Sunt romantic prin natura. Prefer cluburile zori undeva pe malul lacului. Scriu pentru poemele iubite, ca să asculte sunetul apei cu ea si uita-te la cerul înstelat. atribut direct al oricărei dragoste și domnilor, și oamenii în general - este un compliment pe care el ar trebui să dăruiască prietena lui în fiecare zi. Le-am dat Lena. Dar în ultima vreme, au devenit într-un fel mai puțin. Nu pot explica motivele, dragostea a devenit mai puternică, și complimente într-un fel diminuat. Probabil pentru că deja de la cuvintele m-am mutat cu fermitate la afacerile și faptele dovedesc dragostea lui pentru ea. Aceasta este o greșeală în complimente prea nu ar trebui să fie uitate. Dar complimente simple, cum ar fi: dulce, inteligent, un fel, frumos, sexy, mult-așteptat, nu a vrut să fie limitată, așa că am devenit într-un fel izobritatelnee abordăm această chestiune complimente și decora propriul lor drum. Aici sunt cinci dintre preferatele mele complimente ei: „Tu ești meu puțin floare mică roșie pe care am luat și acum să-l bucure, temându-se că el se va usca, udat-o cu iubire și sentimentele tale.“ „Dumnezeu mi-a dat dragoste, dar din moment ce eu sunt distrasa, el a fost teamă că l-am pierdut, așa că mi-a trimis pe îngerul Său cel mai frumos pe care îl berog ... Sper să spun că nu este încă pierdut, și, îngerul meu preferat? " „C noapte buna printesa mea unic ... lasa sa visezi ceea ce ai visat și unul care vrea întotdeauna să fie cu tine, și el a visat de tine ... Te iubesc nebunește în dragoste, acum ești totul pentru mine: viata, iubire, sentimente, emoții . „“ Trezirea în această dimineață, am dat seama că ceva era în neregulă. nu, nu este în vreme, de învățare, sau starea de spirit. am dat seama că nu ești în jurul valorii. ești ca soarele, pe care eu te încălzesc ca vinul, care mă ameți, tu ești aerul pe care îl respir, voi ca trandafirul, pe care eu te admir ca un vis la care aspir, ești ca un diamant, pentru a Otori am paza. Tu esti mica mea zeiță pe care o iubesc aici, pe pământ, și va iubi acolo pe cer. " „Dacă voi fi dat oa doua viață, nu voi aștepta pentru dragostea ta, voi fi în căutarea doar pentru tine, voi căuta numai tu, pentru că fericirea trebuie combătută, iar fericirea mea vă este în această viață și în viitor. Te iubesc . „am scris-o din inimă. Ele sunt mai variate și interesante, dar cele mai importante cuvinte să aud mea Lena.
mai mulți oameni ca tine ...
Nu știu, nu știu))) natura I th th
dar compensează cu complimente)
Cititorii: 122 Experiență: 33.6924 Karma: 0