Și pentru a umple o pauză în conversație, Faktrum găsite pentru tine unele anecdote amuzante despre tot!
Worker Detox:
- De multe ori am auzit de la clienti Expresie: „Unde sunt eu?“.
Gri cu părul patolog:
- Am auzit, de asemenea, o dată.
Altă zi un elev de clasa I în știri a spus: „Școala este mai bună decât în grădină, pentru că nu trebuie să doarmă în școală.“ Pat! Nu știi despre ce vorbești!
O fetiță, atunci când ea a fost într-o stare proasta, a intrat în camera cu cuvintele:
- Nimeni salut!
- Dragă, am început să vorbesc cu scaunul pentru micul dejun cu ceai. Dacă mă scuzați, pledez într-o relație serioasă cu un aspirator.
Fetele, barbatii nu pot fi găsite pe site-uri matrimoniale și pe site-urile de angajare. Profiluri sunt aceleași, doar imaginile și rezumatele lor reale.
Unii oameni să piardă în greutate, aveți nevoie pentru a merge la sala de sport. Formarea nu este necesară. Doar nu mâncați cel puțin două ore.
Pe care pur și simplu nu merg la oameni nu pentru a merge la locul de muncă ... Unii sunt chiar se căsătoresc în timpul săptămânii!
Cea mai mare stiuca cu o greutate de 50 de kilograme, capturat de pescuit din Ryazan. Acest lucru este de 7 kg mai mare decât recordul precedent mințit.
Perechea română a pierdut un dans competiție. Timp de două ore, Serghei nu a îndrăznit să invite Marina.
Odesa mama mustrat pe fiul său:
- Du-te, se căsătoresc, du-te ... mama fericit un orfan!
Vovochku întreba:
- Cine te-a atras acest iepuras?
- Tată.
- Și mama ta știe cum să atragă?
- Nu, este doar în fața lui el poate.
Un psihiatru:
- Hai, prietene! Numele și prenumele tău?
- Vladimir Putin.
- Un caz interesant! Oricine a auzit prostii, dar asta ... Ei bine, pentru o lungă perioadă de timp ai?
- De la naștere. Tiz și cu același nume. Totusi mai poti întreba ce mă deranjează?!
Ca și postul? Suport Faktrum clic: