3 Book 3 metri deasupra nivelului cer - pe

A treia parte a cărții - se spune doar istoria creării muzicale pentru primele două cărți ... Am citit primele două cărți și în a doua mea carte sfârșitul absolut logic, nu trage, nu scrie o continuare, nu este necesar, în cazul în care numai pentru a pompa bani. După ultima întâlnire cu Babi pe plajă, Step își dă seama că ea nu mai este fata pe care o iubea, el a continuat să iubească modul în care el a fost la duș, iar când a văzut-o el razacharovalsya de la Babi a rămas o caricatură, a devenit un cinic, bitchy și depravată, și chiar ultimul sex pe plaja Stepan mai razacharoval. El chiar mama lui, apoi a spus că întâlnirea a fost de trei metri sub pământ, iar apoi se mărită nu doare, dar Jin autentic, blând și curat, și cu ea, el este fericit în prezent ... Deci, totul este logic, este Jean si Babi - este trecutul ... pas se învinovățește pentru că, la toate sedus de Babi și a condus c-l pe plajă, în timp ce mama cuvintele potrivite zis el, în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, ești așa ar fi toată viața mea și a crezut că continuă să iubească Babi și astfel încât totul a căzut în loc

Fata, a treia parte a filmului va fi. Directorul nu a promis treia chasti.Da, este a treia carte a filmului, dar descrie emoțiile și visele personajelor principale, acestea au fost testate în două chastyah.Da și cred că ar fi mult mai pravilno.Kak nu vreau sa ma uit din nou și din nou, și fără a înceta nouă parte ... Dar asta e adevarul. Trebuie să cred și sper că va fi pe ecranele unui alt film, un alt eventual un alt regizor, un fascinant și imprevizibil, cine știe cum complot de a atrage oamenii să le ia pentru o viață, și nu lăsa să plece, stau în inimile lor pentru o lungă perioadă de timp .Ved în acest sens și esența tuturor filmelor bune.

Masian, tu vorbești despre o opțiune de a spune ??

Filmul începe cu faptul că Jin a murit la naștere! Aceh va fi jumătate din film plângând și deține doar fiica! Apoi, el află că Babi nu sa căsătorit! Și când fiica este în grădină, el întâlnește o soră Babi, care îi spune că Achi, există, de asemenea, fiul lui Babi! Și ei se întâlnesc și Hepi End! Katina se va căsători cu fratele său, Jean, un fiu care urmează să fie numit Pollo!

Soțul meu și am decis să văd cum ceva (bine, lăudând toate la fel)! Adormit în 40 de minute-urmarit lupta plictiseala si căscat. melodramă convențională, nimic remarcabil! Agreată doar actorul care joaca foarte carismatic (Acum ma uit la serialul TV „The Ark cu el, ca un actor bun) Pe scurt, opinia mea e de rahat rar, și chiar a doua parte va fi lansat în curând

Oh, chiar ieri am vorbit recent despre prietenul ei, doar despre un film, Gauvreau a fost plâns la sfârșitul anului, foarte mult ...

Citește Flori pentru Algernon carte

Am fost impresionat de ultima! Mi-a placut foarte mult!

Filmul începe cu faptul că Jin a murit la naștere! Aceh va fi jumătate din film plângând și deține doar fiica! Apoi, el află că Babi nu sa căsătorit! Și când fiica este în grădină, el întâlnește o soră Babi, care îi spune că Achi, există, de asemenea, fiul lui Babi! Și ei se întâlnesc și Hepi End! Katina se va căsători cu fratele său, Jean, un fiu care urmează să fie numit Pollo! S-au găsit în internet)

Da, Doamne ferește, ei vor elimina astfel de koshmarische ... În a doua parte a Aceh-am dat seama că nu mai iubește Babi. Dacă eliminați ceva în acest spirit, așa cum este scris în post, ar fi un nonsens total. Babi nu iubesc pentru ceea ce stătut și prost. Și de ce, dacă ea plânge și iubește Aceh, ea se căsătorește cu alta? Th un astfel de prost, atunci? Pe scurt, să le încercați să eliminați acest rahat ... nu în acest moment.

Da) este încurajator faptul că un final fericit, și Aceh este un Babi, așa cum este în filme tot ceea ce trebuie să ajungă la un sfârșit bine ..)

N-am văzut un alt 2 favorit din titlu prețuite „Song One“ și „The Godfather“

De filme din care aproape că simt rău, aș numi puțin cunoscute și nu foarte bun filmul original „High Voltage“. dar există imagini de carne care paranormal toate apelurile este lullabies pentru copii))

„Somn cu mine“ nu a primit lista, dar filmets bune

un film despre legenda muzicii rock te face să crezi despre mnogom- «The Doors»

și în cazul în care "American History X". În opinia mea demn de lista ta acest film, si Edward Norton este bun

mmmm, „The Bucket List“, chiar mai bine decât a ajunge la cer atinge sufletul și conștiința.

Nicholson si Freeman sunt mari, ah.

"Hachiko" și "Pay It Forward" - oh, cum am strigat, bine, sooo recomanda ...

„Zbor deasupra unui cuib de cuci“ - Îmi place filmul, el e atât de ... ... foarte dificil, dar o astfel de interesant, incitant, palpitant, în mișcare.

Filmele care te fac sa plangi:

Aș adăuga Pearl Harbor (eu plâng mereu peste el) și Forrest Gump

Filmele, trezirea conștiinței de gândire și suflare:

Acest lucru s-ar fi adăugat. "Shutter Island" și "The Beginning"

Foarte frumoasa familie Katiușa trăi în pace și să vă toți ar fi în 5+ o întrebare de genul asta. Visul tău loc de muncă, și dacă orice femeie să lucreze?

Fii fericit! Și trăiesc familie puternică și fericit! Cum a reacționat părinții atunci când le-a spus că ea a fost insarcinata pentru prima data? și cum ar fi reacționat la tine, dacă ai docha raportat o astfel de știri?

Frumoasa familie) este mulțumit de faptul că toate bune), dar întrebarea este dacă sorites :!, care merge în primul rând, sau măsura se întâmplă în tăcere, fără cuvinte?

Am citit recent două cărți vechi doamnă Agatha)) Christie)) în urmă cu o sută de ani citit, și aici, la minciuna transversală, a luat o lectură.

Unul dintre ei, „Spune-mi cum trăiești,“ foarte mult. Nu este un detectiv, și o descriere a vieții lui Agatha și săpăturilor soțul ei arheolog în Siria, mai degrabă elementele de comedie tragicomedie))))))

Citiți "Twilight" - normală această saga, cum ar fi Kim Harrison serie carte "Rachel Morgan," umm, am citit cu udovostviem. O altă saga vampir FK Caste „Casa de noapte“ prea mult, citește „The Lovely Bones“ - care nu este foarte plăcut postgust rămâne după carte ...

Citește amintiri de fiul unuia din copilărie Novomuchenika.On adus aminte de cuvântul Kappadakiya că -Că datorită faptului că tatăl copilului său chital.Chto este, el nici măcar nu znal.I aici, când era mai în vârstă, el a fost în Turcia excursie afară, și sa întâmplat ca la Paști el a fost luat într-un tur al Kappadakiyu.I când a intrat în peșteră, imediat amintit că a citit Tată, pentru că acolo la fiecare pas erau imagini ale patronului său ceresc (el George) și a învățat că este, vlmk.Georgy Victorioasa sa născut acolo.

wow! Eu nu cred că Turcia este creștinismul. Cât de mulți neexplorată încă, ea prosvyaschatsya!

O mulțime de noi și interesant de știut, vă mulțumesc!

În Duminica Paștelui, în 1722 trei nave olandeze comandate de amiralul Yakoba Roggevena, a descoperit lumea Insula Paștelui (Rapa Nui) - „Buricul Pământului“. 300 de ani, cercetatorii incearca sa razgada ...

articole similare