Ești plin de speranță, pentru că aveți o inimă bună și o perspectivă optimistă asupra vieții, dar, din păcate, nu toate vă place. Nu sunt cele care te fac să se încadrează în dragoste cu ei, fără intenție pentru ceva mai mult, pentru că el este „nu sunt sigur că ai totul atât de serios.“ Sunt oameni care nu vor fi în stare să te iubesc, pentru că ei știu în adâncul că nu este suficient de bun pentru tine.
Sunt oameni care te pot iubi cu toată inima mea, dar acest lucru nu este încă suficient.
Sunt oameni care nu simt pentru tine, pentru că o mulțime de sentimente, indiferent de modul în care a vrut să vadă „semnele destinului“, și știi ce? Asta e bine, pentru că nu au nevoie de dragoste de stick-uri. Meriți mult mai mult, dar semnele să urmăriți într-un tip:
1. El niciodată nu te face complimente.
Și dacă spun ceva o dată într-un deceniu, da acest lucru prea multă importanță. Tu scrolled este un cuvânt nou și din nou, iar el nici măcar nu-mi amintesc ce am spus.
2. El scrie pentru tine doar atunci când este convenabil, cum ar fi noaptea târziu.
Puteți chiar în mod specific, nu pentru a merge la culcare în anticiparea postările lui ravnite, ci pentru că pentru el este o frază goală, simple cuvinte pe care le-a scris numai atunci când el este plictisit, sau atunci când vrea sex.
3. Este un frumos doar atunci când are nevoie de ceva.
El se comportă foarte frumos, iar apoi puteți înțelege de ce - pentru că în cele din urmă oferă să se întâlnească cu o ședere peste noapte. Sau vrea să te rog să faci ceva pentru el. Există întotdeauna un motiv sau altul pentru bunătatea lui.
Tu schimb de mai multe mesaje, iar apoi vine tăcerea cu mâna, și scrie din nou, încercând să continue conversația, dar fără răspunsurile lui scurte este mai mult ca un monolog.
5. Nu ai ieși în lume împreună.
Întâlnirile tale sunt reduse la un sit-a rundă de colectare la domiciliu, cu un sequel film la pat? Știm cu toții cum sunt acele „relații“.
6. Știi puține despre viața lui.
Nu te dedica în cazul lor, prietenii lui nu au auzit de tine, sau știți că este, uneori, doar doarme cu tine. Dar tu nu ești cel pentru care își amintește el într-o conversație, sau vorbește despre întâlnirile tale. Ești doar o altă fată cu care doarme.
7. El nu arată să vă semnele de atenție.
Cu excepția mesajului miezul nopții, nu face nimic pentru a te atrage. El vede că ai „prins“, și folosește-l. Și nu, el nu este prea ocupat cu munca, el nu vrea să verifice sentimentele tale, el pur și simplu nu se simt pentru tine.
8. El nu construi aveți de gând, dar apelurile atunci când în stare de ebrietate.
El nu este de acord cu tine despre ceva anume, chiar și la sfârșit de săptămână, pentru că - și apar dintr-o dată opțiune interesantă? Dar când băutura, scrie întotdeauna sau apeluri pe timp de noapte, pentru că el știe că va răspunde.
9. Problema nu ești tu.
Unii oameni pur și simplu nu sunt pregătiți pentru o relație, unii pur si simplu nu simt despre tine același lucru ca și tine. Și, cel mai probabil, după un timp, te uiți înapoi și cred, ce naiba te gandesti chiar atunci când este păstrat legătura cu el. Tu meriți mult, mult mai mult.