Știi cum să se uite la Micros linia roșie? Și ce vrei să o vezi? Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen, linia roșie este o măsură a câștigurile fără showdown la PokerTracker sau Hold'em Manager. Practic, se spune că, dacă replay adversarii tăi, în timp ce nu are cea mai bună mână, sau să se joace doar pe hartă. În acest articol, un jucător profesionist de poker Nathan «BlackRain79» Williams ne spune despre cum să îmbunătățească linia lor roșie la Micros.
Când oamenii mă întreabă ce ar trebui să fie linia roșie, eu spun întotdeauna că, la limitele foarte mici, cum ar fi NL2, NL5 și NL10, nu se poate face griji cu privire la linia roșie. De ce? Aceste limite vor aproape sigur că va fi negativ, deoarece contingentul principal aici - nimic foldyaschie autorespondere. Bluffs frecvente în ele - cu siguranta nu este o strategie profitabilă.
Da, linia mea roșie la aceste mize prea arată în jos. Scriu toate acestea nu pentru a face sa te simti mai bine. Numai linia verde într-adevăr contează!
Cu toate acestea, atunci când ajunge la limitele mai grave (NL25 +), va fi mai dificil de a găsi jucători de agrement și obișnuiții, cu care va juca în mod regulat, va fi de a înțelege jocul mai bine decât adversarii anterioare. Aici devine important să câștige la fel de mult ca și băncile mai mici, nu se poate ajunge la showdown. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie un campion de cacealma pentru a bate NL50. La aceste limite obiectivul dvs. este de a fi cel puțin aproape de zero linia roșie.
Deci, ce ar trebui făcut pentru a îmbunătăți?
1. Cel mai adesea fura blind-urile
Acesta este cel mai evident mod de a crește câștigurile non-showdown. De fiecare dată când luați blind-urile fără nici un fel de rezistență, linia roșie merge în sus. Este foarte simplu. Și chiar dacă vei câștiga un pic, dacă te gândești la cât de multe mâini preflop final, vei vedea că acesta va fi un mare plus la rata de câștig pe termen lung.
Este important să nu exagerați cu furtul blind-urile. Acum câțiva ani, a devenit la modă pentru a ridica din poziție târzie cu aproape orice doua, mai ales dacă adversarii din blind-uri - nit. În jocurile moderne, această strategie nu este la fel de eficace (cel puțin la microstakes limita superioară), cât mai multe REGI acum știu eu ce știu. Prin urmare, ele sunt mult laytovee trei pariu.
În cele mai multe situații, la Micros trebuie să furi blind-urile 3-40% din mâinile tale:
Dacă intervalul este mult mai îngust, sau, dimpotrivă, este mult mai larg, poate afecta serios linia roșie.
2. Joaca mai multe mâini în poziție
Un mod evident de a crește linia roșie -Play mai multe mâini în poziție. Vă recomandăm să joace butonul timp de cel puțin 3 ori mai multe mâini decât UTG În prima mea carte «Strivire microstakes». Sugerez, de asemenea, o gamă destul de îngust în blind-uri.
Fura potul atunci când aveți dreptul de a acționa pentru acesta din urmă, este întotdeauna mai ușor decât invers. Puteți vedea modul în care adversarul tău îi place mâna lui, înainte trebuie să faci nimic. Oponenții nu va ști niciodată cum aveți de gând să joace. Ei pot doar ghici, și cum să reacționeze la acțiunile tale.
Din nou, la limita superioară a microstakes moderne nu ar trebui să meargă la extreme cu această strategie. Obisnuitii prietenos va observa că se abuzează de poziția și va juca împotriva ta doar nuci EP și jaluzele. Ei tune și veți începe să funcționeze în condiții de siguranță.
Cu toate acestea, ar trebui să caute în continuare să joace cele mai multe mâini, atunci când este probabil să fie în poziția după flop. Aflați mai multe statistici în PokerTracker 4 după cum urmează:
După aceea, asigurați-vă că ați selectat aceste opțiuni în panoul din stânga:
selectați «Poziția» În meniul drop-down. Apoi, în centrul bara de sus pentru a vedea vpip performanțelor și PFR pentru pozițiile.
3. Cele mai multe de joc float
Posibilitatea de multe ori float - unul dintre motivele pentru care este important să se joace mai multe mâini în poziție. Mulți obișnuiții (mai ales la cele mai mici limite) continuă să joace un standard fit-o-ori după flop. Adică, în cazul în care nu prind un set, top pair sau un draw puternic, acestea cad pe pariu de continuare.
Problema cu această strategie este faptul că aceste arme te va prinde doar o treime din cazuri. Acesta este motivul pentru clapeta pentru a paria continuarea flop cu multe obișnuiții este în jur de 70%, și chiar depășește, în unele cazuri. Crede-mă, tipul care pune pariu de continuare (și să îmbunătățească linia roșie, atunci când ori), nu este o mână bună în 70% din cazuri! Jucătorii care se pliază ca de multe ori de mână dintr-o grămadă de drept capitaluri proprii și de stânga.
Deci, în poziție, trebuie să plutească flop pereche de mijloc, perechea inferior, miez slab (de exemplu, gutshot etc.), sau chiar cu un as sau un rege mare. Cele mai profitabile o astfel de linie împotriva regov, care de multe ori tratate pe turn (cu diferența mare între un pariu de continuare pe flop și turn).
Floatte acești tipi cu oricare două.
Cbet flop 73%, iar la rândul său de 38%.
4. Activare trage mai agresiv
O modalitate foarte bună de a câștiga mai multe poturi fără showdown - trage joc ca un semi-bluff. În loc de float draw la culoare sau un draw la chintă pe flop, de ce nu-i o marire de salariu joaca? Întotdeauna amintiți-vă una dintre principalele reguli de poker:
Cele mai multe ori nu au nimic
Această concluzie și înțelegerea corectă - cheia unei frumoase linii roșii. Deci, atunci când aveți un mic de capital (ca în exemplul de o culoare sau chintă), ar trebui să folosească această ocazie pentru a face adversarii fold.
Desigur, nu ar trebui să ridice lemnul de fiecare dată. Împotriva gândire adversarii vor fi mai bine să se combine linii diferite în situații similare. Acest lucru vă va ajuta să fie mult mai puțin previzibile. Cred că o creștere cu atrage în 50% din cazuri va exista o opțiune ideală. Puteți obține această valoare, pur și simplu ridica un draw la culoare sau direct de-a lungul timpului, indiferent de adversarul tău.
5. Cel mai pune al doilea butoiul
Un alt mod de a îmbunătăți linia roșie - continuă de multe ori agresiunea pe turn. Așa cum am spus, putem pluti pentru a exploata jucătorii care sunt prea ușor să renunțe pe turn. Același lucru funcționează când am pre-flop raiser. Putem opera jucatorul cu cel mai mare pariu de continuare float pe flop, de multe ori continuând să baril rândul său.
Și aici, noi nu ar trebui să meargă la extreme. În ultimii ani, la Micros au fost așa-numitele „barrelyaschie de maimuță.“ Deci, necugetat au început să folosească această strategie, am început să-i plutească pe turn sau chiar ridica butoaie lor.
Principalul lucru pe aici - să aibă un pariu de continuare bine echilibrat pe toate cele trei străzi. Indicatorul continuation bet pe flop va fi întotdeauna ușor mai mare decât turn și river. Dar această diferență nu ar trebui să fie atât de mare ca în exemplul de mai sus. Cred că diferența este de cel puțin 20% este un ghid bun. 30+ mai mult decât vizibile, iar jocul devine foarte echilibrat.
19/15/3 adversarului. fold c-bet flop 55%
Hero ridică la 4 aprilie, cu PE și primește un apel de la butonul
continuation bet Hero
Regele pe turn - o carte mare. Trebuie să punem înapoi. Acest jucător nu de multe ori ori la un flop (55%), iar dacă vom continua să exercite o presiune în situații similare (atâta timp cât nu dinamica definit), putem de multe ori conta pe pliul obișnuiții microstakes strânse.
Deci, eroul pune un al doilea butoi.
6. Cel mai pune al treilea butoi
Una dintre cele mai bune moduri de a ridica linia roșie este de a lua la cer de pe malurile râurilor, cu nici o rezistență din partea adversarilor. Motivul este simplu. Pe river, mărimea medie a potului este deja destul de mare. Desigur, de multe ori un bluff pe această stradă și primi apeluri - cel mai rău lucru pe care îl poți face pentru linia albastră (câștiga la showdown). Și, în cele din urmă, aceasta va afecta o singură linie care contează cu adevărat (linia verde).
În ceea ce privește al treilea cacealma baril, trebuie să abordeze această problemă foarte atent și în mod deliberat, având un plan de acțiune în avans. Cu toate acestea, o astfel de linie poate fi foarte eficient împotriva amatori pofloatit doilea baril, ca Micros, acești jucători, de obicei, nu sunt dispuși să meargă tot drumul. Și chiar dacă, uneori, va trebui să deschidă, este ideal pentru imaginea ta!
7. subțire Velho
Cu cât utilizați mai velyubety subțire, cu atât mai multe falduri vă în joc pentru a primi de la adversari, care este intotdeauna bun pentru linia roșie. Cele mai multe dintre obisnuitii la Micros se tem de a pune prea subtile, sau o fac numai împotriva jucătorilor de agrement.
De fapt, ai pierdut o mulțime Velho, atunci când nu utilizați această linie împotriva obisnuitii, autorespondere, care va apela pariul cu pereche de mijloc sau o mână mai rău (cele cu un WTSD ridicat%). Mai ales bine funcționează în ochii lor atunci cand arata ca un maniac. În acest articol, voi da sfaturi practice cu privire la modul de a crea o astfel de imagine în sine în mod regulat. Lasă-i să creadă că ești un maniac!
velyubety Thin ajuta să creați parțial imaginea, deoarece sporesc agresivitatea generală în Hud'ah lor. La urma urmei, cu atât mai mult betite, mai colmatare adversarii tăi cred că blufezi și ei vor fi fericiți să vă deschide cu cuvintele: „Ei bine, nu poate fi de fiecare dată când o mână!“.
8. Cele mai multe check-reyzte rândul său, într-o cacealma
Încă o dată, această linie nu este pentru jucătorii NL10 și de mai jos. Vei chema un suflet dulce, și apoi nu da vina pe mine, eu nu te-am avertizat!
cacealma semi turn - o linie mai avansate, care este încă rar pentru a vedea la Micros. Frecvenți folosind pricepere această linie, trăiesc, în principal în NL100 și de mai sus. De obicei, variază de spini checkraise adăugat mâini ca o pereche de culoare-chintă desena și chiar de mijloc.
Nu merge la extreme, folosind această linie. În caz contrar, acesta poate fi destul de un impact asupra winrate dumneavoastră. De exemplu, nu rândul său, de check-reyzte pentru a atrage jucătorii cu înaltă WTSD% (mașină-reg răspunde sau un player de agrement). Cu toate acestea, acest lucru poate fi o armă eficientă împotriva obișnuiții cu un al doilea butoi ridicat și WTSD scăzut%.
9. cacealma râu Cele mai multe reyzte
Dar, din nou, împotriva oponenților dreapta, iar în situațiile potrivite poate fi o armă eficientă pentru a lua băncile cu nici o rezistență și, astfel, a îmbunătăți linia roșie.
Adversar: 14/11/3, WTSD 23% (dinamica nesemnificativi)
Un J erou invită pe butonul de pe ridicarea adversarului cu MP