8 sfaturi de suită stomat la g Novgorod jos, backpackers Avenue, 2-b

Dezgustator Dental Clinic Suite! Am decis să merg pentru explorare in clinica pentru LCA. Așteptat un timp, ședința de așteptare, doctorul vine la mea „Bună dimineața. Am.“ Întâlnește „gura deschisă“, având în vedere gura inserarea periodic „limba îndepărtată“, „Dumnezeu și de salivă.“ La tratarea problemei nu a fost, fugi de spital, chiar uitând pentru a elimina se referă la pantofi, numele medicului nu-mi amintesc, dar de altfel, a fost o femeie.

Dizgrație, nu clinica! Nu sfătuiesc pe nimeni. dinte tratat pulpita, astfel deposedat de bani și chiar a pus un timp se presupune să plătească pentru lumina freca 2700. Stripped toate limbă suferă nici forța miere frotiu ca poticneli rupte rupe în bucăți obezboliyuschego un CBE simțit. La urma urmei a sunat la clinica sub cheia amvonului cu un sigiliu în valoare de 5350, iar schimbarea va lua pe rând 6700. Dinte presa rănit-l țiuit toate gingii și unde injecții a făcut prea. În general, neglijare. Tratată Tatiana. Tipo spune. mai departe ›

Nivelul - 4-minus. echipamente de nivel mediu. Sigilii (trei umpluturi), vizibile pe dinti, de relief umpluturi nu este ca un relief dinte. M-am dus la recomandarea unui medic distins de clinica, care poate vorbi apoi despre restul medicilor. M-am dus la o altă clinică - diferența este palpabil. El a atras atenția unui alt instrument care este introdus în bor în StomatLyukse șterge pânză, în alte clinici, atunci când am schimba la altul.

Am venit în stomatologie pentru a elimina un dinte înțelepciune de asigurări de sănătate suplimentare. Am fost programată pentru orele 17:00, 16:55 și m-am dus în altă parte timp de 20-25 de minute de așteptare pentru medicul Dudko, el poate vedea, era târziu, când a venit prima sa uitat apoi trimise pentru raze X, se uita la imaginea și a spus, citez: Oh, nu vreau un dinte îndepărtat. Și mi-a trimis la spital 30. Am plecat. După ce a urmat această politică în LCA la o altă clinică și știu că pentru că nu am făcut nimic altceva decât razele X luate cu mine. mai departe ›

primăvară Soțul dinte tratat Dental Suite, dintele este încă bolnav. Doctorul a spus că durerea va trece în câteva zile. El fel de tesut guma a crescut, a fost îndepărtat și tratat în continuare cariilor. Durerea a fost plecat în câteva săptămâni. Dar acum, dintele a fost bolnav din nou, chiar mai puternic. Deci, eu nu recomand această clinică.

articole similare