Share on Facebook Twitter VKontakte Odnoklassniki
1. „Eu sun fundul pisica exclamativ“
2. „Prins pisicile mele în această formă:! Paza temnita“
3. „Am două pisică slab și un singur om gras“
4. „Bun pisică cu scorțișoară“
7. „spală covorul lui favorit, și a stat acolo timp de o jumătate de oră“
8. „Pisica mea stranutat la acel moment, atunci când am fotografiat“
9. „Am cumpărat un alimentatoare pisica avtonapolnitel cu un contor de timp, astfel încât acesta a scăzut un pic de greutate, acum el doarme așa"
10. „Fool meu preferat“
11. „Cred că mi-am rupt accidental o planorku pisică“
12. „Tata și cel mai bun Drugan lui“
13. „Este un singur deget: pisica cometa, care s-au ciocnit cu Pământul“
14. „departe timp de 5 minute, iar acest lucru a încercat să bucată ridica prietena și mâncarea mea“
15. „Pasărea a zburat în casa noastră. Pisica mea Troia propria metodă specială de vânătoare "
16. „Cred că pisica mea nu-i place noul aliment“
17. „Prietena mea pe pisica mea mewed în răspunsul răspunsul lui“ „Ce ai de la acest lucru, tăcut?!“
18. „Hai, încercați să-l ridice!“
19. „Asta e pisica mea se comportă atunci când am vizitat inspirație“
20. „Pisica mea pare că e gata să spună o istorie incredibil de interesantă“
„Stai jos, omule! Ei bine ... "
Cosmetician în sine - sfaturi excelente cu privire la modul de simplu acasă căi de atac pentru a face pielea catifelată mână, suplă și sănătoasă
15 citate amuzante de femei despre ei insisi, cei dragi. M-am găsit aproape fiecare! Și pentru produsele alimentare - situația actuală un fir de păr
Visezi să arate ca un milion? Și bani este un pic mai mic? Aceste 12 reguli vor ajuta să fie întotdeauna fără pată - fără investiții financiare
Știai că ești Zeita? Știi, desigur! Un semn de horoscopul, îți amintești? Excelent! Atunci uite ce zeita Parthenonul grec te cunosc