261 Tutor în limba română ca limbă străină

2000 de ruble. / 90 min.
  • germană
  • Română ca limbă străină
profesor de germană cu înaltă calificare, cu treizeci de ani de experiență. metode unice de predare, care este rafinat peste zeci de ani, se pot obține rezultate maxime în timp minim.
  • profesor particular
  • 37 de ani de experiență
  • 1 recenzie
  • Ultima activitate: 6 ore 34 min .. în urmă
  • B-dul m.nbspTsvetnoy
  • Online 1500 ruble. / 90 min.
    • românesc
    Am experiența activității pedagogice de succes în instituțiile de învățământ de elită: școala cu studiu aprofundat al limbii engleze și din liceu experimental, în cazul în care, pentru prima dată în România, a fost testat un număr de abordări inovatoare la educație. Petrec.
    • profesor particular
    • 24 de ani de experiență
    • 1 recenzie
    • Ultima activitate: doar
    • m.nbspUlitsa din 1905
  • 4500 ruble. / 90 min.
    • engleză
    profesor cu înaltă calificare, cu o vastă experiență, purtat de munca sa, pentru a îmbunătăți în mod constant abilitățile lingvistice printr-o comunicare de zi cu zi, cu britanicii. Am oferit lecții pe Skype și la domiciliu. Accentul se pune pe.
    • profesor de liceu
    • '21 experiență
    • 1 recenzie
    • Ultima activitate: 11 zile. în urmă
    • m.nbspPolezhaevskaya
  • 1000 de ruble. / 60 min.
    • arab
    • turcă
    Moscovită, am primit pentru educația multilaterală obișnuită copil Moscova: două școli, cluburi, cluburi, studiouri, teatre, expoziții, excursii, societate, studio. Când m-am mai în vârstă - a mers ca degetul mare; în aproape toate domeniile ulterioare.
    • profesor de școală
    • 11 ani de experiență
    • Ultima activitate: 3 zile. în urmă
    • m.nbspBelyaevo
  • 1200 ruble. / 60 min.
    • engleză
    • germană
    Experiența de experiență didactică de 20 de ani, inclusiv 5 ani de muncă în sala de gimnastică. Suntem încântați să lucreze cu elevii individuale sau cu grupuri. Când lucrarea este la fel ca un hobby, apoi a obținut rezultate remarcabile ;-) I predau: -.
    • profesor particular
    • 19 ani de experiență
    • 1 recenzie
    • Ultima activitate: 26 aprilie. '17
    • m.nbspMedvedkovo
  • 1000 - 1300 ruble. / 90 min.
    • engleză
    • spaniolă
    7 ani la universitate pentru a învăța limba engleză într-o școală specială. Învață limba spaniolă într-un program universitar. Eu predau elevilor. Prefer abordarea individuală și creativă a fiecărui elev dezvoltat separat interesant.
    • profesor particular
    • 7,5 ani de experiență
    • 2 comentarii
    • Ultima activitate: 10 mai, '17
    • m.nbspKurskaya
  • 2000 de ruble. / 90 min.
    • engleză
    Pentru fiecare elev este oferit un curs de formare individuală. Depunerea de material ușor, chiar interesant. Am experiență de lucru cu studenții Facultății de Drept. Mă pregătesc să treacă TOEFL, IELTS, admiterea în instituțiile de învățământ superior, precum și pentru examen. Eu lucrez cu ambele.
    • profesor particular
    • 20 de ani de experiență
    • 6 comentarii
    • Ultima activitate: 09 ianuarie. '17
    • m.nbspTushinskaya
  • 1000 de ruble. / 45 min.
    • românesc
    • engleză
    • spaniolă
    Am o experiență de predare foarte mare, eu sunt în măsură să găsească un limbaj comun cu un student de orice vârstă, explica în mod clar toate regulile și o mulțime de atenție este acordată pentru a practica.
    • profesor particular
    • 5 ani de experiență
    • Ultima activitate: 4 zile. în urmă
    • m.nbspShipilovskaya
  • 2000 de ruble. / 90 min.
    • românesc
    PhD, profesor asociat. Profesor de limba română pentru români și limba română ca limbă străină. Am pregăti absolvenți pentru examenul în literatură. În plus, cultura de predare vorbire, retorica, stilistica. Experiența de predare - 37 ani.
    • profesor de liceu
    • 39 de ani de experiență
    • 1 recenzie
    • Ultima activitate: 3 săptămâni. în urmă
    • m.nbspBabushkinskaya
  • 1700 ruble. / 60 min.
    • românesc
    • literatură
    • școală primară
    • Pregătirea pentru școală
    • retorică
    Pregătirea pentru DPA; Utilizare în limba și literatura română (clasele 5-11); Scorul mediu pentru rezultatele examenului de elevi - 90-99 puncte. Potrivit DPA - 38. Toți băieții cu care lucrez, vine în cele mai importante universități din capitală. Adaptarea la testele. O atenție deosebită.
    • profesor de liceu
    • 19 ani de experiență
    • 1 recenzie
    • Ultima activitate: mult timp în urmă
    • m.nbspKomsomolskaya
  • articole similare