Fiecare dintre noi sa confruntat în mod repetat, cu necesitatea de a descărca software-ul de pe Internet, dar nu cred toate că, împreună cu programele de descărcare în calculator poate obține și diverse programe rău intenționate, care pot complica viața ta. De aceea, pentru a descărca orice fel de rețea de programe ar trebui să fie tratate foarte atent, nu se bazează pe „poate“.
Astăzi vă vom spune despre trei dintre modul cel mai fiabil și convenabil pentru a descărca programe de rețea la nivel mondial c.
Dezvoltator Site-ul oficial
O altă modalitate sigură și convenabilă este de a descărca programe folosind programe multiustanovschika. Un exemplu excelent este InstallPack. Acesta este un mic utilitar care simplifică procesul de găsirea și instalarea software-ului necesar pentru Windows pe PC-ul (peste 700 de articole). Pentru a găsi programul corect, puteți utiliza căutarea built-in și de colectare. Fișierele de instalare InstallPack să aplice principiul zero interferențe. Aceasta este, în forma în care acestea sunt date pentru dezvoltatori, și numai cea mai recentă versiune. rândul său, Anexa descarcă și lansează instalarea programelor selectate, și nu creează propriile fișiere pe sistem.
Și de multe ori descărca software-ul pe computer?
Opera Echipa
Descărcați programul de pe site-ul oficial al IObit. Pentru moment totul este bine, dar data viitoare când actualizați, instalați programe nedorite. Selectat atunci când nu a fost, nici o cerere pentru utilizator, stabilit fără permisiune. Așa că am știut ce bandling. Se pare că prima metodă nu este, de asemenea, în condiții de siguranță.
Vitaly, am dat peste aceste site-uri, au fost întâlnite probleme. virustotal.com nici unul dintre ei a dezvăluit virusului.
Ce vrei sa spui cand spui „trafic stânga“? Orice conexiune la site-uri terțe părți la care este?
Apropo, InstallPack.net vine fara probleme.
Impresia pe care tocmai Hayter, din care, la Opera, din păcate, o mulțime.
Ce nu înțelegi? Nu-mi pasă ce ai experimentat acolo. Sunt precizând un fapt. În primul rând, nu am spus nimic despre viruși, în al doilea rând, pentru a vedea ceva, aveți nevoie pentru a deschide ochii, înainte de a scrie astfel de întrebări stupide. Și în al treilea rând: site-ul este într-adevăr mizerabil.
Și da, îmi place de calitate scăzută a consumului de masă Hayter tampoane moi.