4 moduri de a vinde certificate de cadou in magazine lenjerie

Acasă \ 4 moduri de a vinde certificate de cadou în magazine lenjerie.

Pe această pagină, ne vom concentra pe vânzarea de lenjerie de certificate de cadou, care este deosebit de popular înainte de sărbători.

Proprietarii competente și cu experiență de magazine de lenjerie dau seama că timpul pentru sezonul de vacanță - este cel mai bun timp pentru a obține beneficii maxime de afacerea dumneavoastră.

Trebuie să se înțeleagă că traficul vizitator este cel mai mare în timpul acestor perioade în magazine de lenjerie. Avem nevoie pentru a face maxim de vânzări în aceste zile.

Înainte de vacanțe în masă, mulți oameni stau în cap una și aceeași întrebare: Ce a da?

Mama vrea să dea ceva la fiica sa, soția prietenul prietena soțul, prietena poate da ceva la prietenul ei, etc.

Aproape întotdeauna, oamenii doresc să cumpere un cadou rapid și în bugetul lor.

În acest scop, am venit cu o modalitate foarte bună de a crește vânzările - acest cadou certificate. Este soluția perfectă pentru vânzările de lenjerie de corp, cosmetice, servicii de înfrumusețare - chiar și pentru acele daruri, în cazul în care certificatul este o soluție bună pentru toate părțile dau.

4 metode principale de a vinde certificate de cadou în magazine lenjerie.

În acest caz, de vânzare este economisind timp și efort.

- Avem certificate cadou pentru sume diferite, pe care le va salva o mulțime de timp și efort pentru a căuta un cadou. Amintiți-vă cum este obositor pentru a rula la magazinele în căutarea unui cadou, și ca întotdeauna daruri bune vin peste mult mai scumpe decât ne-am dori. Și atunci totul este perfect. Rapid și în limitele bugetului, și cel mai important, fetele și femeile sunt foarte mândru de astfel de cadouri. Crede-mă, în fiecare an, un număr mare de fete fericite cu certificate de vin și fericit luat rufele lor. Acest cadou este foarte foarte apreciat. Cum vă oferă?

Această propunere va funcționa bine numai după contactul confidențial. Mai multe detalii despre vânzări și etapele de vorbire blank-uri pot fi găsite pe cursul: perfecte vânzări script de lenjerie.

Așa cum se întâmplă în practică. Omul a fost doar ceva pentru a vedea, el nu vrea să cumpere nimic. Cu el competent să intre în dialog, să stabilească contacte și explicați faptul că astăzi se poate obține un beneficiu dublu de vizita: pentru a rezolva problema cu un cadou pentru cineva și să obțină un cadou pentru tine în cadrul sumelor bonus de plătit pentru achiziționarea certificatului. Oamenii poate fi foarte motivant pentru a achiziționa un certificat, pentru că mulți oameni le place să primească cadouri gratuite.

Acesta funcționează bine în cazul în care persoana interesată în achiziționarea unui certificat, dar pentru a alege un cadou de el nu a dorit. Puteți să-l vândă la un certificat de reducere. Este rece pentru a da, de exemplu, 3000 de ruble și le-2500 Mulți oameni ca pentru a economisi bani pe cadouri plătească - acesta este un fapt.

Aici este necesar să se vândă rezonabil să-și petreacă, economiile clienților, de exemplu, după cum urmează:

- Personal, nu am nevoie de nimic, eu nu vreau să cadouri pentru ei înșiși. Dar achiziționarea certificatului poate fi interesat de mine.

- Înțeleg că sunteți persoana detaliată și să înțeleagă că este necesar să se cheltuiască bani cu înțelepciune. De aceea, mă duc să te cunosc și de a oferi pentru a cumpăra valoarea noastră nominală certificat de 3.000 de ruble, toate pentru 2500. Acesta este un bun de economii pentru bugetul. Spune ce?

Cum psihologia unei persoane de la acest punct. Un om ajunge într-o situație de câștiguri absolute. Ie în cazul în care femeia a explicat că certificatul cadou - este o modalitate buna de a economisi bani pentru achiziționarea, iar cea mai bună soluție pentru a prezenta problemele (rapid și în bugetul dorit). Obținem un beneficiu dublu. Dacă o femeie nu vrea să dea nimănui nimic, apoi vinde certificatul ei, în cele din urmă va primi un discount și va cumpăra de la tine mai multe bunuri la valoarea certificatului.

Acest lucru este perfect pentru vânzări suplimentare. Aici trebuie să vândă, și posibilitatea de a obține o reducere și puteți economisi timp și efort în căutarea pentru un cadou. Ie aveți nevoie pentru a colecta Exemplul 1 și Exemplul 3 într-o singură propoziție la client.

Uneori, vânzarea certificatului poate fi susținut acest format:

- Și puteți fi sigur de a alege lenjerie pentru soția mea / fiica / prietena.

- Desigur. Spune-i ce dimensiune?

- Excelent. La această dimensiune, vom selecta lenjerie perfectă pentru soția / fiica / prietena ta. Poate ai ceva exploatație înapoi.

Ideal pentru a elimina această obiecție în prealabil modul de a face acest lucru poate fi găsit în detaliu pe cursul: perfecte vânzări script de lenjerie.

După cum puteți vedea, există mai multe metode și tehnici diferite, în scopul de a vinde un certificat de cadou. Cu siguranță există alte metode și tehnici, dar, practic, am analizat.

Certificatul cadou poate fi o opțiune mare mai multe vânzări sau chiar să fie auto-vânzare.

Trebuie să aveți un certificat de cadou de valori diferite, de exemplu: 1000R. 1500R. 3000R. sau în alt mod. Este necesar ca persoana l-ar putea întâlni la bugetul potrivit.

Un alt punct de reținut este faptul că certificatele care urmează să fie tipărite, și este în valoare, deși mici, dar încă bani. Prin urmare, există două sugestii simple pentru a vă ajuta să salvați pe certificatele de cadou de imprimare.

• Ia dimensiunea lor mici, mai mult lor plasate pe foaia imprimată. Din nou, ei vor pune în mod convenabil în sac, de exemplu, dacă un client cumpără.
  • Fă-le universal (fără a face referire la o vacanță specifică), astfel încât să le puteți utiliza în viitor pentru alte sărbători.

Vindem cât mai multe certificate de cadou în timpul sărbătorilor. Pentru că imediat după sărbători, de obicei, este declinul vânzărilor de lenjerie de corp, mai ales după Anul Nou. Începe obtinerea viitoare vânzări astăzi, prin vânzarea de certificate de cadou. Aceasta este o modalitate foarte bună de a obține un profit înainte de acalmie în vânzări, să se simtă mai încrezători cu privire la scăderea vânzărilor.

Vă doresc regele de vânzări!

articole similare