15 coteț hallmark

1. În interiorul canisa construit în Navigator, alături de care gugl- și cărți de Yandex par juca doar copil. Pe interiorul hartă care arată toate depozitele de oase, creste de pește și pâine aluvionare; apoi etichetate cu toate gardurile în spatele căreia câinii răi și toate locurile unde puteți găsi un câine bun; sticlă aici - du-te în jurul valorii, există un ciot - îl iubim, aici nu cu mult timp în urmă că un împrăștiate - nu va merge acolo.

2. Când iubitul câine merge cu animalele de companie, se transformă pe câmpul de protecție - el nu a intrat în kakahi. poate, fără un câine - și câinele vreodată!

3. iubitor de câine știe „să se confrunte cu“ toți câinii care freca în habitatul său: porecle, caracter, comportament specific, rani, starea de spirit, dar proprietarii sunt toate la fel. Confruntându-se cu persoana cu care petreci o oră sau două pe zi, fără un câine - nu știu.

4. canisa înțelege tonul latrat. Dacă nu, canisa există doar trei tipuri de „latră“, „nu latra“, „Shoto mult latră“, ca iubitor de câine știe că cățelul trist, sau singuri, sau doresc să mănânce, dar, nu-i auzi, cred că cineva are mușcat!

5. Toți iubitorii de câini nu sunt călcate, și chukha. Chiar și pisicile și copii. Și mai întâi toate mâinile ajung la urechi.

6. canisa pas cu pas desculț pe ceva ascuțit, fără țipete de durere în timp ce striga „Hei, am găsit mingea țepi! La! "

7. Un iubitor de câine experimentat știe că cel mai valoros lucru pe care un om poate avea - pantofi. Pantofi - este un loc care pregătește frigul de câine. Deci, dacă v-ați întâlnit un om într-un costum bun, dar pantofi urecheat, atunci câinele său ieri a fost trist și singur.

8. Iubitorii de câini - persoane fără complexe, cu o limbă în vrac. Ei încep imediat o comunicare rapidă cu străini, desigur, cu condiția ca un număr de ei, de asemenea, tolchetsya doggie. Ei vorbesc despre tot. Fără complexe și cum cu familia.

10. Cușca este întotdeauna vorbește cu câinele. Întotdeauna. Chiar și cu un străin. Pe scurt, „Nya-Nya-Nya, mi-mi-mi! Și cine avem aici ... "

11. Toți iubitorii de câini laskuchestyu vulnerabili la alti caini oameni, in timp ce mangaieri sale un câine sau suge sau obraznic.

12. Există de specificitate, desigur rasa: proprietarii pointerii și câinii de vânătoare arme lungi - foarte câine trage, proprietarii de Dachshund mușcate toc - câinii nu tolerează obiecții. Jumătate surd Shepherd gazdă - caine latra puternic, proprietarii hasok și Dobermans în lupta eterna pentru conducerea, nu poți face o gafă.

13. Un iubitor de câine experimentat percepe diferențele cu fatalismul rezistent la intemperii - încă nu au unde să meargă și trebuie să iasă, este deja sub ușile și zyrkaet stă în lesă, nu-i pasă că există -20.

14. Face proprietarii de câini indisciplinați sunt voce bine pregătiți și fundul întinsă - pentru că cel puțin o oră pe zi de a rula pe spații și sate deschise și să țipe.

15. Cușca este întotdeauna mic. Chiar dacă este dificil, chiar și în cazul în care câinele - un psihopat, el e mereu la orizont războaie de țesut tentația de a lua un alt unu-doi-trei câini. Top Cinci. Oh, și aceasta rasa este atat de cool. Ei bine, e adevărat, au fost până la zece oameni vor fi mai distractiv? Și eu pot trăi pe otoman.