10 lucruri despre sezonul final - barfa

„Am un sentiment că această scădere ar putea fi ultimul meu sezon“ - spune Kristen Bell Gossip Vocea din fundalul filmului în episodul premiera a sezonului 6-a. Știm, eu știu ... foarte inteligent. Dar ea are dreptate - acesta este arcul final al Upper East Side. Zap2it a reușit să obțină un mic indiciu despre primele două episoade, iar ei întruchipează tot ceea ce ne place în conducerea serie CW.

În primul episod din personajele noastre preferate sunt împrăștiate, Blair lucrează la imperiu de moda Waldorf din Paris, Chuck investighează tatăl său în Orientul Mijlociu, Nate încearcă să conducă ziarul fără educație, Dan și Georgina scrie revelații murdare în Toscana.

Și nici unul dintre ei nu a observat chiar lipsa Serena, ultima dată când a fost văzut în tren într-un lesin cu sângerare. De îndată ce vor afla despre asta, au venit împreună pe Upper East Side. club de mâine caută să o salveze de la ea, în timp ce Dan și Georgina încearcă să sape mai mult pentru a condimenta cartea care nu judeca (Georgina găsește scene de sex „50 de nuanțe de plictiseală“).

Dar vom respecta regulile stricte și să păstreze secretul de cele mai multe detalii, dar avem o mici de 10 sfaturi care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru sezonul final.

1. Este de așteptat un număr foarte mare de glume „pentru său.“ Lola a dispărut (MAI), deoarece este implicată în serialul de televiziune pe NBC. ieșire excelent, deoarece Ella Rey Peck a făcut acest lucru (Mia Bowers - asa ca suna eroina Ella Infamous din serie). Blair se face referire la „Strong Country“ - care într-adevăr drăguț, pentru că dl a jucat în filmul cu Gvinet Peltrou. Mai mult.

2. Prima scenă de noapte din Monte Carlo va face fanii Chuck si Blair sunt foarte fericit ... dar când vom trece la patru luni în avans, vom afla că Blair a încercat vyzvonit Dan toată vara. Și că este un singur punct de vedere tehnic. Am învăța repede ce este inima ei - Aștept cu nerăbdare să o foarte demonstrativ, conversații adulți cu băieți Blair.

3. Noul tip Sereny Stiven nu știe numele ei real. Ne așteptăm la o mare poftă de mâncare pentru caracterul său în al doilea episod.

4. Vor fi într-adevăr foarte, atitudine foarte dezgustător. Probabil că doriți să umple ochii după ce a văzut mai curat. [Zap2it acorde atenție nu recomanda turnarea substanțe chimice de uz casnic în ochi].

6. Vom vedea un nou birou Blair ca șef al desenelor și modelelor Waldorf. Dorota a creat designul interior. Partea noastră preferată? Fotografiile lui Blair si Serena episod 1h04 pe perete, în ciuda faptului că Blair si Serena pentru o lungă perioadă de timp sunt situate departe una de cealaltă.

8. Așa cum am raportat Nelly Yuki se întoarce. întoarcere ei - este un tribut mare pentru fanii de mult timp de spectacol. Ne place conversatia cu Dan.

9. Nate este un fan al emisiunii „Casatoreste-te cu un milionar“, dar a fost învins în căutarea propriei sale dragoste. Student de jurnalism, cu care el începe datând o pierdere de timp, înainte de a începe să-l mintă. Întrebarea este, cum cu atât de multe relații discutabile el nu a învățat să recunoască captura?