Share on Facebook Trimite FaceBook
Vkontakte există deja pentru o comunitate mult timp Dendy pentru totdeauna. dedicat vechi de calculator și platformers jocuri. În această comunitate, utilizatorii împărtășesc de multe ori fotografiile lor copilărie vechi, care arată foarte familiar tuturor copiilor din 90 de puncte atunci când casa a apărut console, și a devenit centrul de petrecere a timpului liber pentru copii.
2. Ivan Dremlyuzhenko: „Sunt foarte mult timp și în primele ore ale dimineții juca Toon Tiny pe Szego, care a împrumutat de la unchiul său: 3“
3. Serghei Schelokov: „Eu joc de particule final. chornobelom pe un televizor mic, lampă vechi ars, iar noua culoare am jucat doar atunci când nu era nimeni acasă! (Ei bine, ați înțeles de ce.) "
8. Vladislav Klimanov: „joacă cu fratele său în sala de joc, care a deschis tatăl nostru. console lor de origine nu au fost niciodată) "
11. Eugene Reppel: „Acesta este fratele meu 🙂 foto mulți ani, cel mai de televiziune. ))) "
A se vedea, de asemenea:
articole similare
-
Alexander Porokhovshchikov - biografie, fotografii, viața personală, Filmografie
-
Anton Gulyaev - biografia, viața personală, fotografii, filmografia, lucrări de teatru, și cele mai recente zvonuri
-
Vadim Kolganov - biografia, viața personală, fotografii, filmografia, zvonuri și știri 2019