24 comentarii despre pisica neagra la București, Tagansky, Vorontsovskaya Street, 6, p

Interiorul este foarte, foarte asemanator Taganka - voro, 6, bucatarie este excelent, cu toate acestea, serviciul de lame. În Malaya Lubianka - bucătărie este mai rău, deși a ordonat aceleași feluri de mâncare, dar serviciul este bun. Aparent, locația are un impact asupra personalului. Și acest lucru este foarte bun, foarte linistita, nici un zgomot. Bună alegere!

restaurant excelent cu atmosfera proprie. Totul este aranjat - dacă aveți în restaurant comercial de după război: există muzică și Saprykin cu trucuri lor. Dar meniul merită o analiză atentă - doar întrebam ce sunt mâncare preferat al primului secretar al PC CC al RSS Ucrainene (am scris din memorie, pot fi confundate în termeni), și așa mai departe - în acest meniu era întreg. Deși mulți sunt de acord că nu există nici o bucătărie remarcabilă și muzică și magie trucuri - un amator. Așa că solid patru: un loc minunat, merita.

Cu toată dragostea mea pentru filmul Govorukhin, acest restaurant a lăsat niște sentimente amestecate. Nu mai sunt condus la comentarii în care apare numele instituției pe care a ordonat simplu, astfel încât dragostea de Zheglova a decis să se uite în CEKA. Entourage cu atribute de film, fraze cu aripi și stilizarea perioada post-război a fost un succes. Chiar și portarul, întâlnirea de la intrare, este oarecum amintește de un deținut capturat pentru traficul de țigări și băuturi spirtoase în Shalmanov cu Manka Bond. Nu sunt de acord. mai departe ›

Total dezamăgit în acest restaurant. Accidental m-am dus la acest lucru a fost mult timp în urmă, acum a devenit mult mai rau. Serviciul - mâncare proastă este mediocră. Singurul lucru pe care și-a plăcut - este interiorul care a rămas neschimbat.

Costisitoare și nu foarte gustos.

Destul de mediocru cantina, și nu este altceva decât interiorul nu este atractiv - deasupra lui, se pare, a lucrat cu sufletul. Echipa de cântec rus-popular bastoane cu o propunere de a cânta la fiecare masă. Deși este necesar să se facă distincția - care masa de oameni se relaxeze și să aștepte pentru cântece, pentru modul în care sunt apeluri de afaceri și de a asculta chitara cu acordeonul nu intenționează să. Da, și strigau foarte tare - astfel încât ai putea auzi de la fiecare capăt al sălii, și să vorbească cu fermitate nu este posibil. Chelnerița VEDE fără menajamente vase goale și murdare. mai departe ›

Când m-am dus la teatru de mai multe ori a venit în „pisica neagra“. În pritsnipe, în ceea ce privește toate restaurantele care se află la câțiva pași de teatru, nu este o alegere proastă, dar prețul încă lasă mult de dorit, mai ales că nu este nimic special despre acest restaurant. Da, interior frumos, muzica placuta, dar mancarea nu este nimic exclusiv, nu are sale „chips-uri“, pe care-l împinge departe de acest restaurant, și în principiu, totul este bine, restaurantul va potrivi cu iubitorii de atmosfera retro.

Restaurantul foarte mult. Elegant, interior frumos, atmosfera foarte frumos. Mâncarea este delicios meniu, variat. Serviciul este destul de decente. Singurul lucru pe care un pic aglomerat. Toată seara a asculta dezasamblarea unui cuplu la masa următoare.

Frumos loc pentru o întâlnire romantică cu un iubit. Deosebit de impresionat inrerer - de lux. meniu foarte variate, care, desigur, nu pot să nu vă rog. totul se face rapid și gustos.

loc minunat pentru relaxare cu familia, m-am bucurat într-adevăr bucătăria europeană, într-adevăr mi-a placut restaurantul o pisica neagra, restaurantul este muzica foarte frumos în restaurant este un serviciu foarte curat, normal, de mare pret, dar ne-a plăcut.

Restaurantul uimitor, interiorul este extrem de placut, bucataria este foarte apetisant. Gama de feluri de mâncare este foarte bun, serviciul este foarte bun, prețurile un pic mai mare decât altele. carne gustos Foarte fierte. Nu este un loc rău.

Restaurantul Classy, ​​interior foarte mult, deși mesele sunt aproape, este un pic inconfortabil. Noi mergem prin intermediul produselor alimentare. Mancarea este gustoasa, meniul este destul de bun, serviciul este foarte plăcut, se vede că oamenii lucrează, prețurile sunt un pic mai mare, dar nu este deosebit de vizibilă.

Nu este un loc rău dacă vă place să mănânce într-un clasic interior „restaurant“, aș spune, o tavernă tipică. Bucataria este simplu, fără pretenții de sofisticare, dar într-adevăr gustoase, serviciu - decent. Dar prețurile sunt prea mari! Există parcare!

Nu există nici o îndoială, loc foarte frumos la Moscova, vedere laterală de construcție, precum și interior este foarte bun. Aici vă puteți relaxa într-un cadru confortabil și o masă gustoasă. personal foarte receptiv. prețuri destul de ridicate. Chiar mi-a plăcut.

Astfel, „pisica neagra“. În primul rând, Taganka. În al doilea rând, filmul „Locul de desfășurare nu poate fi schimbat.“ În al treilea rând, dar se pare că mai mult decât să explice nimic și nu trebuie să. Locul nu este doar un reper și un punct de reper în piață! Toate este conformă cu spiritul restaurantului la momentul respectiv. Chelnerii tricouri si sepci muzicuta, casier în sarafane și frizură. Atribute necesare - ceainicul mari sau samovar (care ambele doresc) și un pachet de „White Sea“, cu o cutie de chibrituri. Aici este, marele și puternic Uniunii! Despre alegerea mese speciale. mai departe ›

Restaurantul este un ciudat, mai degrabă pentru cei care iubesc retro și filme despre polițiști.) Mâncarea este delicioasă, dar un pic de mancare. personal prietenos. Toate frumos. Dar prețurile sunt în mod clar prea mare. Încântat cameră de nefumători și parcare.

Doar ieri a mers la acest restaurant pentru un prânz de afaceri, ne-am acoperit repede, și cel mai important a fost foarte gustos. atmosferă bună oferă o mare stare de spirit pentru intreaga zi, un serviciu bun, și cel mai important, nu departe de locul de muncă.

Este un ideal, în opinia mea, locul pentru întâlniri de afaceri și prânzuri de afaceri. Atmosfera este un prietenos conversații, oamenilor de afaceri. La înălțimea tuturor: mese de serviciu-fierte, de interior si preturi.

Acest restaurant este prea scumpe, dar calitatea este excelenta. atmosferă confortabilă, muzică frumoasă. Un fel de mâncare e ceva! Ele sunt atât de gustoase. Mmmmm. Atmosfera din interiorul retro. Acest lucru, de asemenea, îmi place foarte mult. Vino, nu vei regreta!

Acesta este un restaurant de pe stradă, nu departe de cult Vorontsovskaya clatita. Numele instituției împrumutate din trupa omonim, iar designul urmează departamentul de mobilier al poliției din Moscova din anii '40 ai secolului trecut. Iar pentru cei care încă nu au realizat în televizoare de pe pereții unui spectacol non-stop „Locul de desfășurare nu poate fi schimbat.“ Dar totul devine neimportant atunci când obțineți meniul și apoi comanda. Asta e într-adevăr în cazul în care ne dovedesc în fiecare zi că viața în Uniunea Sovietică)). Totul este atât de gustoase, care nu este rău cheltuit. mai departe ›

Îmi place acest restaurant, chiar din copilărie)) recreează perfect atmosfera anilor cincizeci, mai multe camere diferite (Astoria stilistic, zmeura si Petrovka), tot felul de piese, pentru a crea o stare de spirit. Este minunat de a conduce la străini pe tur, recomand.

Să cadă în „pisica neagra“, de obicei, după teatru (Taganka) - acesta este singurul restaurant decent în apropierea față de teatru. Foarte misto - este anturaj, se referă la „locul de întâlnire nu poate fi schimbat.“ Alimente - OK, băuturi - ca de obicei, dragă. Serviciul - Standard. Principalul dezavantaj - un pic mai scump, există un sentiment că overpay pe ceea ce ai.

articole similare