. Încă se ridică înainte de zori, nu târziu la petreceri mai mult de douăzeci de minute, greve frica în inimile tinere și asistenți, precum și venerabile designeri. Ne-am pus împreună un stil de sfaturi pe care Anna le-a dat în diverse interviuri. Mulți nu au un original, dar cu siguranță demn de timpul lor să-și amintească din când în când.
1. Găsiți dvs. „profitabile“ silueta.
Tendințele vin și pleacă, dar cu noi sunt lucrurile care se potrivesc bine, în care avem încredere. Noi trebuie să încerce să găsească propriul stil și să rămână cu el. Nu te sau uniforma de modă veche va face. El te va face unic. (Poate de asta ceva Anna și nu sa despărțit de tunsoarea).
2. investească într-o lucrurile cu adevarat frumoase.
Uneori este important să nu cumpere haine munți, și lucrurile care să completeze stilul individual. Și chiar dacă ai resurse limitate, este mai bine să cumpere unele părți foarte interesante, nu o sută de Gizmos dubioase.
3. Nu-ți fie teamă să fie diferite.
Dar, în același timp, nu încercați să urmeze toate tendințele. În caz contrar, puteți pierde în stil propriu.
4. Localizați marca de îmbrăcăminte potrivite pentru bugetul.
O idee bună, foarte bună este nu numai reprezentanții modei de înaltă. „Eu iau palaria mea off la Gap“, - a spus Wintour.
5. Nu te teme de culori luminoase.
Este posibil să se varieze sute garderoba de bază de moduri diferite folosind un singur accent strălucitor. Dar, în scopul de a sublinia o idee sau o siluetă pentru a arăta linia și să înțeleagă forma, negru - cea mai bună opțiune.
6. Alege accesoriile potrivite.
Dacă aveți de gând să plătească o primă pentru un accesoriu uimitoare, asigurați-vă că va arăta bine în imaginea de seară, și în fiecare zi.
7. Găsiți pantofii potriviti.
Ei bine, în cazul în care o pereche de pantofi potrivită pentru o varietate de ansambluri.
8. Turn lipsit caracteristică.
9. Nu-ți fie frică să ia o șansă.
Această regulă este în conformitate cu Anna și în viață și în muncă, și pentru a crea o imagine de modă.
10. Aflați cum să te prezinți.
Uneori nu este atât de important pe care îl poartă, cum ar fi bine dacă vă simțiți și demnitatea cu care se comporta.
Care dintre aceste sfaturi sunteți deosebit de aproape?