Pure Nature Organic Jasmine Extract Exfoliere Peel-off Masca - Descriere
Filmul masca cu un extract de iasomie relaxant. indeparteaza celulele moarte ale pielii, îmbunătățirea tenului. distribuite uniform fonduri pe pielea curățată a feței, evitând zona ochilor. După 20 de minute, rezultă priceperea filmului. Pentru piele normala si mixta. 50 ml.
Peeling Masca "Jasmine" - compozitie
AQUA, ALCOHOL Denat. POLIVINILIC ALCOOL, Glicerina, butilenglicol, PVP, oleth-20, PARFUM, Jasminum officinale EXTRACT, CI 19140, CI 42090
Îmi place mirosul de iasomie
Evaluare: 4 (bun);
Îmi place mirosul de iasomie, și mai mult decât o dată observat că Jasmine extrage in mod semnificativ imbunatateste starea pielii mele. Deoarece trecut măștile nu au putut merge nici un fel. Masca „Jasmine“ este un exfoliant, și, prin urmare, scopul său inițial - pentru a îndepărta straturile de piele moarta, murdărie și de a îmbunătăți ten, aliniind tonul său. Acum mi-e dor de măștile mele din trecut, motiv pentru care sa decis să încerce acest produs.
Imediat, observ o consistență plăcută pentru aplicare - Masca perfect aplicat chiar și fără degetele spatulă. Acesta este situat într-un tub, pentru stoarce la îndemână cantitatea corectă pe degete și apoi pus pe fata. Suficient pentru a ține masca pe fata timp de aproximativ 20 de minute, și se repetă această procedură de două ori pe săptămână, pentru a face în vigoare. Stratul cornos al pielii este eliminat foarte ușor, într-adevăr tonul pielii nivelat, dar masca este adecvată numai în cazul în care ați adăugat că va aplica prefiltrului, și apoi - o cremă hidratantă. În mod independent, cu masca de poluare puternică, din păcate, nu pot face față.
Un bonus suplimentar de ea - un miros minunat de iasomie, care dureaza cateva ore pielea.
Utilizare: luna
Achiziționați din nou: da