4 moduri de a fura telefonul mobil

Foarte des victimele hoților devin șoferi, în special „pește este.“ În timpul călătoriei, răufăcătorii în orice mod distrage atentia motociclistul: bancuri otravă, polițiști foc, șoferii de microbuze și drumuri sparte. După o astfel de excursie toate obiectele de valoare (de obicei, doar o celulă), care pune pe tabloul de bord, dispare în mod misterios. Și dinții au început să vorbească, astfel încât conducătorii auto profesional care lipsesc nu sunt observați imediat.

Chiar dacă nu munca la negru ca șofer de taxi, încă nu lăsați obiecte de valoare la vedere. avtopodstavschiki pasagerilor nu sunt întâmplătoare, „furat cu siguranță (atunci când unul distrage atenția conducătorului auto, în timp ce alte ascensiuni în cabină).

În primul rând vânat din aer de „afaceri“ suferă aceeași „peștele este.“

Odată ce un escroc a primit banii, el a înlocuit reală „țeavă“ aspectul și vparil lui Nicholas. Aceste manechine sunt adesea puse în ferestre în saloane de comunicare celulare.

Din cauza telefonului mobil, puteți pierde nu doar o stare de spirit buna, dar, de asemenea, de sănătate. Mai recent, aceste „huligani“ au început să opereze în zona de nord a capitalei.

- Mă întorc acasă de la metrou „Bibirevo“, - spune Alexei. - In exterior am fost oprit de un băiat de șapte. Patsanchik, tremurând de frig, el mi-a cerut să-l însoțească pe liftul la etajul al zecelea, spunând că l speriat singur. M-am simțit rău pentru băiețelul, a mers în spatele lui în ușă. În continuare - o lovitură la cap. ochii lui întunecat. M-am trezit - într-un buzunar sau telefoane mobile, sau bani.

La intrarea lui Alexei sa întâlnit „colegii“ senior, băiat „timid“.

4. Hit da

atunci iese, începe o conversație ( „Unde este biblioteca?“) și, așa cum ar fi fost lovit accidental mâna pe buzunarul victimei.

Nu va observa, ca un criminal bate telefonul mobil din buzunar - atat de pasionat de conversație.

Crook de producție ascunzându-se în mânecă. Totul se întâmplă în câteva secunde. Ați putea zâmbi, dar hoțul a spus deja la revedere și a plecat.

Și vă puteți reseta contul

Mai subtil hackeri - un fel de Botany în ochochkah perfect familiarizat cu calculatoare și alte tehnici complicate. Îngrijit și politicos, dar prejudiciul se face nu mai puțin. O să le suspectat de furt este aproape imposibil!

TESTAT PE ALTE

Corespondentul „KP“ verificat Moscoviții pe credulitatea

Și ar înșela două din zece oameni din capitală!

- Băiete, ai un telefon mobil? Puteți apela?

- Apel, doar o perioadă scurtă de timp, am mai puțin de un dolar acolo - bine-naturedly ne-a înmânat băiatul de telefon. Cu toate acestea, unitatea a fost în valoare de nu mai mult de 1.000 de ruble, pe un astfel puțin probabil că cineva ar fi râvnit.

În al doilea rând pe momeala noastră prins fata. Ea a avut loc o destul de scump „Samsung“, dar încă zâmbit dulce. bani risipiti, nu am făcut-o, dar a luat o numerotată, apoi a fost de acord să cheme și unde să meargă într-o zi.

Deci, țineți locuitorii din Moscova nu este atât de ușor, și care trebuie să evazioniștii filare greu.

Tyryat chiar și informații din tuburile de memorie

articole similare